Barbie 2024
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
- kenereri
- Kontakt:
Re: Barbie 2024
https://creations.mattel.com/pages/barb ... -creations
Fashion Paczki. Chyba na nowo zakochałam się w Barbie. Cudowne są.
Fashion Paczki. Chyba na nowo zakochałam się w Barbie. Cudowne są.
- barbusia77
- Kontakt:
- Czarnab1
- Kontakt:
Ładne kompozycje, tylko szkoda, że dodatki są z plastiku 
- Czarnab1
- Kontakt:
Kupiłam Barbie Claudie Schiffer. Zamówiłam z członkostwa 2 lalki, ale Mattel wysłał tylko jedną. Teraz nie mogę kupić jej ponownie, ponieważ jest limit na 2 lalki...
ale nie o tym miało być.
Prototyp był ładny, makijaż i sukienka ładnie wykonane. Zakochałam się w niej od razu. Potem pojawiły się realphoto. Załamka...
Zrobili lalkę SuperModelki i zamiast pójść na jakość i dać wyższą cenę (kolekcjonerzy rzuciliby się jak na ciepłe bułeczki), to Mattel poszedł w taniochę.
Mimo tego kupiłam lalkę. Po oswojeniu się z nią, uważam że lalka jest do zniesienia, tylko fryzura jest do poprawy. Zmyję ten okropny żel i wyprostuję włosy. Powinna być cacy 
Porównanie: oryginał/prototyp/lalka sprzedawana

Prototyp był ładny, makijaż i sukienka ładnie wykonane. Zakochałam się w niej od razu. Potem pojawiły się realphoto. Załamka...
Porównanie: oryginał/prototyp/lalka sprzedawana

- Czarnab1
- Kontakt:
Jeszcze twarz z bliska. Jest całkiem sympatyczna

- barbusia77
- Kontakt:
Sztuczny ma ten uśmiech,ciekawe co Mattel miał na myśli bo oczy się uśmiechają a ussta dają wrażenie jakby lalkę coś bolało 
<3
- Czarnab1
- Kontakt:
Dżizas właśnie odkryłam, że sukienka jest przyklejona do lalki.... 
To tłumaczy dlaczego zatrzaski z tyłu bylu zaszyte nitką.
To tłumaczy dlaczego zatrzaski z tyłu bylu zaszyte nitką.
- Riv
- Kontakt:
Przyklejona? Ale na takie małe taśmy, jak np. bluzka Kena Looks #5 żeby się nie podwijały i da się to łatwo usunąć, czy coś gorszego jeszcze wymyślili? Ech, Mattel... cieszę się, że się nie skusiłam – lubię Schiffer, ale ten OOAK z 2017 dużo bardziej mi się podobał.
- Czarnab1
- Kontakt:
To wygląda jak kawałek kleju z dwustronnej taśmy. Na piersiach trzyma bardzo mocno, więc na razie nie będę zrywać.

- Riv
- Kontakt:
Czyli jak u Kena. Tu przynajmniej materiał wygląda na grubszy, więc mniejsze ryzyko, że przy próbie zdjęcia strój się podrze i kawałek zostanie na lalce z taśmą, ale i tak idiotyzm. 
- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
Zdjęcie promo sukienki jest ewidentnie podrasowane, żaden materiał nie układa się w tej skali w taki sposób...
- Czarnab1
- Kontakt:
Dolna cześć może jest podrasowana graficznie, ale gorset wygląda na prawdziwy.

Nie marudziłabym gdyby był uszyty tak
(to zdjęcie jest raczej przerobione graficznie).
Gorset psuje cały efekt. Uszyli go z grubego i sztywnego materiału. Ciężko będzie przerobić. Dolna część sukienki ma fajny błyszczący materiał, podobny do oryginału.
Z moich znajomych wszyscy zrezygnowali z kupna lalki po obejrzeniu zdjęć końcowego produktu. Tylko ja kupiłam
Nakarmili nas pięknym obrazkiem, więc oczekiwania odnośnie lalki są jakie są.

Nie marudziłabym gdyby był uszyty tak
(to zdjęcie jest raczej przerobione graficznie). Gorset psuje cały efekt. Uszyli go z grubego i sztywnego materiału. Ciężko będzie przerobić. Dolna część sukienki ma fajny błyszczący materiał, podobny do oryginału.
Z moich znajomych wszyscy zrezygnowali z kupna lalki po obejrzeniu zdjęć końcowego produktu. Tylko ja kupiłam
Nakarmili nas pięknym obrazkiem, więc oczekiwania odnośnie lalki są jakie są.
- Czarnab1
- Kontakt:
Nie żałuję kupna, jestem z niej zadowolona 

- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
No tylko na zdjęciach promo on jest poprzeszywany tyle razy, że to musi być grafika. Uszyć tak idealnie tyle równoległych linii w odstępie milimetra lub mniej (w dodatku nie po prostej) jest moim zdaniem niemożliwe. Jak dla mnie cała grafika promo to ściema.
Finalnie masz gorset bez żadnych przeszyć, o innym kształcie miseczek - no zupełnie co innego. Nie mówię, że jest zły. Ale po prostu zupełnie inny od tego, co sugerowały by zapowiedzi.
Powiem szczerze, że ta lalka w ogóle nie zwróciła mojej uwagi. Ale na Twoich zdjęciach wygląda naprawdę ładnie. Myślę, że w Twojej kolekcji będzie prezentować się bardzo dobrze.
Finalnie masz gorset bez żadnych przeszyć, o innym kształcie miseczek - no zupełnie co innego. Nie mówię, że jest zły. Ale po prostu zupełnie inny od tego, co sugerowały by zapowiedzi.
Powiem szczerze, że ta lalka w ogóle nie zwróciła mojej uwagi. Ale na Twoich zdjęciach wygląda naprawdę ładnie. Myślę, że w Twojej kolekcji będzie prezentować się bardzo dobrze.