Klony lalek Monster High
- buzzcocks
- Kontakt:
Re: Klony lalek Monster High
[offtop] mi podoba się nawet bardziej niż na obitsu
[/offtop]
- reiha
- Kontakt:
Wydaje mi się, że Gigi będzie "cielista"nmin pisze:
No nieee, teraz mam wrażenie, że już nigdy nie będę patrzyła tak samo na "zwykłe" Blythe, i jeśli kiedyś w odległej przyszłości się na którąś zdecyduję, poświęcę MonsterkęTylko ciężko z kolorami...
A Blythe chyba w każdym customie ładnie.
- buzzcocks
- Kontakt:
dziękinmin pisze: Wydaje mi się, że Gigi będzie "cielista"![]()
(edit: podwójny quote...)
- elianka
- Kontakt:
Ta blythe na monsterkowym ciałku jest absolutnie cudna <3
- mobe
- Kontakt:
Ja też się w niej zakochałam, nigdy nie myślałam, że można je przenieść na ciałko mh.
- Majulika
- Kontakt:

Klonka z Auchana za 19,90 . Paskudna ale z akcentem rodzimym -na pudełku ma : Kasia
Ta jest dwukolorowa ale są też cala niebieska, cala zielona i cała różowa z buraczkowymi włosami
jedną mają zaletę sa płaskonogie i ich (glanopodobne) buty pasują na plaskonogie Matelki ,
ot jeden z ciotkomikolajów tak to uszczęśliwił mi dziecko...
- Grażyna
- Kontakt:
Na ComicConie pokazali prototyp Bezgłowej Dyrektorki, będzie normalnie cielista w sam raz ;-)buzzcocks pisze:dziękinmin pisze: Wydaje mi się, że Gigi będzie "cielista"![]()
chociaż ciągle troszkę za różowa... a może blythe w wersji opalonej na cleo czy clawdeen?

- reiha
- Kontakt:
Ale czy dyrektorka zachowa nastolatkową krzywość monsterek?Grażyna pisze:Na ComicConie pokazali prototyp Bezgłowej Dyrektorki, będzie normalnie cielista w sam raz ;-)buzzcocks pisze:dziękinmin pisze: Wydaje mi się, że Gigi będzie "cielista"![]()
chociaż ciągle troszkę za różowa... a może blythe w wersji opalonej na cleo czy clawdeen?

- buzzcocks
- Kontakt:
myślę, że potrzebuję tego w moim życiuMajulika pisze: ich (glanopodobne) buty pasują na plaskonogie Matelki
- Grażyna
- Kontakt:
Nowe cuda od Simby ;-)

Więcej zdjęć u posiadaczki tych laleczek:http://www.flickr.com/photos/just-a-nobody/
Osoba, która posiada te lalki, twierdzi, że mają takie ciałka jak Super Model, a sama jakość ciałek i włosów jest OK.
Hm, mam nadzieję, że pojawią się także w Polsce, mam ochotę przyjrzeć się bliżej dwóm panienkom ;-)

Więcej zdjęć u posiadaczki tych laleczek:http://www.flickr.com/photos/just-a-nobody/
Osoba, która posiada te lalki, twierdzi, że mają takie ciałka jak Super Model, a sama jakość ciałek i włosów jest OK.
Hm, mam nadzieję, że pojawią się także w Polsce, mam ochotę przyjrzeć się bliżej dwóm panienkom ;-)

-
ajatoco
Grażyna pisze:Nowe cuda od Simby ;-)
Więcej zdjęć u posiadaczki tych laleczek
Posiadacza, Just a Nobody to facet
O ile Mystic Girlz broniły się jako lalki inspirowane MH, tak tutaj Simba poleciała po bandzie
- Mono
- Kontakt:
Twilight Teens
Okropnie okrągłe mają te głowy, choć ta z największego zdjęcia nie wygląda tak źle.
Okropnie okrągłe mają te głowy, choć ta z największego zdjęcia nie wygląda tak źle.
- nmin
- Kontakt:
Mają strasznie pucołowate twarze, nie podobają mi się.
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]
- reiha
- Kontakt:
Super Model od Simby nie wygląda tak źle na zdjęciu katalogowym, w pudełku jest straszna, jej twarz jest płaska i bez wyrazu, ale po wyjęciu dużo zyskuje, magia
Jestem pewna, że z tymi lalkami będzie podobnie, ale mam powoli dość mnożących się mhrocznych i zUych lalek (chociaż monsterki dalej są
).
- Stary_Zgred
- Kontakt:
O rety! Ale paskudztwo opracowali spece od Simby. Gołym okiem widać inspirację. Zamiast wydać coś swojego, wyróżniającego się, ciekawego, wolą pracować techniką "copy-paste" i to nie do końca udaną. Kciuk w dół!