Kolekcjonerskie nowości Mattela

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
Awatar użytkownika
Czarnab1
Kontakt:

Re: Kolekcjonerskie nowości Mattela

Post autor: Czarnab1 »

Jak ostatnio wszystkie lalki Mattela nie podobały mi się, to ten jednorożec ma coś w sobie, że chę ją kupić. Cukierkowe kolory lubię, prostota nie przeszkadza. No sama nie wiem dlaczego, ale dla mnie nie ma tragedii. Para ślubna to coś niesamowitego. :serducho:
Jeśli te lalki będą tak wyglądać w rzeczywistości, to spróbuję je zdbyć.

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

BarbieDream pisze:Pisałam już o tym na fejsbukowej grupie
A jakiej, jeżeli mogę spytać? Fb to dla mnie nowość ostatnio i jestem ciekaw wszystkich nowych lalkowych możliwości i kanałów komunikacji :)

Hm, ja w pierwszej kolejności nie poznałem, że Unicorn Barbie to Karl, wydawało mi się że to Mermaid/Louboutin, co oczywiście przemawiałoby mocniej na jej korzyść. Ale o dziwo całość i tak moim zdaniem jest całkiem wdzięczna w swojej kiczowato-landrynkowej odsłonie. To kicz zamierzony, celowy czyli ja oceniam go inaczej, jako środek wyrazu :) Zgadzam się jednak z BarbieDream w całej rozciągłości - kolejny Karl, serio? To zabrakło innych ciekawych i pożądanych przez kolekcjonerów moldów?...
Ciekaw jestem jak to będzie z ceną jeżeli jest signature Exclusive, no i cały ten zamęt sprowadzania prawdopodobnie i tak mnie zniechęci ;)

Para Fariy Wedding nawet nawet - tylko ta Afrodyta przypomina mi mocno The Look Music Festival, tylko w rudej wersji, ale jakoś całość mnie nie rajcuje. Tu również zgadzam się z BarbieDream, że Lady of the White Woods to najpiękniejsza lalka z tej serii :)

Awatar użytkownika
takes
Kontakt:

Post autor: takes »

Jednorożec! Fajna nawet, szkoda, że nie taka bardziej bez plastiku taka totalnie fantasy byłaby ekstra, może i bym się nawet na tą skusiła ale ten mold.. dla mnie nijaka ta buźka :(

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

Jednorożec mógłby być piękny gdyby miał ciemniejszą karnacje, a tak moim zdaniem zlewa się z różem...Najlepsza jest para :) Zwłaszcza król, chociaż rudzielcem też bym nie pogardziła :)
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Zapowiedź Holiday 2018 - lalka na okrągłą 30 rocznicę serii świątecznej:
ObrazekHoliday Barbie 2018 - Blonde by Pirazin, on Flickr

Awatar użytkownika
Carmazin
Moderator
Kontakt:

Post autor: Carmazin »

O, ładniutka. Kojarzy mi się z Holidaykami z lat 90tych.Tylko biżuteria mi tam nie pasuje, jakby była za ciężka do tej sukni.

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

A ja jestem totalnie na nie. Może i suknia nawiązuje do pierwszej Holidayki, ale wcale nie porywa, choć i tak jest lepsza niż wypusty z kilku ostatnich lat. No i znowu Millie. Pucołowatą buźka i tandetna biżuteria. Serio i to ma być okrągła rocznica? To co dostaniemy za rok z okazji 60? Mllie z totalnie płaskim makijazem, wyglądającą jak playline w kostiumie w paski?
I dziwić się, że sprzedaż spada. A wystarczy zerknąć chociażby na Holiday 2008 - ta lalka powalała swoim projektem i dopracowaniem!

Ps. Wersją AA ma być ponoć Asha, a Tori jako Spanish - przynajmniej takie suchy chodzą po Flicekrze

JoannaS
Kontakt:

Post autor: JoannaS »

Ta obroża przeciwko ukąszeniom wampirów to już była, albo identyczna albo podobna. Na Tori bym się może skusiła.

Awatar użytkownika
Czarnab1
Kontakt:

Post autor: Czarnab1 »

Dla mnie jest średnia. :(

Awatar użytkownika
barbusia77
Kontakt:

Post autor: barbusia77 »

slabiutko jak na kolekcjonerska ... :no:
<3

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Ja z ostateczną oceną wstrzymam się do większego, wyraźniejszego zdjęcia promo, ale póki co mogę powiedzieć, że chyba nie jest najgorzej i sukienka może mi się spodobać, mam słabość do takich tiulowych bez ;)
Hm, w zasadzie położyłem krzyżyk na współczesnych dokonaniach Mattel i wychodzę z założenia, że mogę się już tylko miło zaskoczyć ;) Najwidoczniej linia Signature to definitywne pożegnanie jakości kolekcjonerskiej sprzed jeszcze kilku lat i połączenie jej ze światem playline, bo jak inaczej wytłumaczyć ciągłe upychanie Millie w produktach dla dorosłych kolekcjonerów. I do tego teraz Asha i Tori, które też przecież przewijają się przez rzesze nowych Fashionistek...

Awatar użytkownika
Arima
Kontakt:

Post autor: Arima »

Ja też póki co jestem na nie.
Może to takie zdjęcie, ale Holidayka wygląda trochę tandetnie.
Jak na rocznicowy wypust to się nie postarali.

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

A ja się nad holidayką zastanawiam. Nie dlatego, że mnie ten wypust jakoś wybitnie uwiódł, ale chciałabym mieć u siebie jedną, choć trochę atrakcyjną Millie. Laleczki z serii playline do mnie nie przemawiają, bo jedna w drugą są mdłe, a taka świąteczna Millie to ma i wyraźny, wieczorowy makijaż i lepszy ciuch niż to, co widzimy na półkach, no i loki, co jak na lalki z tym moldem jest czymś bardzo rzadkim. W porównaniu z playlinami jest niezła, a ja ją będę traktować właśnie jako playline'a.
Obrazek

JoannaS
Kontakt:

Post autor: JoannaS »

Może jeszcze jakieś Millie będą , wydaje mi się że ten makijaż też będzie słaby, musi przyjść trend na malowanie lepsze, na razie holideyki mają malowane oczy jak w playline.

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Trochę większe zdjęcia Millie Holidejki:
Obrazek
Obrazek

źródło

ODPOWIEDZ