Barbie So In Style S.I.S.
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Re: Barbie So In Style S.I.S.
Wyjątkowo udana barbiowa linia. W zasadzie nie ma w niej lalek które mi się nie podobają. Są znacznie ciekawsze z twarzy, fryzur i ubranek niż faszionistki i szkoda, że w większości są niezginalne.

- Magalita
- Kontakt:
ja chcęajatoco pisze:Magalita pisze:a są z artykułowanymi nadgarstkami?
Są nawet całe artykułowane, ta cena![]()
http://www.amazon.com/Barbie-Style-Take ... pd_sim_t_2
-
ajatoco
Z ciekawości szukałam zdjęć ownerskich i wygląda na to, że ta fotka to pic na wodę fotomontaż i w rzeczywistości mają winylowe nogi i ręce jak Barbie pajacyk, tak sobie myślałam, że to zbyt piękne by było prawdziwe
A już poważnie myślałam o ciułaniu na nie...
- Magalita
- Kontakt:
Ja na ebay'u znalazłam z rękami artykułowanymi w pełni coś jak Fashion Feverajatoco pisze:Z ciekawości szukałam zdjęć ownerskich i wygląda na to, że ta fotka to pic na wodę fotomontaż i w rzeczywistości mają winylowe nogi i ręce jak Barbie pajacyk, tak sobie myślałam, że to zbyt piękne by było prawdziwe![]()
http://www.ebay.com/itm/2009-So-in-Styl ... 2c696257db
- Mono
- Kontakt:
No właśnie o takie mi chodzi! Przecież jak widzę w pudełku artykułowane ręce to to nie może być fakeMagalita pisze:Ja na ebay'u znalazłam z rękami artykułowanymi w pełni coś jak Fashion Feverajatoco pisze:Z ciekawości szukałam zdjęć ownerskich i wygląda na to, że ta fotka to pic na wodę fotomontaż i w rzeczywistości mają winylowe nogi i ręce jak Barbie pajacyk, tak sobie myślałam, że to zbyt piękne by było prawdziwe![]()
http://www.ebay.com/itm/2009-So-in-Styl ... 2c696257db
- Magalita
- Kontakt:
no nie nie są takie 
Ech gdyby te nogi jeszcze... Mattel zrobiłby fortunę gdyby zrobił w pełni artykułowaną Chandrę... rozeszłaby się jak ciepłe bułeczki czy inne odcienie.. szkoda że Grace jest ciemniejsza i nie będzie pasować na ciałko Artsy a tak chciałam ją mieć... ale tak to nie bardzo już
Ech gdyby te nogi jeszcze... Mattel zrobiłby fortunę gdyby zrobił w pełni artykułowaną Chandrę... rozeszłaby się jak ciepłe bułeczki czy inne odcienie.. szkoda że Grace jest ciemniejsza i nie będzie pasować na ciałko Artsy a tak chciałam ją mieć... ale tak to nie bardzo już
- Mangalarga
- Kontakt:
Niestety, Mattel chyba nie widzi jakie źródło dochodów przechodzi im koło nosa. Wiele osób narzeka na mały wybór odcieni artykułowanych ciałek (lub baaardzo niewielki dostęp do takowych), więc jest na nie popyt. Tylko podaży praktycznie brak...Magalita pisze:Mattel zrobiłby fortunę gdyby zrobił w pełni artykułowaną Chandrę... rozeszłaby się jak ciepłe bułeczki czy inne odcienie..
W pełni artykułowana Chandra to jedno z moich marzeń! Ta jej karnacja - miodzio (czy raczej czekoladka
Ostatnio Mattel najwyraźniej zaniedbał też Chandrę - w ostatnich seriach próżno jej szukać...
- Only NM
- Kontakt:
Ludzie ludzie, a teraz zarzucę pewną prawdą, ja bym nie przejmowała się cenami na amazon, ponieważ na FLTE te zestawy są trochę tańsze (cóż ten dwupak, z lalkami nie), czasami nawet sporo chociażby zestaw chociażby ten (lala zgina ręce) http://flte.pl/product.php?ASIN=B0029LI1EU
Ja najlepiej bym wszystkie przygarnęła, ale mam szlaban na playliny
Ja najlepiej bym wszystkie przygarnęła, ale mam szlaban na playliny
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame
Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ
- Dzwonnik z Notre Dame
Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ
- marshalka
- Kontakt:
Jak kiedyś na allegro je widziałam to owładnęła mną żądza posiadania, lecz w tym roku moje wydatki lalkowe są na ostatnim miejscu i mam tylko dwie nowe lalki, które czekają na posty. 
A jakąś z S.I.S. muszę mieć!
Czekoladki są mniami!

A jakąś z S.I.S. muszę mieć!
Czekoladki są mniami!
- reiha
- Kontakt:
Nie wiem, czy powinnam je wrzucać, bo zupełnie nie znam się na takich lalkach
Nie chcę, żeby wyszło, że żyję tylko dla wrzucania obrazków na forum
Ale tumblr mówi, że to nowe lalki So In Style, nie ma ich ani w tym wątku, ani w nowościach na przyszły rok, mają zamknięte usta (na serio zwracam na to uwagę
) i totalnie różnią się kolorem skóry od lalek, które stoją w naszych supermarketach. Czyli warto o nich wspomnieć!
Chandra:

Kara:

Trichelle:

w pudełku jest zupełnie nie taka

Nie szaleję za ich strojami, ani za brakiem artykulacji, ale na promo mają naprawdę ładne twarze. Może z wyjątkiem fioletowych pomadek... Ale i tak są fajne. Pozytywnie kojarzą mi się z My Froggy Stuff, ona ma chyba lalki z tej serii
Chandra:

Kara:

Trichelle:

w pudełku jest zupełnie nie taka

Nie szaleję za ich strojami, ani za brakiem artykulacji, ale na promo mają naprawdę ładne twarze. Może z wyjątkiem fioletowych pomadek... Ale i tak są fajne. Pozytywnie kojarzą mi się z My Froggy Stuff, ona ma chyba lalki z tej serii
- LuLu
- Kontakt:
Ta ostatnia ma wspaniałą buźkę! Tak jak nie potrafię się dogadać z ciemnoskórymi, tak tą pięknotką bym nie pogardziła 
Broken Doll in the Middle of Chaos...