Mam również trupka Totally Hair Blondynkę, której ciao jest w idealnym stanie poza prawą ręką. Jej dłoń jest widocznie uszkodzona. Chciałbym podmienić ciało lecz wymaga to wymiany prawej ręki. Czy da się wyjąć rękę i zamienić w innym ciałku od lalki tego samego modelu? W jaki sposób to zrobić? Widziałam kiedyś na FB, że takie podmiany robiono u starszych modeli gł. u lalek z wczesnych lat 70.
Wymiana ręki u Barbie Superstar.
- Asiasta
- Kontakt:
Wymiana ręki u Barbie Superstar.
Mam Barbie Totally Hair Brunetkę, której ciało nie jest w zbyt dobrym stanie. Na prawej nodze są widoczne uszkodzenia, jak by nogę pogryzło głodzone miesiącami dziecko...
Mam również trupka Totally Hair Blondynkę, której ciao jest w idealnym stanie poza prawą ręką. Jej dłoń jest widocznie uszkodzona. Chciałbym podmienić ciało lecz wymaga to wymiany prawej ręki. Czy da się wyjąć rękę i zamienić w innym ciałku od lalki tego samego modelu? W jaki sposób to zrobić? Widziałam kiedyś na FB, że takie podmiany robiono u starszych modeli gł. u lalek z wczesnych lat 70.
- Asiasta
- Kontakt:
Re: Wymiana ręki u Barbie Superstar.
Czy ktoś może udzielić informację na temat wymiany ręki u lalki totally hair?
Można je wyjmować czy nie? Wole sie upewnić zanim uszkodze ją całkowicie.
Można je wyjmować czy nie? Wole sie upewnić zanim uszkodze ją całkowicie.