Oj widziałam - konkretna panna! Tylko gdzie taką pannicę trzymać, już zwykłe dollfy trudno usadowić w jakimś miejscu (zwłaszcza jak ktoś ma małe stadko) a co dopiero taką gigantkę! Chociaż nadal męczy mnie marzenie o posiadaniu tego wampirzego IOSa a facet konkretny - 80cm czystej żywicy!
A ja znowu dollmorem zaspamuję!
Model Doll - Red Flamme ; Ipsae

Ta lalka to druga dollmorowa pannica którą mogłabym mieć, ale basicową a to za sprawą Luci Fair która za pomocą tej lalki świetnie wykreowała postać do swoich opowiadań i zdjęć, polecam zajrzeć na pingera Luci, jest na czym oko zawiesić i co poczytać....
Dollmorowa stylizacja jest ładna, zwłaszcza to szykowne kimono...Nie podoba mi się makijaż, jest za pstrokaty wiem że ona ma być gejszą, ale coś mi tu nie pasuje (nie znam się na makijażu, ale przesyt kolorów wyraźnie widać).
Z nowości :
- firma
DollPamm serwująca nieco niecodzienną wersję lalek BJD, (przynajmniej dla mnie) ich stylistyka kojarzy mi się z Kinoko Juice. Z resztą sami oceńcie

Dla mnie te lalki mają śliczne ciałka, niezwykle dziewczęce, kluseczkowate, takie uroocze

Rzeźba przypomina mi nieco dollfie dream, a samo ciało zwłaszcza biodra wyglądają tak jak artystyczne ciałko z Leeke.
A tutaj dodaje jeszcze LUTSOWE mangostwory, u góry chłopcy

I tak bym zmieniła im cielska na dziewczęce