Popatrz, ja też! Teraz mam próbę siły woli, żeby przypadkiem jej nie zamówić... (Choć bardziej mi się marzy Katie jako Kapelusznik, ale cena na FLTE jest z księżyca zdjęta...)Mono pisze:Seria Alicja w Krainie Czarów jest piękna, ja marzę szczególnie o Sophie i jej butach![]()
Liv Dolls
- KiciaKocia
- Kontakt:
Re: Liv Dolls
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- nina85
- Kontakt:
Dlatego warto przeglądać ebay'a. Ja za moje dwie lalki (nowe w pudełkach) razem z przesyłką zapłaciłam 120 zł. Patrząc na ceny na allegro to niedużo a jakby udało mi się plażówkę sprzedać to już w ogóle byłaby rozsądna cena 
Jest tylko jeden problem, przejrzałam sobie Mono Twojego bloga i plażowa Alexis mimo, że skwara to coraz bardziej mi się podoba i z jej sprzedażą mogę mieć niemały dylemat
A buty Sophie jak i cały jej strój również i mi się ogromnie podobają
Jest tylko jeden problem, przejrzałam sobie Mono Twojego bloga i plażowa Alexis mimo, że skwara to coraz bardziej mi się podoba i z jej sprzedażą mogę mieć niemały dylemat
A buty Sophie jak i cały jej strój również i mi się ogromnie podobają
- Soul
- Kontakt:
Tak się zastanawiam....... czy na ciałko LIVki można włożyć główkę od Barbie...?
Wie ktoś? Bardzo mnie to nurtuje..!

- Mangalarga
- Kontakt:
Nie wiem jak wygląda sam proces (i jakie mocowanie głowy mają Livki), ale jest to wykonalne, na Flicku widziałam niemało przykładów 

Sweet Heart City by dwbeau, on Flickr

Sweet Heart City by dwbeau, on Flickr
- KiciaKocia
- Kontakt:
Emily z Toy Box Philosopher próbowała przełożyć głowę Fashionistki na Livkę, ale głowa strasznie latała. >KLIK<Soul pisze:Tak się zastanawiam....... czy na ciałko LIVki można włożyć główkę od Barbie...?
![]()
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- Mono
- Kontakt:
Mocowanie jest takie samo jak u Barbie z wyjątkiem tych kotwic. Właściwie to Livki mają taki sam zaczep jak Barbie z lat '70.
egolon ma Drew na ciele Hayden lub Sophie, ale jakoś nie mogę znaleźć teraz tej fotki
egolon ma Drew na ciele Hayden lub Sophie, ale jakoś nie mogę znaleźć teraz tej fotki
- KiciaKocia
- Kontakt:
Szybkie pytanie - jakie ciuchy, poza livkowymi, pasują na Liv?
- Mono
- Kontakt:
Livki są szczuplejsze w biuście, więc wszystkie te ciuchy barbiowe, które są obcisłe, będą pasować. Jeśli chodzi o spodnie: mogą być za szerokie w biodrach. Trzeba trafić. Właśnie przymierzyłam Alexis dżinsy na ciałko belly button - są za szerokie, spadają. Ale dres od Scenki z logo adidasa już ładnie pasuje 
- nina85
- Kontakt:
- Urshula
- Kontakt:
Pięęęęna! karnację ma boską!! mi się marzy Alexis z serii Slumber Party.............
- Mono
- Kontakt:
Zgadzam się - ubranka Livek są wykonane naprawdę porządnie. Nigdy nie miałam się do czego przyczepić.
Gorzej z perukami, bo czasami są tak krzywo rootowane, że na czubku powstaje łysina
A jak lalka ma proste włosy, to baaardzo nierówne końcówki. Ale to u wszystkich, barbiowatych też.
Twoja Alexis Nino jest śliczna, a serce skradły mi szczególnie te jej BUTY
Ta seria ogólnie ma świetne buty.
Gorzej z perukami, bo czasami są tak krzywo rootowane, że na czubku powstaje łysina
Twoja Alexis Nino jest śliczna, a serce skradły mi szczególnie te jej BUTY
- Mono
- Kontakt:
Zmyłam usta jednej z moich Sophie. Jak Wam się podoba?
Zdjęcie przed (należy do dollbbiego, mam nadzieję, że się nie obrazi):

Po zmyciu:

Mnie podoba się taka bez koloru na ustach. Wygląda tak delikatnie i pociągająco zarazem. Ale w sumie lekki różowy mogłabym jej sprawić. Nie wiem sama
Tu jeszcze jedno http://img201.imageshack.us/img201/3082/sam4080.jpg
Zdjęcie przed (należy do dollbbiego, mam nadzieję, że się nie obrazi):
Po zmyciu:

Mnie podoba się taka bez koloru na ustach. Wygląda tak delikatnie i pociągająco zarazem. Ale w sumie lekki różowy mogłabym jej sprawić. Nie wiem sama
Tu jeszcze jedno http://img201.imageshack.us/img201/3082/sam4080.jpg
- Ania_DollSecondHand
- Kontakt:
Ooo, widzę, że livka, którą sprzedałam Dollbbiemu już ma innego właściciela
Miło ją znowu zobaczyć, i to w nowej odsłonie. Chociaż ja bym tam choć troszeczkę lekkiego różu dała ![uśmiech :]](./images/smilies/kwadr.gif)
- Urshula
- Kontakt: