Oto pierwsze zdjęcie lalek ze spinn offu do serii.
Rzygam tęczą (z akcentem na to pierwsze)

A najbardziej z kopytprivace pisze:One mi usłodzone winxy przypominają
The above image is from Russian toy vendor lillu.ru. Seeing as this random Russian website is apparently the first place these dolls have shown up, it might be fake, hence the rumor tag. Still, if you’re interested in getting Equestria Girls toys, here’s your likely first look.
[Update] EQD is reporting that these dolls are in fact prototypes. No source for that listed, though. Calpain down in the comments of the EQD article credits show staff on Skype

Dokładnie o tym samym pomyślałam! Klony monsterek. Te ich rączki jakby właśnie skończyły tańczyć boogie. Straszne są, do poniaczów im daleko.Grażyna pisze:One są straszne![]()
![]()
Wczoraj forum u mnie nie działało, więc oglądałam poniaczki na Thumblerze. Moje pierwsze skojarzenie to "kolejne tanie chińskie klony MH", dopiero po chwili doczytałam, co oglądam![]()
Ogólnie kolorystyki się nie czepiam, ale te sztywne ciałka ukradzione klonom to ZGROZA
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość