- A co to za pudło? Angelica jakaś?
Głupek wsadził moją piratkę, moją Penny Cruz... do lodówki...
21Ania_DollSecondHand pisze: A tak z czystej ciekawości... Ile lat ma Twój brat?
Mój ma osiemnaście i mogłabym o nim powiedzieć to samoMono pisze:21Ania_DollSecondHand pisze: A tak z czystej ciekawości... Ile lat ma Twój brat?Ale on ma czasami takie spięcia i zwiechy w mózgu, że zachowuje się jak 10latek

Madelaine pisze:Mój raz skomentował lalkę, moczącą się do góry nogami w szklance, twierdząc, że głowa już jej się na pewno rozpuściła.
Innym razem, kiedy moczyła się lalka z większą głową, wyszedł z łazienki, stanął przede mną i ze śmiertelną powagą powiedział:
- Nie rób mi tego więcej. Ona cały czas na mnie patrzyła.

Zrozumiałabym to tak samo. W dodatku teraz myślę, że określiłaś nie tylko wiek potencjalnego kupującego ale i jego rozmiar...barbusia77 pisze: ↑11 sie 2024, 16:35Mi się ostatnio przydarzyła śmieszna sytuacja. Wystawiłam głowę lalki Phicen na sprzedaż. W aukcji trzeba było podać wiek i rozmiar. Więc wybrałam 16 lat i rozmiar 176 cm zeby określić mniej więcej przedział wiekowy odbiorców aukcji. Napisał do mnie zainteresowany kupiec cyt " skąd pani wie że lalka ma 16 lat ?"![]()
![]()
![]()
Do wieczora się z tego śmiałam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości