Kurcze, chciałabym ją, ale przecież ona bez stojaczka nie ustanie! Chyba że by mi ktoś sam stojaczek odsprzedał ale nie sądze:(Imago pisze:Ta ze skuterem stojaka nie ma - wiem bo ją mam. Ale i tak ją polecam.
LITTLEST PET SHOP Blythe.
-
menime
- Kontakt:
Re: LITTLEST PET SHOP Blythe.
menime.pinger.pl
- Imago
- Kontakt:
Jakie sukieneczki świetne Privace!
Buty zimówki to od polly pocket? Bo butów to mam mało dla paskudek.
Na czym stoi elegantka?
Menime bez stojaczka da się żyć
Buty zimówki to od polly pocket? Bo butów to mam mało dla paskudek.
Na czym stoi elegantka?
Menime bez stojaczka da się żyć
"Każda głupia potrafi być czarownicą z runicznym nożem, ale trzeba wysokiego kunsztu, by być czarownicą z obierakiem do jabłek!"
http://ask.fm/ImagoImaginacjaImagowska
- privace
- Kontakt:
Trafiłam kilka zestawów od Polly Pocket z butami, Polly mają super stojaczki- Paskudy w butach świetnie na nich stoją, wygodniejsze są od tych oryginalnych, zwłaszcza w plenerze
(Nawet ich mam za dużo jak na paskudne potrzeby i wciąż się zbieram, żeby Polcię z nadmiarem akcesoriów puścić w świat...)

- Imago
- Kontakt:
Muszę i ja upolować zestaw polciowych butów - a stojaczek wygląda świetnie! I na pewno w plenerze poręczniejszy.
Moja zimówka

Moja zimówka

"Każda głupia potrafi być czarownicą z runicznym nożem, ale trzeba wysokiego kunsztu, by być czarownicą z obierakiem do jabłek!"
- Manhamana
- Kontakt:
Świetne te stojaczki! Muszę przeczesać hurt zabawek w poszukiwaniu pokietek ze stojakami
Imago nie kuś
cudna zimówka 
Imago nie kuś
- Manhamana
- Kontakt:
-
Lucy.Blue
Ja właśnie identyczną chcę zamówić! Waham sie tylko co do jej buzi i skóry i grzywki ,bo na niektórych zdjęciach i filmikach grzyweczka strasznie jej odstaje .. Wiecie co z tą grzywką ?Urshula pisze:No ja właśnie TAKĄ pieknotke kupiłam przed chwilą! OSZALAŁAM!zaraziłam się WIRUSEM!Dlatego musiałam się zadowolić inną w cenie przystępniejszej dla mojego chudego portfela.
![]()
![]()
- privace
- Kontakt:
Mojej nie odstaje, chociaż może takie wrażenie robić, bo jest gęsta.
I cudów się nie spodziewaj- to są naprawdę maleństwa, chociaż ja za nimi przepadam
No i przeważnie jakiś element "garderoby" mają pomalowany. ta akurat ma pasiaste getry http://for-barbie.blogspot.com/2012/06/ ... skuda.html
I cudów się nie spodziewaj- to są naprawdę maleństwa, chociaż ja za nimi przepadam
- Madelaine
- Kontakt:
Wiedziałam, że i mnie dopadnie 

Moje bliźniaczki (różnią się tylko strojem) mają pomarańczowe majtki. Z kwiatkiem na pupie oczywiście.
Nie przepadam za tym, więc miałam ograniczony wybórprivace pisze:przeważnie jakiś element "garderoby" mają pomalowany
-
Lucy.Blue
Dzięki ;33 Teraz tylko namówić mame i gotowe ;3privace pisze:Mojej nie odstaje, chociaż może takie wrażenie robić, bo jest gęsta.
I cudów się nie spodziewaj- to są naprawdę maleństwa, chociaż ja za nimi przepadamNo i przeważnie jakiś element "garderoby" mają pomalowany. ta akurat ma pasiaste getry http://for-barbie.blogspot.com/2012/06/ ... skuda.html
-
Lucy.Blue
Już kupiłam! Dzisiaj przyszła i jestem strasznie zadowolona! Rodzicie mówią że jestem dziecinna -,-" Trochę grzywka rozchodzi się na boki ale to mi w niczym nie przeszkadzaLucy.Blue pisze:Dzięki ;33 Teraz tylko namówić mame i gotowe ;3privace pisze:Mojej nie odstaje, chociaż może takie wrażenie robić, bo jest gęsta.
I cudów się nie spodziewaj- to są naprawdę maleństwa, chociaż ja za nimi przepadamNo i przeważnie jakiś element "garderoby" mają pomalowany. ta akurat ma pasiaste getry http://for-barbie.blogspot.com/2012/06/ ... skuda.html
- Medithanera
- Kontakt:
Mam dwa niebezpieczne pytania:
Istnieje mała (ewentualnie duża) Blythe murzynka? Taka z karnacją co najmniej Madison My scene?
Mam wrażenie, że gdzieś kiedyś widziałam, ale teraz nie mogę jej znaleźć. Na żadnych zdjęciach grupowych też nie ma
I jaka jest średnica tego otworka w główce u LPS? Pół centymetra? Mniej? Więcej?
Już prawie, prawie sobie jedną kupiłam, ale jak zobaczyłam jeszcze raz w sklepie jakie to maleńkie maleństwo to zrezygnowałam, ale nadal za mną chodzi i nie chce dać spokoju
Istnieje mała (ewentualnie duża) Blythe murzynka? Taka z karnacją co najmniej Madison My scene?
Mam wrażenie, że gdzieś kiedyś widziałam, ale teraz nie mogę jej znaleźć. Na żadnych zdjęciach grupowych też nie ma
I jaka jest średnica tego otworka w główce u LPS? Pół centymetra? Mniej? Więcej?
Już prawie, prawie sobie jedną kupiłam, ale jak zobaczyłam jeszcze raz w sklepie jakie to maleńkie maleństwo to zrezygnowałam, ale nadal za mną chodzi i nie chce dać spokoju
- reiha
- Kontakt:
Otworek ma jakieś 0,7 cm średnicy...
Nie przypominam sobie żadnej murzynki :< Z ciemnych tylko kojarzę te, ale nie wiem jak wypadają przy scence :< Na pewno będą dużo bledsze.

LPS Blythes by *Jemgirl*, on Flickr
Ona się chyba nazywa Cold Weather Cute.
Tak samo
Bunny Duo

Blythe #08 Bunny Duo 2011 by shadow-doll, on Flickr
Playfully Plaid

LPS Petite Blythe by sodabeentjes, on Flickr
jeszcze ta z wielorybem i aligatorem (nie potrafię znaleźć zdjęcia), ale właśnie sprawdziłam i okazuje się, że pierwsza ma taki sam kolor co fashionistka :< Zrobię zdjęcie jak tylko naładuję baterię.

- -
To głupie zdjęcia, ale może dadzą Ci jakieś odniesienie przy zdjęciach grupowych z tą lalką.

Happy Valentine's Day by obsessivelystitching - StitchWhipped, on Flickr
To jest ta w sukience w serduszka, otagowana jako "Swim & Sun"
Nie przypominam sobie żadnej murzynki :< Z ciemnych tylko kojarzę te, ale nie wiem jak wypadają przy scence :< Na pewno będą dużo bledsze.

LPS Blythes by *Jemgirl*, on Flickr
Ona się chyba nazywa Cold Weather Cute.
Tak samo
Bunny Duo

Blythe #08 Bunny Duo 2011 by shadow-doll, on Flickr
Playfully Plaid

LPS Petite Blythe by sodabeentjes, on Flickr
jeszcze ta z wielorybem i aligatorem (nie potrafię znaleźć zdjęcia), ale właśnie sprawdziłam i okazuje się, że pierwsza ma taki sam kolor co fashionistka :< Zrobię zdjęcie jak tylko naładuję baterię.

- -
To głupie zdjęcia, ale może dadzą Ci jakieś odniesienie przy zdjęciach grupowych z tą lalką.

Happy Valentine's Day by obsessivelystitching - StitchWhipped, on Flickr
To jest ta w sukience w serduszka, otagowana jako "Swim & Sun"
- privace
- Kontakt:
Cold Weather Cute jest ciemniejsza na tle pozostałych, ale do murzynki jej daleko.
- Medithanera
- Kontakt:
No to chyba mi się przywidziało... albo ktoś sobie przemalował (tylko nie wiedzieć czemu drugi raz tamtych zdjęć znaleźć nie potrafię).
Jejku, jak one pięknie razem wyglądają. Jak fajnie byłoby móc mieć choć jedną...
Ale jak tak czytam ten temat, to chyba taniej wyjdzie duża. Bo jedna będzie samotna, dwie będą wyglądały głupio, potem zapragnę zebrać wszystkie rude, spodoba mi się jakaś blondynka, a potem zrobię specjalnie dla nich półkę i oprócz palenia będę musiała rzucić też jedzenie, żeby zaspokoić lalkowe żądze...
Jejku, jakie one śliczne. Nawet ten łepek na fashionistce mimo, że głupio to nadal ślicznie wygląda. Chyba już na wszystko za późno...
Jejku, jak one pięknie razem wyglądają. Jak fajnie byłoby móc mieć choć jedną...
Ale jak tak czytam ten temat, to chyba taniej wyjdzie duża. Bo jedna będzie samotna, dwie będą wyglądały głupio, potem zapragnę zebrać wszystkie rude, spodoba mi się jakaś blondynka, a potem zrobię specjalnie dla nich półkę i oprócz palenia będę musiała rzucić też jedzenie, żeby zaspokoić lalkowe żądze...
Jejku, jakie one śliczne. Nawet ten łepek na fashionistce mimo, że głupio to nadal ślicznie wygląda. Chyba już na wszystko za późno...