Wszystko mi się w nich podoba oprócz zbyt okrągłej i pyzowatej mordki, ale pewnie i tak okażą się skrajnie urocze. Przeżyłam bez MH, przeżyję bez EAH
Ever After High
- Leela
- Kontakt:
Re: Ever After High
Czyli te kołnierze były po to, żeby podtrzymywać głowy... bo jak teraz patrzę na szyję Maddie, jej głowę i ponownie na połączenie głowy z szyją to po prostu gorzej niż E.T.
Wszystko mi się w nich podoba oprócz zbyt okrągłej i pyzowatej mordki, ale pewnie i tak okażą się skrajnie urocze. Przeżyłam bez MH, przeżyję bez EAH
- verrin
- Kontakt:
Maddie zdecydowanie najciekawsza, nic bym w niej nie zmieniała, oczywiście oprócz rękawiczek
Takich malutkich z materiału nie da się uszyć, ale mogli by np. załączać do lalki dodatkową parę dłoni na wymianę 
- Lukrecja
- Kontakt:
To byłoby możliwe jakby się Mattel nazywał Integrity, ale i wtedy EAH musiałoby być limitowaneverrin pisze:Takich malutkich z materiału nie da się uszyć, ale mogli by np. załączać do lalki dodatkową parę dłoni na wymianę
- mobe
- Kontakt:
A ja się tak strasznie zawiodła Maddie. No i czwarta z kolei pyza, WHY.
- KiciaKocia
- Kontakt:
Bo mają jeden mold - z pustego i Salomon nie naleje.mobe pisze:A ja się tak strasznie zawiodła Maddie. No i czwarta z kolei pyza, WHY.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- nmin
- Kontakt:
A ja mam mieszane uczucia... Niby mi się nie podobają, ale Monsterki też mi się nie podobały, a mam jedną i planuję kolejne, więc może i te spodobają mi się na żywo? Tyle, że Monsterki to jednak lalki oryginalne, gdy powstawały były jedyne w swoim rodzaju, a EAH to po prostu zwykłe dziewczyny, i to pyzate.
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]
- reiha
- Kontakt:
Lalki, które ukazały się dotychczas na jednym zdjęciu (trochę liczyłam na to, że dzisiaj znowu pokażą coś nowego):

z marsmcflytrap.tumblr.com.
Gdyby ktoś nie napatrzył się jeszcze na ubranka

Apple-Frankie by Margarit-chan, on Flickr

Undead Apple by Margarit-chan, on Flickr

z marsmcflytrap.tumblr.com.
Gdyby ktoś nie napatrzył się jeszcze na ubranka

Apple-Frankie by Margarit-chan, on Flickr

Undead Apple by Margarit-chan, on Flickr
- nmin
- Kontakt:
Ta po prawej jest znacznie niższa czy mam zwidy?
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]
- mobe
- Kontakt:
jest jestnmin pisze:Ta po prawej jest znacznie niższa czy mam zwidy?
- Szklanooka
- Kontakt:
Słabo się ogląda fotki w telefonie - czy one są różnego wzrostu czy tylko Maddie ma mniejsze ciałko?
Zauważyliście, że sukienka od Apple jest na Franię jakby trochę przykrótka? Lagoona też wygląda jakby pożyczyła ciuchy od młodszej siostry. Może Everki nie mają większych głów tylko są niższe?
Zauważyliście, że sukienka od Apple jest na Franię jakby trochę przykrótka? Lagoona też wygląda jakby pożyczyła ciuchy od młodszej siostry. Może Everki nie mają większych głów tylko są niższe?
- Grażyna
- Kontakt:
- mobe
- Kontakt:
hm ale Maddie w swojej też wygląda, jakby była trochę krótkawa.Szklanooka pisze:Słabo się ogląda fotki w telefonie - czy one są różnego wzrostu czy tylko Maddie ma mniejsze ciałko?
- Mangalarga
- Kontakt:
Ne pewno będę chciała Raven i Maddie, do Briar jestem jednak na nie, a nad Apple wciąż się zastanawiam - podoba mi się "dizajn" postaci w serialu, ale lalce chyba brakuje "czegoś".
Chciałabym zobaczyć już lalki Cerise, Lizzie i Kitty
- Szklanooka
- Kontakt:
Na razie mój top wygląda:
1. Maddie
2. Apple
3. Raven
4. Briar
I też jestem ciekawa najbardziej Kapturka i Kitty, potem Blondie i córki pinokia.
1. Maddie
2. Apple
3. Raven
4. Briar
I też jestem ciekawa najbardziej Kapturka i Kitty, potem Blondie i córki pinokia.
- mobe
- Kontakt:
Dokładnie na te same czekam <3Mangalarga pisze:Ne pewno będę chciała Raven i Maddie, do Briar jestem jednak na nie, a nad Apple wciąż się zastanawiam - podoba mi się "dizajn" postaci w serialu, ale lalce chyba brakuje "czegoś".