Klony lalek Monster High

Wszystkie niefirmowe lalki zasługujące na uwagę
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Re: Klony lalek Monster High

Post autor: reiha »

Skoro Bratzille to klony MH ;), to wrzucenie tutaj klonów Bratzilli będzie właściwe, tak? :P

Obrazek
6/7/13 Mail! by alexbabs1, on Flickr

Trochę podrasowana i całkiem niebrzydka:
Obrazek
Meet Animaleah! by alexbabs1, on Flickr

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Łódź i okolice!
W chińskim markecie w Magdzie można dostać artykułowane klony Bratzilli za 15 zł i Monsterek za 18. A ja jak na złość nie mam pieniędzy :/
Obrazek

Obrazek
Prawie wszystkie są blondynkami, tylko klon Yasminy ma fioletowe włosy. Na zdjęciu nie widać, ale klon Jade ma serduszka w oczach, tak jak oryginał ;)
W ogóle oczy tych lalek są idealne, tylko kupować i wydłubywać na przeszczepy.

Obrazek

Obrazek

Z góry mówię, że nie mogę pośredniczyć w kupnie, bo nie mam konta w banku :(

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

Capnęłabym tą Clawdeen. U mnie, jak ostatnio był festyn, to pooglądałam sobie ruchome klony. Kiedy usłyszałam cenę 50 zł to uciekłam. A taki ładny klonik Drakulaury tam był.

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

Śliczna Drakulaura, z chęcią bym przygarnęła. Na zachodzie bez zmian, w Szczecinie klony nieciekawe :(
W ogóle na Allegro widziałam, że sprzedają je za około 45 złotych plus koszty przesyłki- śmiech na sali. Te klony ABSOLUTNIE nie są warte więcej niż 25-30, są kruche i mają słabej jakości ciuchy.
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

MajorMistakes pisze:Śliczna Drakulaura, z chęcią bym przygarnęła. Na zachodzie bez zmian, w Szczecinie klony nieciekawe :(
W ogóle na Allegro widziałam, że sprzedają je za około 45 złotych plus koszty przesyłki- śmiech na sali. Te klony ABSOLUTNIE nie są warte więcej niż 25-30, są kruche i mają słabej jakości ciuchy.
Ja bym nawet powiedział, że one razem z przesyłką to maksymalnie 10 zł :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Manhamana
Kontakt:

Post autor: Manhamana »

W moim "chińczyku" objawiły się artykułowane wilczki- tandeta, tandeta i jeszcze raz tandeta.
Na 10 pudełek jeden wyglądał w miarę zachęcająco- cena 25 PLN do przeżycia- sztywne paszczaki od 9-15 PLN.
Lalka trzeba oszlifować, odszyć bo ciuszek sypie się w rękach, no i skleić tu i tam bo na spawach się rozłazi.
http://klinikalalek.blogspot.com/

Nie piję, nie palę, na lale wydaję cash :)

Awatar użytkownika
Ciasteczkowa
Kontakt:

Post autor: Ciasteczkowa »

Jestem nowa na forum, więc witam serdecznie :)
Kupiłam niedawno takiego klonika dla córki na allegro za niecałe 40zł z przesyłką (cena do zniesienia, ale szkoda że nie mogłam go kupić w zwykłym sklepie, z pewnością byłby tańszy). Jeśli jesteście zainteresowani to obfociłam:
Obrazek

Na pierwszy rzut oka widać, że podróbka nawet dla kogoś kto z lalkami MH nie miał nigdy do czynienia. Plastik jak się przyjrzeć to jest w różnych odcieniach, chociaż ciałko ma nawet ładną formę. Odlane kiepsko. Ciuchy też kiepskiej jakości mimo że dla oka wyglądają nawet przyjemnie, butki gumowe, nawet fajne ale za małe np. dla MyScene córki. Jeden staw łokciowy jest różowy podczas gdy reszta szara... Na temat włosów się nie wypowiem, bo na zdjęciach wszystko widać :P Artykulacja do zniesienia, najważniejsze że kończyny nie latają a trzymają się w miejscu jak się je ustawi. W sumie to tyle. Zaskoczyło mnie to ze lalka sama stoi.

Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

Ah w końcu ładny opis ruchliwego klonika ze zdjęciami :D Ten łysy placek na jej głowie mnie zniszczył XD

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Czyli taki klonik to dobry materiał wyjściowy do przeróbek i poprawek, bo żeby wyglądał bardziej dostojnie, trzeba mu wszyć włosy, skomponować strój i troszkę przemalować. Jestem jednak zdania ze 40 zł to za niego za dużo.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ciasteczkowa
Kontakt:

Post autor: Ciasteczkowa »

Też mi się tak wydaje - drugi raz za tyle bym jej nie kupiła na pewno. Te 18 zł, o których była mowa wyżej bym dała, ale lalka i tak się nie zmarnuje. Córka pewnie rzuci ją w kąt niedługo i wtedy zobaczę co da się z niej wykrzesać, choć specjalnych zdolności nie mam.

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Post autor: Lacrima »

You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

Awatar użytkownika
Manhamana
Kontakt:

Post autor: Manhamana »

Lacrima pisze:Skrzydlate paskudztwo
http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... 54542.html
Paskudztwo! U mnie w Chińczyku sporo takich paskud- widziałam nawet zestaw 7 koszmarków razem za blisko 90PLN i zestaw koślawych ubranek- niestety zdjęć w sklepie nie da się robić, obsługa reaguje bardzo nerwowo.
http://klinikalalek.blogspot.com/

Nie piję, nie palę, na lale wydaję cash :)

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

Reagują tak bo to wszystko podróbki, jakby ktoś się uczepił to mógłby narobić im kłopotów.
Macie rację 40 zł za klonika to zdzierstwo, podejrzewam że oni nawet za 10 zł od sztuki ich nie kupują w hurtowni. Za 40 zł to możemy mieć te ruchliwe lalki od Simby. Właśnie niedługo mam być w mieście, i tam jest hurtownia zabawek, może uda mi się zrobić kilka zdjęć z ukrycia tych cudeniek. Tego trupiobladego klonika Franki bym capnęła, moim zdaniem śliczny jest...Do repaitu takiego nie byłoby mi żal.
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Somarie pisze: A tutaj z kolei coś lepszej jakości, za to powalające opakowaniem XD
:facepalm:

Ja za to poznałam dzisiaj w kerfrze nowe klony. Czy one maja głowy Mystixx Vmpires?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ