Wypadające ręce w obitsu 11cm
- Dobrusia
- Kontakt:
Wypadające ręce w obitsu 11cm
Witam, mam problem ponieważ mojemu maluszkowi na obitsu 11cm wypadają ręce.
Kiedyś wchodziły głeboko w otworki a teraz jakby się rozruszały teraz przy ustawianiu do zdjęć od razu wypadają.
Macie może jakieś sprawdzone sposoby?
Pomocy!
Kiedyś wchodziły głeboko w otworki a teraz jakby się rozruszały teraz przy ustawianiu do zdjęć od razu wypadają.
Macie może jakieś sprawdzone sposoby?
Pomocy!
Mój DeviantArt : http://dobrusiabjd.deviantart.com/
- elianka
- Kontakt:
Re: Wypadające ręce w obitsu 11cm
Mojej lalce też wypadają, obawiam się, ze taka ich uroda
Próbowałam wkładać małe pianki pod pachy, ale to przynosiło efekt na bardzo krótko. Rozwiązuje problem bardzo ciasnymi rękawkami.
- nmin
- Kontakt:
Mojej Zofii wciąż wypada lewa rączka. Dociskam mocniej miejsce złączenia, naciskając na przód i plecy, ale to oczywiście rozwiązanie na chwilę. Drugie obitsu nie ma tego problemu, bo jest używane krócej, może jeszcze się wyrobi w negatywnym tego słowa znaczeniu 
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]
- Madelaine
- Kontakt:
Załamujecie mnie 
Nie dość, że skompletowanie takiej lalki to wydatek będący znaczącą częścią mojej pensji, to jeszcze potem trzeba się martwić takimi sprawami jak wypadające ręce i nogi? Nie wiem skąd się biorą narzekania na fatalne wykonanie różnej maści klonów, doprawdy
Nie dość, że skompletowanie takiej lalki to wydatek będący znaczącą częścią mojej pensji, to jeszcze potem trzeba się martwić takimi sprawami jak wypadające ręce i nogi? Nie wiem skąd się biorą narzekania na fatalne wykonanie różnej maści klonów, doprawdy
- elianka
- Kontakt:
Madelaine - no ja sama też sie czasem dziwię
Ciałko obitsu kosztuje stówę i jest bardzo mobilne, niestety kosztem stabilności. Myślę, ze ono po prostu nie zostało stworzone do takich intensywnych zabaw jak my uprawiamy
No cóż - to wartość dodana 
- Mono
- Kontakt:
Dobrze, że to piszecie: skoro "taka uroda" obitsu, że jest bardzo niestabilne, to ja już nie chcę mieć żadnej lalki, która by go wymagała.
- elianka
- Kontakt:
Mono w duże obitsu jest niestabilne tylko w pasie. Ale trzeba wziąć poprawkę na wielkie pullipowe łby
zanim nasadziłam łebek z mechanizmem to ciałko chodziło sztywne. Ono się po części składa od ciężaru głowy lalki.