LITTLEST PET SHOP Blythe.

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Awatar użytkownika
astridnat
Kontakt:

Re: BLYTHE mini 11 cm - pytanie

Post autor: astridnat »

Na pewno mozna jej podarować ciałko 11 cm obitsu. Imago ma z obitsowaną "Paskudę":)

http://surrealistyczny.blogspot.com/201 ... alnej.html
Obrazek

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Pewnie można dać i Obitsu 21 cm, ale wątpię, żeby wyglądało to dobrze pod względem proporcji ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Re: LITTLEST PET SHOP Blythe.

Post autor: Mangalarga »

Oczy dalej mają "szklane", ale zupełnie inne w stylu. Chyba wolę te "paskudne" mordki :D

Astridnat, uroczy rudzielec - w oryginalnym ubranku?
Obrazek

Awatar użytkownika
astridnat
Kontakt:

Post autor: astridnat »

Mangalarga pisze:Oczy dalej mają "szklane", ale zupełnie inne w stylu. Chyba wolę te "paskudne" mordki :D

Astridnat, uroczy rudzielec - w oryginalnym ubranku?
Tak:) Wersja piżamkowa:)
Obrazek

Awatar użytkownika
Alexisdoll
Kontakt:

Post autor: Alexisdoll »

Te malowane twarze, już mi się nie podobają ;-). Wolę poprzedniczki. Do mnie ostatnio przybyła kolejna:

Obrazek

Awatar użytkownika
Z.P.
Kontakt:

Post autor: Z.P. »

Mangalarga pisze:Pewnie można dać i Obitsu 21 cm, ale wątpię, żeby wyglądało to dobrze pod względem proporcji ;)
Little Pullip ma większą głowę od Blythe? Pytam z ciekawości, gdyż nie posiadam Pullip ... jeszcze :)

-- 24 wrz 2012, o 16:59 --

Kowbojka ma ładny kolor ciałka, dzisiaj ją odebrałam i nareszcie mam jakąś opaloną dziewczynę.
Spodziewałam się natomiast jaśniejszych włosów, sugerowałam się co prawda tylko zdjęciem z Allegro ...Mikruska ma natomiast włosiska jak druty, podkręcone na końcach i w kolorze rudawo-siwym ... ale generalnie jest takim słodziakiem. A te maleńkie zdejmowane buciki rozkładają mnie na łopatki.
Z.P.

Awatar użytkownika
Anek
Kontakt:

Post autor: Anek »

Ha! a ja napadłam na E.Leclerca i kupiłam 3 zestawy :D leczki są bardzo sympatyczne i wydaje mi się, że nie są tak przerażające jak duże :P :D

Awatar użytkownika
nmin
Kontakt:

Post autor: nmin »

Nie wiem, czy kogoś to interesuje, ale widziałam dziś w Smyku zestaw z tą panienką przeceniony z 89,90 na równe 60, dokładnie ten:

Obrazek

Od razu zwróciłam uwagę, bo ze wszystkich Paskud ta zawsze podobała mi się najbardziej, więc nie powiem, korciło... Ale się przemogłam, chyba nie chcę jej aż tak bardzo ;)
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]

Awatar użytkownika
Imago
Kontakt:

Post autor: Imago »

A może sprawisz Zosi koleżankę? Paskudy świetnie wyglądają na Obitsu 11 ;)
Obrazek
"Każda głupia potrafi być czarownicą z runicznym nożem, ale trzeba wysokiego kunsztu, by być czarownicą z obierakiem do jabłek!"
http://ask.fm/ImagoImaginacjaImagowska

Awatar użytkownika
nmin
Kontakt:

Post autor: nmin »

Zastanawiałam się nad tym, ale mam już wypatrzoną idealną Little Pullip, może po świętach :cicho: Chyba nie chcę więcej tej drobnicy. Zresztą, z obitsu 11 kojarzą mi się raczej małe dziewczynki, Twoja Paskuda jest fajna, a ta czarna ma zbyt mocny makijaż.

Chociaż widziałam kilka modeli Paskud na eBay za kilka dolarów sztuka. Sprzedawane co prawda bez pudełek, zwierzątek i reszty akcesoriów, ale po co mi ta biało-czarna mrówka? Więc nie powiedziałam jeszcze ostatecznego "nie" :hyhy: Może zaryzykuję, jeśli się z nią nie zaprzyjaźnię, będę najlepszą z cioć i podaruję ją pewnej dziewczynce, która baaardzo dba o zabawki, albo odsprzedam tanio tutaj.
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

Imago masz zdjęcia paskudki z obitsu 11 bez ciuszków? jestem ciekawa jak to wygląda, bo póki co w tym sweterku, choć niewiele widać wygląda przesłodko :serducho:

Awatar użytkownika
Imago
Kontakt:

http://www.flickr.com/photos/75765072@N ... 1323161650 tutaj jest
http://surrealistyczny.blogspot.com/201 ... alnej.html a na moim blogu więcej zdjęć bez ciuszków
wybaczcie linki, ale nie chce mi się podpinać tych wszystkich zdjęć xD
"Każda głupia potrafi być czarownicą z runicznym nożem, ale trzeba wysokiego kunsztu, by być czarownicą z obierakiem do jabłek!"

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

Betty wygląda super. Chyba dzięki Tobie skuszę się na taką paskudkę. Tylko te ceny obitsu... trzy razy więcej niż główka LPS Blythe XD

Awatar użytkownika
Imago
Kontakt:

Może uzupełnię jeszcze, że Betty jest na Obitsu Normal nie White :) i trzeba szukać "jasnoskórej" paskudki :)

ODPOWIEDZ