http://allegro.pl/fotel-nietoperz-monst ... 77879.html
Marzenia do spełnienia
- Grażyna
- Kontakt:
- Ania_DollSecondHand
- Kontakt:
Re: Marzenia do spełnienia
Fajowski
- Leela
- Kontakt:
A kupował ktoś z was kiedyś mebelki od tej sprzedającej od nietoperzowego fotela? Te szyte w większości mi się nie podobają, ale drewniane wyglądają bardzo dobrze i bardzo często się nad nimi zastanawiam (powstrzymuje mnie jak zwykle bieda
).
Funkcja mówienia się sprawdza i jest git.
Ten z Hasbro? On się rozpada. Nie wiem od czego to zależy ale guma na paszczy mu pęka i nie jest to pojedynczy przypadek. Mój trzyma się bardzo dobrze i nic mu nie jest, ale gdybyś chciała go kiedyś kupić to tylko jeśli będą prawdziwe zdjęcia, żadnych stockowych. Poza tym jest zupełnie niepodobny do Indiany ale opcja ruchomej mordki z pełnym uzębieniem jest superManhamana pisze:Za mną chodzi gadający Indiana Jones......
- Manhamana
- Kontakt:
Ten z Hasbro? On się rozpada. Nie wiem od czego to zależy ale guma na paszczy mu pęka i nie jest to pojedynczy przypadek. Mój trzyma się bardzo dobrze i nic mu nie jest, ale gdybyś chciała go kiedyś kupić to tylko jeśli będą prawdziwe zdjęcia, żadnych stockowych. Poza tym jest zupełnie niepodobny do Indiany ale opcja ruchomej mordki z pełnym uzębieniem jest superManhamana pisze:Za mną chodzi gadający Indiana Jones......
O to wielkie dzięki za info! W sumie to mi zależy na pełnowymiarowej figurce /lalce gadać koniecznie nie musi ale jedyny jakiego widziałam w barbiowej skali to ten od Hasbro
- Leela
- Kontakt:
Przy okazji Królestwa Kryształowej Czaszki wyszły 2 figurki od Hasbro, jedna gadająca a druga strzelająca biczem 
Tez biczem po lewej, mówiący po prawej:

Mówiący jest tego samego wzrostu tylko tak go rozkraczyłam na zdjęciu. Fotka nędzna ale widać, że jeden podobny a drugi nie
Ten z biczem ma przycisk na plecach co przeszkadza w ubieraniu. Żadnego bez gimmicków wtedy nie wyprodukowali (aczkolwiek są z innych firm).
I żeby nie było, że off-topic, to u mnie na życzenioliście jest Arka Przymierza w skali 1:6 - dawali ją za darmo przy zakupie figurek (trzeba było wysłać naklejki) ale niestety tylko w USA.
Tez biczem po lewej, mówiący po prawej:

Mówiący jest tego samego wzrostu tylko tak go rozkraczyłam na zdjęciu. Fotka nędzna ale widać, że jeden podobny a drugi nie
I żeby nie było, że off-topic, to u mnie na życzenioliście jest Arka Przymierza w skali 1:6 - dawali ją za darmo przy zakupie figurek (trzeba było wysłać naklejki) ale niestety tylko w USA.
- Manhamana
- Kontakt:
Aaaaaa to ja na tego z biczem polować będę
jak się uda - cudni obaj
od razu widać na pierwszy rzut oka kto to - jak nie z gęby to z ciuchów i kapelusza
- wielkie dzięki za dodanie fotki!
Ech podsycasz moją chęć polowania! ( myślę że przydałby się wątek z lalkami celebrity wszelkiej maści w dziale inne lalki)
Ech podsycasz moją chęć polowania! ( myślę że przydałby się wątek z lalkami celebrity wszelkiej maści w dziale inne lalki)
- Cola342
- Kontakt:
Mnie po głowie chodzi artykułowana livka i monsterka a konkretnie Draculaura Deat Tired 1 i Venus McFlytrap.
- Majulika
- Kontakt:
banalne a finansowo odległe - powtórze się , ale może św Mikołaj usłyszy .
pukifee Ante i barbie Christobelle
jak nie to to są plany na rok następny a w prezencie sama sobie kupię jakąś długowłosą Tonnerkę
pukifee Ante i barbie Christobelle
jak nie to to są plany na rok następny a w prezencie sama sobie kupię jakąś długowłosą Tonnerkę
- dollbby
- Kontakt:
Ja chce Venus... <33
tonnerke, mase vintage i całlłą mase innych lalek... boże co ze mną jest!!!
- marshalka
- Kontakt:
A nie potrzebujesz jakiś ubranek? Robię czystki i coś mogę przesłać.dollbby pisze:Ja chce Venus... <33
- Maura
- Kontakt:
Mi się marzy Moxie Teenz Arizona, Barbie City Shopper i kilka monsterek. Jedna z nich zamieszka u mnie już niedługo, na Święta 
- reiha
- Kontakt:
Jak wszyscy dzielą się marzeniami, to i ja! 
Chcę monsterkową Spectrę, może być ta od fearbooka.
I już
A za milion lat chcę lalkę z lepszą artykulacją, jak już zedrę całe zęby od zgrzytania na monsterki, które nie chcą pozować tak jak trzeba. Chciałabym zrobić z nią jakąś naprawdę dobrą animację (lepić z plasteliny nie potrafię, szyć nie potrafię, więc do eskperymentów fotograficznych zaangażowałam lalki:P), ale na razie jestem całkiem wyprana z pomysłów. Megalalka może poczekać
I gdyby była jednak mniejsza od monsterek, byłoby idealnie.
Chcę monsterkową Spectrę, może być ta od fearbooka.
I już
A za milion lat chcę lalkę z lepszą artykulacją, jak już zedrę całe zęby od zgrzytania na monsterki, które nie chcą pozować tak jak trzeba. Chciałabym zrobić z nią jakąś naprawdę dobrą animację (lepić z plasteliny nie potrafię, szyć nie potrafię, więc do eskperymentów fotograficznych zaangażowałam lalki:P), ale na razie jestem całkiem wyprana z pomysłów. Megalalka może poczekać
I gdyby była jednak mniejsza od monsterek, byłoby idealnie.
- nmin
- Kontakt:
Przeglądając Allegro w poszukiwaniu artykułów dla Kelly pasujących dla mojej Zofii trafiłam na Barbie o nazwie "Grace Kelly Rear Window" (nawet nie wiem, co jest tu nazwą lalki, a co czymś innym
), to w sumie nie jest moje marzenie do spełnienia, ale nie miałam jej gdzie wrzucić w odpowiednim dziale, bo nie mam pojęcia, z jakiej jest serii. Tak, jak nie lubię Barbie i ogólnie Mattel mógłby dla mnie nie istnieć (bez urazy, co kto lubi), tak tę lalkę mogłabym mieć i po prostu na nią patrzeć
Ale 180 zł w "Kup Teraz" to na pewno nie jest kwota, którą wydałabym na Barbie.
Piękna, elegancka...

Piękna, elegancka...

Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]
- reiha
- Kontakt:
Dla mnie to okropnie głupie myślenie, różnorodność lalek jest właśnie tym, co jest w nich najfajniejsze. Już pomijając to, że Mattel produkuje też inne zabawki.nmin pisze: ogólnie Mattel mógłby dla mnie nie istnieć (bez urazy, co kto lubi)
- Lacrima
- Kontakt:
Ale dlaczego? Różnorodność jest fajna, bo każdy ma inny gust i może coś sobie podpasować, ale jak już sobie podpasuje owo coś, to reszta może spokojnie dla niego nie istnieć. Dla mnie spokojnie może wyparować integrity, są mi obojętni i nie widze w tym nic głupiego.reiha pisze:Dla mnie to okropnie głupie myślenie, różnorodność lalek jest właśnie tym, co jest w nich najfajniejsze. Już pomijając to, że Mattel produkuje też inne zabawki.
Wracając do tematu, ja chcę ciucha od Theodory z Imperium park i od Delilah debutki fioletowy.... ale jak nie było tak nie ma
No i Ellowyne case of the blues i boo who?
Dlaczego jak już coś kupię to odrazu na to miejsce musi wskoczyc 10 innych chciejów?
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/