Ever After High

Wszystko o Everkach
Zablokowany
Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Re: Ever After High

Post autor: Grażyna »

kenereri pisze: Wydaje mi się, że ona nie ma krótkich włosów. Kilka razy oglądałam ten moment i jestem pewna, że ten brązowy pas z białym pasmem za jej plecami, to włosy, które są długie mniej więcej do kolan. :P
A niech to, masz rację! Byłam przekonana, że ma włosy do ramion (jak Cleo w Skull Shores).
Obrazek

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Post autor: Szklanooka »

dextella pisze:ktos wie kiedy maja sie pojawic w sprzedaży? :D
Krążą plotki, że pojawią w lipcu - a jeżeli nie, to prawdopodobnie w trakcie Comic-Conu przynajmniej zobaczymy jak wyglądają. LINK
Jako pierwsze pewnie pokażą się Apple White, Raven Queen, Madeline Hatter i Briar Beauty.

Awatar użytkownika
dextella
Kontakt:

Post autor: dextella »

to wspaniala wiadomosc :D szykuje kase i chce miec wszystkie ;D
swoja droga serialik zapowiada sie bardzo sympatycznie i troche ciekawiej niz przygody monsterek.

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Na monsterkowym forum znalazłam coś takiego:
I am the manager of a Justice store and we just started promoting EAH after having continued success with MH. We have a little commercial playing in the store and received promotional bookmarks with picture of Raven, Apple, Madeline and the sleeping beauty character on them. We are expecting the dolls in late June early July for the back to school season. It will be in full effect by Christmas I'm sure and we won't be able to find them anywhere just like MH 3 years ago. Check out your local justice soon for the dolls or go now if you want the bookmark :) they're free.
Skoro w lipcu będą dostępne w Stanach, to myślę że około listopada-grudnia dotrą do Polski. Akurat na świąteczną histerię prezentową :>
Obrazek

Awatar użytkownika
Sknercia
Kontakt:

Post autor: Sknercia »

Obejrzałam trzy odcinki i doszłam do dziwnych wniosków. Po pierwsze "bajkowe" postacie rozmnażają się przez pączkowanie. ;) Jakoś żadna z postaci nie wspomniała że ma dwoje rodziców. No bo kto jest ojcem Apple albo Raven? Z drugiej strony w przeciwieństwie do typowej Śnieżki Apple jest blondynką więc czyżby jednak miała ojca? I tu pojawia się drugi wniosek. Jeśli ojcem Dereka jest książę Czarujący to w jakim świetle stawia to jego "związek" z Apple? O rodzicach Czerwonego Kapturka lepiej nie wspominać. Czy tylko ja mam takie dziwne skojarzenia? Czy ktoś jeszcze uważa że twórcy chcą przełamać kolejne kulturowe tabu? ;)
Po trzecie, nie mogę się doczekać kolejnych odcinków, strasznie mi się podoba stylistyka filmików a i sama historia, wygląda na nieźle zakręconą mam nadzieję, że dalej niczego nie popsują. Co do lalek, to muszę najpierw jakąś obejrzeć dokładnie, żeby sobie wyrobić zdanie. Marzy mi się ruchoma talia, ale to pewnie za dużo.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Nie wiem czy ktoś w Polsce się na nie skusi, widziałam na pingerze akcję protestacyjną, zbiorową histerię i płacz, bo przez te (tutaj seria przekleństw i wyzwisk) lalki nie będzie już MH :facepalm:
Co mówi Mattel:
"Hello Guys and Ghouls!

We have received several emails asking if Monster High will end up soon … We had no idea about that! We were very surprised and we investigated the issue and discovered that the rumor had started in a blog in the U.S. , and it also didn’t said only that Monster High has the days numbered, they also put an expiration date: 2014.

No way, no way!

Well, from the Club Monstruobloggeras we send a message of peace. We can confirm 100% that we still have Monster High for a very long, long time!

And of course, we’ll still be at your disposal to offer you the most electrifying news, exclusive content and vampitastic contests!

Kisses and bites! ”
źródło

Aż się chyba zarejestruję na Pingerze, bo żal mi tych dzieci :P

Nie wiem czy to było na forum monsterkowym, ale na tumblerze pojawiły się wczoraj te ulotki z Justice.
Obrazek

Obrazek
źródło villageofbookend.tumblr.com

edycja: wrzuciłam na Pingera, chociaż mój angielski jest koszmarny XD

Awatar użytkownika
dextella
Kontakt:

Post autor: dextella »

:D a niech sobie robią akcje protestacyjne :D kogo to naprawdę rusza. Ale ludzie i to nawet bardzo młodzi muszą mieć coś do hejcenia, żeby poczuć siłę solidarności spolecznej i walczyć z niedobrym systemem, który wypuszcza nową serię lalek ;D nie rezygnując ze starej przy tym. Ech, dzieci.

Ja czekam na lipiec i wielkie polowanie na ebaju ;D odłożyłam już pieniądze za sprzedany niemiecki hełm

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

reiha pisze:We can confirm 100% that we still have Monster High for a very long, long time!
Myślałam, że to oczywiste - przecież EAH powstaje dzięki popularności MH właśnie! Nie posądzałabym Mattela o zabijanie kury znoszącej złote jajka. :lol: Biedne pingerowe dzieci - dobrze, że dodałaś tam wpis.
Sknercia pisze:Obejrzałam trzy odcinki i doszłam do dziwnych wniosków. Po pierwsze "bajkowe" postacie rozmnażają się przez pączkowanie. ;)
Nie znam fabuły Monster High, ale tam chyba też nie było za wiele o rodzicach? To prosta kreskówka, twórcy nie będą się męczyć z głębią psychologiczną postaci i spójnością czy sensem wymyślonego przez siebie świata. Sam pomysł wrzucenia wszystkich baśni i bajek do jednego worka jest już na tyle absurdalny, że na resztę oko samo się przymyka. ;)
Na skojarzenia nie da się chyba nic poradzić... Kapturek i Wilk... xD

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

Ja uważam że serial jest przyjemny dla oka, i najprawdopodobniej będzie o tym samym co MH czyli "akceptujmy się wzajemnie" i "nie oceniaj książki po okładce". Nie zdziwiłabym się gdyby wyszedł specjalny odcinek w którym MH i Księżniczki się spotykają.
To jest możliwe biorąc pod uwagę dosyć dziwną "chrypkę" córki Kapturka. Może jej ojcem jest...wilk, albo wilkołak...Albo inne psopodobne szczekające cuś!
Ciekawi mnie jak będą wyglądać chłopaki z tej serii, na tych filmikach niezłe z nich ciasteczka.
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
Pat
Kontakt:

Post autor: Pat »

Hmmmm.... Nawet ładne są te lalki ale poczekam żeby sobie obejrzeć na żywo.
Dolls... Dolls everywhere...

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

reiha pisze:na tumblerze pojawiły się wczoraj te ulotki z Justice.
Tutaj ulotki z bliska:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
źródło: link

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

Jestem zakochana w Raven, mam nadzieję, że lalka na żywo mi się nie spodoba, bo zbankrutuję. I Kapturek też o mamo! Również żałuję, że nie ma krótkich włosów, to jej dodawało pazura.

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

reiha pisze:Nie wiem czy ktoś w Polsce się na nie skusi, widziałam na pingerze akcję protestacyjną, zbiorową histerię i płacz, bo przez te (tutaj seria przekleństw i wyzwisk) lalki nie będzie już MH :facepalm:
Trafiłam na pingerka z hejcikiem, paradne :P

Jeśli osoba z Justice pisze prawdę i lalki są planowane do sprzedaży na przełomie czerwca/lipca, to powinny się już pojawić jakieś fotki promo? Na razie znamy dwie lalki z przecieku, wg mnie mało :mysli:
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Ktoś zamieścił na tumblr znaki towarowe dla EAH zarejestrowane 31.05. Wydaje mi się, że nie ma sensu ich przepisywać na forum, rzucę tylko linkiem ;) http://darth-alinart.tumblr.com/post/52 ... trademarks

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Coś się zrobiło tutaj cicho i nie tylko tutaj, nic nowego się nie pojawia...

Obrazek

Zablokowany