1995 Pretty Hearts Barbie by A Thousand Splendid Dolls, on Flickr zdjęcia dla porównania zaczęrpniete z Flickr.Takie same?- inny kraj produkcji, inny wygląd lalki. Itp...
- barbusia77
- Kontakt:
Re: Takie same?- inny kraj produkcji, inny wygląd lalki. Itp
Bardzo mi się podoba ta Barbie,od jakiegoś czasu miałam na nia chcicę i oczywiście kupiłam
Bardzo się zdziwiłam ze nie ma GRZYWKI
Ja rozumiem- inny kraj produkcji- jaśniejsze włosy,rzadziej wszyte,makijaż bardziej nasycony- ale brak grzywki??? Przeciez to zmienia cały styl lalki!
1995 Pretty Hearts Barbie by A Thousand Splendid Dolls, on Flickr zdjęcia dla porównania zaczęrpniete z Flickr.
1995 Pretty Hearts Barbie by A Thousand Splendid Dolls, on Flickr zdjęcia dla porównania zaczęrpniete z Flickr.<3
- Czarnab1
- Kontakt:
Też nie wiedziałam, że lalki mogą różnić się fryzurami. Widziałam w innych kolorystycznie ubrankach, makijażu, ale z takim się nie spotkałam.
Moja jest "chińska" z grzywką i na szczęście z ładnym moldem.
Pretty Hearts Barbie (1995) by Czarnab1, on Flickr
Moja jest "chińska" z grzywką i na szczęście z ładnym moldem.
Pretty Hearts Barbie (1995) by Czarnab1, on Flickr- barbusia77
- Kontakt:
Czarna a moja jest bez grzywki
Zdjecia dodałam na Flickr. I nie wyglada zeby kiedys miała grzywkę ( raczej nikt jej nie wydłubał ) Nie wiem dlaczego mi sie taka trafiła. Made in China. Chyba kupie druga
PH4 by anaconda1977, on Flickr
PH2 by anaconda1977, on
PH1 by anaconda1977, on Flickr
PH4 by anaconda1977, on Flickr
PH2 by anaconda1977, on
PH1 by anaconda1977, on Flickr<3
- VMarcin
- Kontakt:
Bez grzywki jest 100 razy ładniejsza, z resztą te grzywki rzadko kiedy ładnie się układają, jak nie sterczą jak po włożeniu palców w kontakt, to są krzywe albo z jednej strony gęstsze. Skoro masz lalkę bez grzywki, to powinnaś być szczęśliwa, że ci się trafił ciekawy i niespotykany egzemplarz. 
- Asiasta
- Kontakt:
Dokładnie ja bym się cieszyła z takiej lalki. Z grzywka czy bez Barbie jest piękna i zadbana.
- barbusia77
- Kontakt:
Lalka kupiona w pudełku,ale moze poprzedni właściciel wyskubał tą grzywkęAsiasta pisze:Dokładnie ja bym się cieszyła z takiej lalki. Z grzywka czy bez Barbie jest piękna i zadbana.
<3
- reiha
- Kontakt:
- Asiasta
- Kontakt:
Byc może lalka jest po reroocie.barbusia77 pisze:Lalka kupiona w pudełku,ale moze poprzedni właściciel wyskubał tą grzywkęAsiasta pisze:Dokładnie ja bym się cieszyła z takiej lalki. Z grzywka czy bez Barbie jest piękna i zadbana.bo lalka wygląda na wyjmowana (brak przeszycia włosów do kartonika) co dziwniejsze na zdjeciach z pudełka ma grzywkę
-- 26 sie 2018, o 21:28 --
Przed chwilą obejrzałam fotki tej Barbie w necie i możliwe, że poprzedni właściciel pozbył się grzywki. U większości lalek była brzydko ułożona i sterczała.
- barbusia77
- Kontakt:
Asiasta juz sama nie wiem
Nigdy nie mialam w ręku Pretty hearts z grzywka wiec nie wiem ile tej grzywki jest i czy dało by sie ja wydłubać. Lalka nie ma pustych dziurek po włosach, nie wyglada tez jakby miała doszywane włosy. Moze Chińczycy zapomnieli o tej grzywce
Zawsze wolałam bezgrzywkowe Barbie wiec brak grzywki u mojej PH jest jak najbardziej na plus, ale jestem zdziwiona 
<3
- Aarjelin
- Kontakt:
Przedziwna historia z tą tajemniczo zaginioną grzywką
też próbowałam na zdjęciach wypatrzeć jakieś ślady wydłubania ale nic takiego nie widać, może faktycznie u tego egzemplarza ktoś w tych Chinach się zagalopował i ją przegapił przy produkcji, dziś się zdarzają w marketach biedulki z niedoklejonym okiem więc xp pozostaje jeno się cieszyć, że to tylko brak grzywki, zresztą panna śliczna
i to w ogóle na jej urok nie wpływa 
"You surf the way you wanna surf, I'll surf the way I wanna surf." z cudnego "Barbie: Life in the Dreamhouse" x3
- barbusia77
- Kontakt:
czy to mozliwe żeby w tych dwóch dziureczkach była kiedyś grzywka ???
dziurki by anaconda1977, on Flickr
dziurki by anaconda1977, on Flickr<3
- Asiasta
- Kontakt:
Tak, jej grzywka nie jest zbyt gęsta. Ja tam widzę przynajmniej 3 lub 4 dziurki puste. Może tak tylko wyglada na zdjeciu.
- barbusia77
- Kontakt:
i zagadka rozwiązanaAsiasta pisze:Tak, jej grzywka nie jest zbyt gęsta. Ja tam widzę przynajmniej 3 lub 4 dziurki puste. Może tak tylko wyglada na zdjeciu.
<3
- CottonCandyTail
- Kontakt:
To i ja się dopiszę
Dostałam chopla na jeden model lalki, która raczej niewielu się tak podoba jak mi, czyli Mouscedes z MH, lalka fabrycznie jest paskudna, jej twarz z zezem odpycha, jej stylizacja jest "na odwal się", ale potrafi się zmienić o 180° po totalnym przerobieniu i to właśnie jej ooaki mnie urzekły, lalka ma piękny mold twarzy, jak ktoś gustuje w coś takiego. No i jest myszką (tzn. tak naprawdę to jest szczurem, ale nic w niej szczurzego), ile jest myszek wśród lalek?
Dorobiłam się już 4 sztuk, 3 z basic, 1 z trzypaku, ale to właśnie jedna basic jest inna, ma ciemniejsze ciało i włosy. Mam też wrażenie, że ma szerszą twarz, ale nie mam takiej miarki, która wygląda jak regulowany klucz, żeby to zmierzyć
Oto zdjecia: https://www.instagram.com/p/Bjo1HtbFq89 ... 4h511gwgv8
Dorobiłam się już 4 sztuk, 3 z basic, 1 z trzypaku, ale to właśnie jedna basic jest inna, ma ciemniejsze ciało i włosy. Mam też wrażenie, że ma szerszą twarz, ale nie mam takiej miarki, która wygląda jak regulowany klucz, żeby to zmierzyć
Oto zdjecia: https://www.instagram.com/p/Bjo1HtbFq89 ... 4h511gwgv8
- barbusia77
- Kontakt:
Cotton lalka po prawej stronie faktycznie jest bardziej pyzata 
<3