Uploaded with ImageShack.us
Więcej lalek z tej serii już raczej nie kupię. Choć kusi mnie Łemkynia

też tak myślałam ale dziś w końcu dodali zapowiedź nowych lalek i.... jednego lalka! Krakowiak Wschodni, chyba go kupię bo porcelanowego faceta jeszcze nie posiadamGrażyna pisze:Strona wielki nie aktualizowana, czyżby kolekcja umarła przed czasem?
na rosyjskim forum są zdjęcia Bamberki, można sobie pooglądaćmangusta pisze:A ma ktoś może Bamberkę? Na zdjęciu promo wygląda bardzo ciekawie.
Tesciowa ma takie pomysly ( brak chlopskiego rozumu jak widac ). Jakby to moja mama wymyslila to bym jej to wybila z glowy, ale do tesciowej odwagi nie mam. Ona nam o tym powiedziala jakos w polwie prenumeraty jak juz zgromadzila pol szafy tych laleczek. Ona ma ogolnie pelno takich pomyslow. lubi zbierac.Only NM pisze:Osobiście nie znam się na lalkach porcelanowych, ale jeśli to są lalki z jakiejś gazety to na chłopski rozum one nie będą aż tyle warte. Nie wiem jakiej wielkości są laleczki, więc trudno określić. Szkoda że nie powiedziałaś teściowej prosto z mostu że dziecko np: jest za małe na taki prezent, że zbije. 1000 zł za prenumeratę magazynu - to pachnie mi jakimś oszustwem...Musiałabyś podać więcej szczegółów, ewentualnie podesłać zdjęcia. To, że ktoś pisze że lalka jest kolekcjonerska, to jeszcze nie znaczy że będzie warta fortunę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość