Wariuję, mam chcicę na lalkę!
- Mangalarga
- Kontakt:
Re: Wariuję, mam chcicę na lalkę!
Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś kupił lalkę tylko po to, żeby ładnie wyglądała na półce. Kto wie, może jak już będziesz ją miał, to odkryjesz w sobie jakieś ciągoty do zdjęć czy blogowania? 
- Mono
- Kontakt:
A kto powiedział, że posiadając lalkę trzeba ją fotografować, obszywać albo pisać o niej bloga?
Chcesz mieć lalkę to sobie ją kup, możesz nawet bawić się nią w domek, byle tylko sprawiała Ci radość tym, że ją masz 
A ja mam chcicę na Akamę od Paola Reina. Taak, bardzo ją chcę
A ja mam chcicę na Akamę od Paola Reina. Taak, bardzo ją chcę
- nmin
- Kontakt:
Myśl o dużym Dalu snuje się za mną już od dawna i chyba w końcu sobie ulżę i kupię, ale wciąż nie mogę zdecydować się na model, bo obiecałam sobie kupić przed przeprowadzką tylko jedną - sto dolców piechotą nie chodzi, a sporo wydatków przede mną
Nieraz już byłam o krok od kliknięcia i kupienia którejś. Sęk w tym, że moja wishlista z trzech lalek zwiększyła się w ciągu ostatniego tygodnia do pięciu, a dziś wskoczyła na nią szósta panna
Dal Lizbel... Jakim cudem wcześniej jej nie zauważyłam? Pewnie odrzuciłam ją z góry za fioletowe oczy, zresztą na zdjęciach sklepowych wygląda tak sobie, ale chipy można przecież zmienić, a poza tym jest cudowna, te włosy, delikatny makijaż

Heap (Dal Lizbel) by Joannie Candi, on Flickr
Dal Lizbel... Jakim cudem wcześniej jej nie zauważyłam? Pewnie odrzuciłam ją z góry za fioletowe oczy, zresztą na zdjęciach sklepowych wygląda tak sobie, ale chipy można przecież zmienić, a poza tym jest cudowna, te włosy, delikatny makijaż

Heap (Dal Lizbel) by Joannie Candi, on Flickr
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]
- Szklanooka
- Kontakt:
Na tym zdjęciu jest urocza! Za to na firmowym faktycznie wygląda nieciekawie. Ja przegapiłam Hanaayame, która mi się bardzo podoba jak była na flte za 270 zł a tereaz jest za dwa razy tyle. Zawsze coś jest w promocji jak akurat nie mam pieniędzy...

- Mangalarga
- Kontakt:
Też mam to "szczęście"...Szklanooka pisze:Zawsze coś jest w promocji jak akurat nie mam pieniędzy...
- oleg
- Kontakt:
Jest za 68$ na pullipstyle. :PSzklanooka pisze:Na tym zdjęciu jest urocza! Za to na firmowym faktycznie wygląda nieciekawie. Ja przegapiłam Hanaayame, która mi się bardzo podoba jak była na flte za 270 zł a tereaz jest za dwa razy tyle. Zawsze coś jest w promocji jak akurat nie mam pieniędzy...
- Szklanooka
- Kontakt:
Dzięki oleg
, właśnie wydałam wszystko na Monsterki więc Dal idzie do kolejki.
- oleg
- Kontakt:
Nie ma za co. : )
- Lacrima
- Kontakt:
Świat się wali... ja chcę Dala, ja ją chcę! Czemu ją pokazałyście 0.oSzklanooka pisze:Na tym zdjęciu jest urocza! Za to na firmowym faktycznie wygląda nieciekawie. Ja przegapiłam Hanaayame, która mi się bardzo podoba jak była na flte za 270 zł a tereaz jest za dwa razy tyle. Zawsze coś jest w promocji jak akurat nie mam pieniędzy...
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/
- Szklanooka
- Kontakt:
Przepraszam Lacrima, teraz możemy cierpieć razem.

- mobe
- Kontakt:
Ooooooooooch chyba sobie żartujecie, teraz i ja ją chcę >.<
(dla leniwych http://pullipstyle.com/pullipstyle/prod ... cts_id=118)
(dla leniwych http://pullipstyle.com/pullipstyle/prod ... cts_id=118)
- Bacardie
- Kontakt:
Mi też na początku się nie podobała, ale teraz jest numerem 1 ba mojej wishliście razem z Kantą (też dalemnmin pisze:Myśl o dużym Dalu snuje się za mną już od dawna i chyba w końcu sobie ulżę i kupię, ale wciąż nie mogę zdecydować się na model, bo obiecałam sobie kupić przed przeprowadzką tylko jedną - sto dolców piechotą nie chodzi, a sporo wydatków przede mnąNieraz już byłam o krok od kliknięcia i kupienia którejś. Sęk w tym, że moja wishlista z trzech lalek zwiększyła się w ciągu ostatniego tygodnia do pięciu, a dziś wskoczyła na nią szósta panna
![]()
Dal Lizbel... Jakim cudem wcześniej jej nie zauważyłam? Pewnie odrzuciłam ją z góry za fioletowe oczy, zresztą na zdjęciach sklepowych wygląda tak sobie, ale chipy można przecież zmienić, a poza tym jest cudowna, te włosy, delikatny makijaż![]()
>śliczne zdjęcie Lizbel<
Nie mam kasy, a nawet gdybym miała to jeszcze muszę się zdecydować którą wybrać, a to będzie trudne xF
"– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."
Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
http://galeria-bacardi.blogspot.com/
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."
Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
http://galeria-bacardi.blogspot.com/
- mangusta
- Kontakt:
- Daga
- Kontakt:
A miałam taki dobry humor dzisiaj...
- mangusta
- Kontakt:
Popłaczmy razemDaga pisze:A miałam taki dobry humor dzisiaj...