Moje panny zawładnęły moim sercem na amen- teraz mogę je zabrać ze sobą- zrobiłam kolejne medaliony i obok Innoqui mogę teraz "nosić" Tangkou
http://klinikalalek.blogspot.com/2012/1 ... -doll.html
W Twoim przypadku to był bardzo "ryzykowny" zakup raz ze względu na wielkość, a dwa na osobliwość lalki- milośnikowi klonów i vintage mogła nie pasowaćdollbby pisze:Moja Tangkou się ze mną nie lubi... to jednak nie moja liga... Co będzie? Nie wiem..
Nie poddawaj się - potraktuj to jako wyzwanie i spróbuj nadać jej nowy wyraz.dollbby pisze:Moja Tangkou się ze mną nie lubi... to jednak nie moja liga... Co będzie? Nie wiem..

Mad-Telepath pisze:
Ja zastanawiałam się (i zastanawiam) nad Grace, ale poczekam, aż Manhamana się skusi i zrecenzuje![]()
A tak na marginesie, mam wrażenie, jakby producent powolutku przechodził od kształtu oczu (makijażu?) w stylu Blythe do bardziej pullipowatego.
Dlatego sama cierpliwie czekam- cena Grace skacze jak pasikonik od 199 do obecnych 239.99 - z drugiej strony poczekam jak lalka będzie fizycznie dostępna w PL.Only NM pisze:Ja też mam chrapkę na Grace, jednak myślę ze po preorderze cena może być nieco niższa (jak się mylę to poprawcie mnie). Jestem ciekawa czy Grace ma perukę. ktoś wie coś na ten temat.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość