Liv Dolls

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Imago
Kontakt:

Re: Liv Dolls

Post autor: Imago »

A co dopiero dyniogłowe Blythe lub Pullip xD Livki przy nich wręcz proporcjonalne się wydają :) ja moje wciąż bardzo lubię choć pozują mi głównie dyniogłówki już jednak :)
"Każda głupia potrafi być czarownicą z runicznym nożem, ale trzeba wysokiego kunsztu, by być czarownicą z obierakiem do jabłek!"
http://ask.fm/ImagoImaginacjaImagowska

Awatar użytkownika
Anek
Kontakt:

Post autor: Anek »

Się wtrącę, bo ktoś się wybierał. Livki są w TK Maxx w Blue City te z serii tańczącej tej z włosami w dwóch kolorach za 59 zł bodajże. Nie podbają mi się one za bardzo więc żadnej nie kupiłam niestety :( Za 24 można kupić ubranka dodatkowe, i co ciekawe za 39 zł! jest salon fryzjerski czy coś takie, gdzie jest fotel i dwie peruki :D To się wydaje ciekawe bo te peruki pasują też na inne lalki z tego co gdzieś wyczytałam. Poza tym jest skuter i perkusja dla livek :D

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Anek pisze:Się wtrącę, bo ktoś się wybierał. Livki są w TK Maxx w Blue City te z serii tańczącej tej z włosami w dwóch kolorach za 59 zł bodajże. Nie podbają mi się one za bardzo więc żadnej nie kupiłam niestety :( Za 24 można kupić ubranka dodatkowe, i co ciekawe za 39 zł! jest salon fryzjerski czy coś takie, gdzie jest fotel i dwie peruki :D To się wydaje ciekawe bo te peruki pasują też na inne lalki z tego co gdzieś wyczytałam. Poza tym jest skuter i perkusja dla livek :D
A się wybierałam - byłam w piątek ;p

'Twist&Dance" Liv są po 49zł, przynajmniej w Warszawie. Mi tam by się i podobały, gdyby miały normalne nogi...
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Anek
Kontakt:

Post autor: Anek »

A to sorry oszukałam xD taam jest tyyle rzeczy że musiało mi się pokręcić

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Dlatego ja sobie zapisywałam w telefonie za każdym razem, gdy coś ciekawego się trafiło ;p (Choć to akurat bardzie się tyczyło monsterek w Toys R US)
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Z.P.
Kontakt:

LIV - oczy !!!

Post autor: Z.P. »

Jak ustawić oczy Livki ? Nabyłam lalkę używaną i zdecydowanie potrzebuje małej korekty spojrzenia. Nigdy nie zdejmowałam głowy Liv i nie mam w tej kwestii doświadczenia. Natomiast gdzieś w necie natknęłam się na informacje o możliwości wymiany oczu ...
Będę wdzięczna za podpowiedź. Czy ktoś ma w tej materii doświadczenie ???
Z.P.

Awatar użytkownika
Z.P.
Kontakt:

Post autor: Z.P. »

SUPER ! Dzięki :)
Z.P.

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

A tutaj mam wersję bez obcinania czubka główki. http://www.youtube.com/watch?v=Jdn8CaHdvmw

~~~(A teraz coś z zupełnie innej beczki)~~

Nie mogę wyjść z podziwu jakie livki są wielkie przy monsterkach. Rochelle przy Hayden wygląda jak chudy przecinek! XD

Awatar użytkownika
Loreen
Kontakt:

Post autor: Loreen »

Zdecydowanie wolę metodę z odcinanym skalpem.... :hyhy:
Loreen

Awatar użytkownika
nina85
Kontakt:

Post autor: nina85 »

Tak się naoglądałam zdjęć Waszych Livek, że nie wytrzymałam i jedną wczoraj zamówiłam ;) powinnam przestać zaglądać na to forum bo tu same pokusy ;)

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Post autor: Mono »

nina85 pisze:Tak się naoglądałam zdjęć Waszych Livek, że nie wytrzymałam i jedną wczoraj zamówiłam ;) powinnam przestać zaglądać na to forum bo tu same pokusy ;)
Chyba powinnam umieścić dopisek w Regulaminie, że nie odpowiadamy za samoczynne rozprzestrzenianie się poszczególnych szczepów wirusa lalkowego :D

Livki są fajne :) Koniecznie pochwal się, która to z dziewcząt i z jakiej serii :)
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Violla Nask
Kontakt:

Post autor: Violla Nask »

nina85 pisze:Tak się naoglądałam zdjęć Waszych Livek, że nie wytrzymałam i jedną wczoraj zamówiłam ;) powinnam przestać zaglądać na to forum bo tu same pokusy ;)
też tak miałam - do 3 razy sztuka:)
moja lalkowa stronka http://lalkomania.blogspot.com/

zawsze mam dużo do pogadania - zwłaszcza jako mama:)
http://mamydopogadania.blogspot.com/
a tu moje niezdarne jak na razie próby biznesowe:)
http://www.mamaodrana.pl

Awatar użytkownika
nina85
Kontakt:

Post autor: nina85 »

Zamówiłam Alexis z serii Alicja z krainy czarów :) dodatkowo sprzedawca dołączył Alexis z serii plażowej ale jeszcze nie wiem czy ją zatrzymam.
Już nie mogę się ich doczekać :serducho: :)

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Post autor: Mono »

Seria Alicja w Krainie Czarów jest piękna, ja marzę szczególnie o Sophie i jej butach :serducho: A Alexis z serii plażowej to niezła skwara - w sensie że bardzo opalona :D Ale jest dość ciekawa, można ją brać za Murzynkę.
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek

ODPOWIEDZ