Pomoc! Lalka Blythe

Masz problem z lalką? Zapytaj o radę!
Zablokowany
Lucy.Blue

Pomoc! Lalka Blythe

Post autor: Lucy.Blue »

Robiłam już taki temat ,ale żeby go bardziej rozwinąć zrobię jeszcze raz ;3 Znacie jakieś fajne oferty oryginalnych laleczek Blythe ? Tak do 60 ewentualnie 80 złotych ? Mogą być używane, bez ubranek (poradzę sobie sama ) Szukam też takich LPS za niską cenę. :hyhy:

Pokażecie mi jakie wy macie laleczki :) Chciałabym zobaczyć jak się utrzymują ;33 Jak wiecie planuję zakup laleczki i nie wiem na jaką się zdecydować a licytacja za 9 dni ;33 :happy:

Awatar użytkownika
Urshula
Kontakt:

Re: Pomoc! Lalka Blythe

Post autor: Urshula »

czy to żart? oryginalej lalki Blythe NIE KUPISZ tak tanio! Jedynie laleczki LPS są po około 20-30zł

opcja "szukam" na forum - NIE BOLI!

Lucy.Blue

Post autor: Lucy.Blue »

Urshula pisze:czy to żart? oryginalej lalki Blythe NIE KUPISZ tak tanio! Jedynie laleczki LPS są po około 20-30zł

opcja "szukam" na forum - NIE BOLI!
Nie to nie żart ;D Bo szukam takiej osoby która chce bardzo szybko sprzedać a wręcz pozbyć xD

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Post autor: Szklanooka »

dollbby pisze:nie ma sznas - gołe chodzą nawet od 400 zł...
Prawda, poniżej tej ceny ciężko znaleźć legalną lalkę, łatwo można dać się nabrać i skończyć z podróbką.

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Post autor: privace »

Myślę, że tyle na taki temat wystarczy- Blythe NIE JEST laleczką do zabawy, kosztuje grube pieniądze- goła jak komuś się spieszy ze sprzedażą to minimum 90-100 $ plus przesyłka (dolarów, czyli 300-400 złotych). Kupowanie od osoby, która oferuje niższą cenę prawdopodobnie sprawi, że dostaniesz tanią podróbkę- czyli coś w stylu chińskiej lalki z targu za 5 zł.
A reszta- czyli kto ma jakie lalki itp to możesz sobie przejrzeć na forum- nikt dla twojej informacji nie będzie ponownie wklejać tych samych zdjęć, które już na forum wkleił. Przejrzyj tematy forum, poczytaj blogi.
Zamykam temat.

Zablokowany