A ja zlapałam okazję i kupiłam Paszkę Simply beautiful:

Nie umiem wstawiać zdjęć. Nie mam konta na fliku a inne strony obie dzialaja.kenereri pisze: ↑03 kwie 2025, 14:39No ale pokazać prosimy.barbusia77 pisze: ↑27 mar 2025, 12:47Nigdy nie przepadałam za syrenkami Barbie. To nie była moja bajka. Nawet w ich stronę nie patrzyłam. A teraz zakochałam się w tych niebieskich oczach i błyszczących pasemkach. I pyk - już syrena stoi w gablocie :zakochany:Jak dlugo potrwa to uwielbienie nie mam pojęcia ale narazie jest to mój najnowszy zakup![]()
![]()
Dla mnie najwygpdniejsze jest https://imgbb.com/barbusia77 pisze: ↑06 kwie 2025, 17:30Nie umiem wstawiać zdjęć. Nie mam konta na fliku a inne strony obie dzialaja.kenereri pisze: ↑03 kwie 2025, 14:39No ale pokazać prosimy.barbusia77 pisze: ↑27 mar 2025, 12:47Nigdy nie przepadałam za syrenkami Barbie. To nie była moja bajka. Nawet w ich stronę nie patrzyłam. A teraz zakochałam się w tych niebieskich oczach i błyszczących pasemkach. I pyk - już syrena stoi w gablocie :zakochany:Jak dlugo potrwa to uwielbienie nie mam pojęcia ale narazie jest to mój najnowszy zakup![]()
![]()
Zawsze mi to przeszkadzało, dlatego omijałam szerokim łukiem syrenki wróżki i tym podobne lalki. Ale w tej mojej syrence wogole mi to nie przeszkadza bo idealnie pasuje do tej ślicznej buzi. Ponoć jej wlosy zmiiaja kolor w wodzie. Nie próbowałam ale widziałam w reklamie
W dzieciństwie to marzyłam o jakiejkolwiek Barbie

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość