Ever After High

Wszystko o Everkach
Awatar użytkownika
oleg
Kontakt:

Re: Ever After High

Post autor: oleg »

Wam też się odcinki tak przycinają? :) Też uważam, że są śliczne. Najfajniejsza imho jest córka Czerwonego Kapturka. :)

Btw, moja mała wariacja:
Obrazek

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

No, teraz to nie mogę doczekać się lalek :) Liczę na nieco solidniejsze ciałka nić MH (m.in. z tego powodu z nich zrezygnowałam). A najbardziej ciekawią mnie buźki :D
Obrazek

Awatar użytkownika
kenereri
Kontakt:

Post autor: kenereri »

Wam też się odcinki tak przycinają? :)
Edit: Tylko jeden :P

One są po prostu cudne. Podoba mi się każda - bez wyjątku! :serducho:

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Troszkę większe zdjęcie Cupid - link. Opierzyli jej skrzydełka! Szkoda, kościste były fajne...

Awatar użytkownika
Daga
Kontakt:

Post autor: Daga »

Nie będę się napalać dopóki nie wyjdą fotki, nie będę się napalać dopóki nie wyjdą fotki, nie będę się napalać dopóki nie wyjdą fotki...
Iezu, projekty są urocze, ale obawiam się, jak to wyjdzie w praniu :mysli:

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

Daga pisze:Nie będę się napalać dopóki nie wyjdą fotki, nie będę się napalać dopóki nie wyjdą fotki, nie będę się napalać dopóki nie wyjdą fotki...
THIS!
reiha pisze:Troszkę większe zdjęcie Cupid - link. Opierzyli jej skrzydełka! Szkoda, kościste były fajne...
Oraz dodali jej loki do pasa. Nie jestem pewna, czy ta zmiana imydżu wyjdzie jej na dobre.
Chociaż mieć dwoe wersje Cupidetty, kuszące :zakupy:

A tak BTW zauważyliście, że one wszystkie mają tę samą twarz? Różnią się od siebie tylko karnacją i kolorem włosów. Każda księżniczka ma okrągłą buzię, wielkie oczy, mały nosek. Ciekawa jestem, czy to znaczy, że lalki będą robione tylko z jednego moldu (jak np. MyScene)? Osobiście chciałabym dużo różnych moldów...
Obrazek

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Post autor: Szklanooka »

Jej, nie było mnie jeden dzień i tyle przegapiłam. :szok: Całość wydaje mi się widocznie inspirowana lolita fashion - spódnice w kształcie dzwonków, bufki, pończochy we wzorki, dużo loków i dodatków.

Chyba faktycznie wszystkie będą miały identyczne kształty twarzy. Właśnie ktoś wrzucił zdjęcia lalek w pudełkach:

Obrazek Obrazek
Znalezione na tumblerze LINK

Czemu zdjęcia z przecieków są zawsze takiej fatalnej jakości? Na razie nie udało mi się znaleźć źródła tych fotek.

Awatar użytkownika
kenereri
Kontakt:

Post autor: kenereri »

Grażyna pisze:Kapturek :serducho: (tu nie widać, ale ma krótkie włosy. Bardzo lubię krótkie włosy u lalek)
Obrazek
Wydaje mi się, że ona nie ma krótkich włosów. Kilka razy oglądałam ten moment i jestem pewna, że ten brązowy pas z białym pasmem za jej plecami, to włosy, które są długie mniej więcej do kolan. :P
Obrazek
Wybaczcie, ale jakość (odcinków) ustawia się na podstawie prędkości łącza (czy coś) :|

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

kenereri pisze:Wybaczcie, ale jakość (odcinków) ustawia się na podstawie prędkości łącza (czy coś) :|
Jest już oficjalny kanał na youtube z odcinkami i nie zacinają się tak jak na głównej stronie - Ever After High

Awatar użytkownika
Arisu
Kontakt:

Post autor: Arisu »

Ugh, jest tak jak się bałam, lalki są raczej tragiczne ;/. To, że wszystkie są z tego samego moldu jeszcze bym przeżyła, ale ten jak na razie wygląda na dość paskudny. I malunek twarzy też fuj, przypominają mi jakieś zwierzę, ale nie umiem powiedzieć jakie.

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Ciałka zapowiadają się dobrze, ale twarze wyglądają niestety - płasko. Może to za wcześnie żeby komentować, bo to dopiero pierwsze kiepskie zdjęcia, ale mam nadzieję, że nos i usta nie będą za bardzo uproszczone, bo dla mnie to będzie oznaczało dyskwalifikację.

Obrazek

Nie rozumiem dlaczego, w dobie drukarek 3D, gdzie projekty lalek powstają w programach graficznych i da się cyfrowo wyrzeźbić każde cudo, jakie tylko przyjdzie do głowy i którego ręcznie nie dałoby rady ulepić - dlaczego ciągle powstają nudne i prawie jednakowo wyglądające lalki. Moim zdaniem największą siłą Monster High jest to, że każda z nich jest oryginalna i posiada własne rysy twarzy - małe detale które sprawiają, że każda postać jest unikatowa, szkoda, że Mattel nie wykorzystuje dalej tego pomysłu...

Awatar użytkownika
oleg
Kontakt:

Post autor: oleg »

A mnie się bardzo podobają. :)

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Jak na razie mam takie 50:50 co do lalek. Raven, z którą wiązałam jakieś nadzieje, jako lalka kompletnie mi się nie podoba, za to Apple jest niczego sobie. No, ale nie będę wyrabiać sobie ostatecznej opinii po niewyraźnej fotce w pudełku. Grunt, że są artykułowane, więc nie muszę ich od razu skreślać a resztę się zobaczy.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

Ach jak zobaczyła je na obrazku to się rozpłynęłam, niestety realnie już nie robią na mnie takiego wrażenia, ale i tak pewnie jedną lub 2 kupię.
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
dextella
Kontakt:

Post autor: dextella »

podjarałam sie tematem okrutnie mi sie te istotki z pudełek podobaja i bardzo czekam az trafia na ebay.
ktos wie kiedy maja sie pojawic w sprzedaży? :D

Zablokowany