http://pullipstyle.com/pullipstyle/prod ... c6bd2790da

Wyglądają na lalki do customu, bez ubranek i w gorszych pudełkach. Zastanawia mnie tylko stwierdzenie, że makijaż albo ciałko nie jest takie jak u oryginalnej lalki. To znaczy jakie jest ?

Ja to rozumiem tak, że: makijaż lub ciałko "My Select" Merl nie jest identyczne jak u "fullset" Merl, bo są produkowane z innego wzornika i mogą się minimalnie różnić kolorem czy jakimiś szczegółami. Dali taką informację, żeby ktoś nie miał potem pretensji, że wersja "my select" nie wyglądaja identycznie jak pełna wersja tej samej lalki bez ubranka. Chociaż jak tak patrzę po jednym zdjęciu każdej to nie widzę różnicy.elianka pisze:Zastanawia mnie tylko stwierdzenie, że makijaż albo ciałko nie jest takie jak u oryginalnej lalki. To znaczy jakie jest ?
Wydaje mi się, że różnią się nieznacznie kolorem ust (przynajmniej na moim monitorze) - 'select' ma bardziej pomarańczowe usta niż 'fullset', która ma różowawe.Szklanooka pisze: Chociaż jak tak patrzę po jednym zdjęciu każdej to nie widzę różnicy.
ciekawe czy będzie większy wybór, te trzy też już widziałam na allegro, ja bym wzięła czarnulkęKiryuu pisze:genialny pomysł! nie mogę się doczekać, aż będzie większy wybór! *^*
nmin pisze:TaaaaaMoja śliczna, pełna wersja Dal Puki zawiera moją wymarzoną buzię, ubraną w... kostium królika. Rzuciłam to w kąt zaraz po rozpakowaniu i skutecznie wyleczyłam się z rozczulania nad stockowymi ciuszkami. Może gdyby jeszcze outfit był na tyle ładny, że lalka mogłaby siedzieć w nim cały czas, to by mnie kusiło, ale prędzej czy później by mnie znudził i bym przebrała...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość