Steffi Love od simby
- Soihime
- Kontakt:
Re: Steffi Love od simby
Mnie się podoba ta twarz Kevina nowa, pewnie ją wezmę jako starsze nastoletnie dziecko mojej lalki, ale fakt, że poza tym to jakby zatrzymali się w czasie...
- barbusia77
- Kontakt:
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
Trochę za młodo dla mnie wygląda, ale jest ok. Na pewno ładniejszy od poprzednika.
- kenereri
- Kontakt:
Chyba w innym wątku o Steffi pisałam, że czas zaktualizować jej imidż. I nadal przy tym obstaję. Niemniej widząc co serwuje nam ostatnio Barbie w kwestii Playline przyznaję, że Stefka ma wiele fajncch zestawów. A już zwłaszcza tych z kotkami, pieskami i nawet na jakieś disco lat 70. znalazło się miejsce. Naprawdę, gdyby tylko poprawili jej tę twarz i uczynili mniej pomarańczową, to byłoby naprawdę fajnie.
Ale nie o tym, a o nowej Steffce ochrzczonej Thursday Addams. XD Dwa lata po Wensdeyowym boomie przyszła kolej na Stefanię Gothic Chic. Mnie się bardzo podoba.

Ale nie o tym, a o nowej Steffce ochrzczonej Thursday Addams. XD Dwa lata po Wensdeyowym boomie przyszła kolej na Stefanię Gothic Chic. Mnie się bardzo podoba.

- Pokrzyva
- Kontakt:
- mobe
- Kontakt:
Jest cudowna, ale w taki komiczny sposób XD myślę, że za 50 lat będzie niezłą ciekawostką dla kolekcjonerów.
Simba już kiedyś, w czasach boomu na MH wydało swoje Mystic Girlz, które były jak dla mnie dosyć interesujące.
Pewnie gdzieś są na forum, ale wrzucę zdjęcia dla porównania.
Szkoda, że tej Thursday nie zrobili takiej bladej jak Mystic.

Czy ktoś z Was w ogóle je ma?
Simba już kiedyś, w czasach boomu na MH wydało swoje Mystic Girlz, które były jak dla mnie dosyć interesujące.
Pewnie gdzieś są na forum, ale wrzucę zdjęcia dla porównania.
Szkoda, że tej Thursday nie zrobili takiej bladej jak Mystic.

Czy ktoś z Was w ogóle je ma?
- kenereri
- Kontakt:
O to chodzi, Steffi jeszcze nie zrozumiała, że moda na solarę odeszła w niepamięć. 
Mystic są super, bardzo szanuję za nawiązanie do emo kiczu. W czasach monsterek wyszło ogromnie wiele fajnych, naprawdę fajnych linii lalek. Nie doceniliśmy ich. Zwłaszcza porównując do tego co proponują firmy teraz.
Nie wiem jak wy, ale ja mam zamiar tę Stefkę zakupić. Może akurat doczołga się do nas na święta, a wtedy Stefki mają fajne ceny.
Mystic są super, bardzo szanuję za nawiązanie do emo kiczu. W czasach monsterek wyszło ogromnie wiele fajnych, naprawdę fajnych linii lalek. Nie doceniliśmy ich. Zwłaszcza porównując do tego co proponują firmy teraz.
Nie wiem jak wy, ale ja mam zamiar tę Stefkę zakupić. Może akurat doczołga się do nas na święta, a wtedy Stefki mają fajne ceny.
- mobe
- Kontakt:
jeśli zakupisz to pochwal się jak wygląda na żywo, bo jestem jej ciekawa