Też się nad tym zastanawiałam i wydaje mi się, że po prostu zrobią czarno - białą animację w stylu starych filmów, żeby bardziej oddać klimat tego ''cienia'' i nie będą się zbytnio w to zagłębiać, w sumie taka opcja całkiem by mi pasowała ale kto wie co wymyślą

Czekam na nowe odcinki bo sam serial może i mało wciągający i typowo dla małych dzieci ale mimo to zawsze fajnie zobaczyć swoje ulubione lalki w zanimowanej wersji, dlatego tak czekam na odcinki z Pacific Coast.
Po obejrzeniu wszystkich unboxingów ze Shadow High u mnie ranking przedstawia się tak (zupełnie inaczej niż na początku):
1. Natasha
2. Luna
3. Heather
4. Shanelle
5. Nicole
Asha liczę osobno, bo trudno mi go zestawić z dziewczynami, jest świetny, dużo lepszy niż dwaj poprzedni ale jednak raczej kupię go dopiero na sam koniec, kiedy skompletuję już wszystkie panny. To jedna z tych linii, w których w sumie trudno jest je ułożyć od najbardziej do najmniej, bo wszystkie są świetne, nie mogę się doczekać. Ciekawa tylko jestem, kiedy będą dostępne chociażby na Amazon, bo np. na Pacific Coast trzeba było bardzo długo czekać, Juniorki za to pojawiły się praktycznie od razu...