Skusiłam się na Barbie kowbojkę z filmu Barbie the movie. Od razu zakochałam się w lalce. Dawno nie miałam Barbie tak ładnie zrobionej, jakość pierwsza klasa.
Będę polować na inne modele Barbie z tego filmu.
Czarnab1 Gratuluję kowbojki Sama wciąż się gryzę z myślami, czy kupować jakąś lalkę filmową czy nie. Z początku chciałam Kena Simu i Prezydentkę, ale ich półka cenowa mnie zraziła. Mają wyjść jeszcze nowe modele, m.in. Barbie i Ken na rolkach, poczekam może na nie.
Ciekawe jak z jakością Kenów, bo mi się podobają najbardziej, a na zdjęciach nawet ze strony Mattela wyglądają, jakby ich ciuszki były trochę badziewne.
Czarnab1 Gratuluję kowbojki Sama wciąż się gryzę z myślami, czy kupować jakąś lalkę filmową czy nie. Z początku chciałam Kena Simu i Prezydentkę, ale ich półka cenowa mnie zraziła. Mają wyjść jeszcze nowe modele, m.in. Barbie i Ken na rolkach, poczekam może na nie.
Też czekam na nowe. Planuję kupić Kena Kowboja. Może coś jeszcze mi wpadnie w oko z nowych.
Ciekawe jak z jakością Kenów, bo mi się podobają najbardziej, a na zdjęciach nawet ze strony Mattela wyglądają, jakby ich ciuszki były trochę badziewne.
Zależy która lalka. Jest linia playline tańsza i tu jakość jest słabsza oraz linia kolekcjonerska, jak kowbojka, gdzie jakość jest naprawdę wysoka. Najlepiej obejrzeć filmy na YT, można się wiele dowiedzieć.
Kupiłam pierwszą fashionistkę na tym "grubszym" ciałku dla córki, nie wiedziałam że one nie mają nawet nóg na kliku... Buźkę ma całkiem słodką, ale jakoś nie przemawia, dobrze że to nie dla mnie
Kupiłam Violaine Beyond This Planet pierwszą wersję z niskim czołem. Chyba po reklamacji, albo ktoś sam poprawił reroot. Jeszcze nie wierzę, że trafiłam Violkę.