Na razie niczego nie planuję, tylko pytam XD Beznadziejnie, że Clawda ubrali w japonki, może jakby były jakieś męski fashionpacki to miałoby sens, a tak to drastycznie ogranicza to, jak można go wystylizować.
Monster High
- reiha
- Kontakt:
Re: Monster High
A nie wiesz czy one są zarezerwowane dla jakiejś sieci tylko? Szukałam na forum o kukłach, a tam był tylko znak zapytania 
Na razie niczego nie planuję, tylko pytam XD Beznadziejnie, że Clawda ubrali w japonki, może jakby były jakieś męski fashionpacki to miałoby sens, a tak to drastycznie ogranicza to, jak można go wystylizować.
- Mangalarga
- Kontakt:
Kurde, to jeszcze lepiej...reiha pisze:A nie wiesz czy one są zarezerwowane dla jakiejś sieci tylko? Szukałam na forum o kukłach, a tam był tylko znak zapytania
- reiha
- Kontakt:
Czyli nie wiesz
Zaraz poszukam, może na aukcjach jest napisane i dam znać (ciekawi mnie jeszcze, czy dwupaki Lab Partners jak zwykle trafią do TRU).
- KiciaKocia
- Kontakt:
O ile dobrze się orientuję to festiwalowa Draca i Clawd mają być exclusivem dla K-marta.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- reiha
- Kontakt:
Tak, właśnie znalazłam
Podobno Dead Tired 2 i rolkowy dwupak też były Kmartowe, DT pojawiło się w Kerfurze z metką kerfurową, a rolki nigdzie...
^ to z jakiejś aukcjiThis is a new, rare Kmart exclusive pack.
Podobno Dead Tired 2 i rolkowy dwupak też były Kmartowe, DT pojawiło się w Kerfurze z metką kerfurową, a rolki nigdzie...
- KiciaKocia
- Kontakt:
Wielopaki to do nas ogólnie rzadko kiedy dochodzą. Poza tym starym dwupakiem Clawd/Draculaura to tylko w TRU się pojawiają.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- Pariflora306
- Kontakt:
mnie osobiście dwupaki dołują bo zawsze tylko jedna lalka mnie interesuje a druga jest potrzebna jak dziura w moście 
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań 
Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog
http://pariflora.blogspot.com/
Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog
- Szklanooka
- Kontakt:
Nie wiadomo czy to prawda, ale ponieważ dużo osób uznaje ten przeciek prawdopodobny to wrzucam:

Omg by Catrine Demew, on Flickr
Elissabat - pamiętam ją z listy znaków towarowych. Nietoperzyca, tak!

Omg by Catrine Demew, on Flickr
Elissabat - pamiętam ją z listy znaków towarowych. Nietoperzyca, tak!
- Pariflora306
- Kontakt:
Nie wiem czy ktoś na mnie za to nie nakrzyczy, ale wrzucam w formie tekstu dla tych co sobie przez wujka google tłumaczą
There were no new boys.
Since i have seen them mentioned in other threads, I can mention them. I saw the Frights, Camera Action line. There were four new characters: Honey, Elissabat, Clawdia Wolf, Viperene. Along with some playsets to match, The Scaremester are like Picture Day, Catrine, Jinafire, and Clawdeen. Looks like they are releasing Ghouls Alive Toralei and Duce.
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań 
- reiha
- Kontakt:
Oooo to możliwe, wcześniejszy przeciek z Trzynastkami i GNO sprawdził się cały. Większość tego, co pojawiło się w komentarzu było wcześniej wspominanie przy okazji nowych znaków towarowych. Trzeba czatować na zdjęcia z przecieku!
Przeglądam forum monsterkowe, właściwie jest to źródło tamtego komentarza
, mówią że
jest nowy znak "Black Carpet", który ma mieć coś wspólnego z linią Frights, Camera, Action,
we Frights, Camera, Action były Clawdeen, Draca, Lagoona i Cleo, i to będzie jedna z tych tańszych linii,
Honey ma być pszczółką, która pojawiła się w gazetce dołączonej do pierwszego fashionpacka Spectry obrazek obrazek, ale to tylko gdybanie,
czerwone buty mają jednak należeć do Jinafire, ewentualnie Catrine, czyli żadnej córki pirata :<,
Clawdia będzie miała okulary.
Resztę dyskusji można śledzić tutaj
(czteropak GNO ma być zarezerwowany dla Wal-Martu, zamknęłam już ten blog, więc nie podam źródła
)
- -
Nowe lalki dla siecie Justice, to chyba Swim Assortiment...

Ma krótkie włosy! A bransoletka to chyba taka sama, jak ma basic...

Ma takie same bransoletki jak Frania Sweet 1600.
zdjęcia z allmyghouls.tumblr.com
Zobaczcie komentarz do lalek
link Piękny!
Przeglądam forum monsterkowe, właściwie jest to źródło tamtego komentarza
jest nowy znak "Black Carpet", który ma mieć coś wspólnego z linią Frights, Camera, Action,
we Frights, Camera, Action były Clawdeen, Draca, Lagoona i Cleo, i to będzie jedna z tych tańszych linii,
Honey ma być pszczółką, która pojawiła się w gazetce dołączonej do pierwszego fashionpacka Spectry obrazek obrazek, ale to tylko gdybanie,
czerwone buty mają jednak należeć do Jinafire, ewentualnie Catrine, czyli żadnej córki pirata :<,
Clawdia będzie miała okulary.
Resztę dyskusji można śledzić tutaj
(czteropak GNO ma być zarezerwowany dla Wal-Martu, zamknęłam już ten blog, więc nie podam źródła
- -
Nowe lalki dla siecie Justice, to chyba Swim Assortiment...

Ma krótkie włosy! A bransoletka to chyba taka sama, jak ma basic...

Ma takie same bransoletki jak Frania Sweet 1600.
zdjęcia z allmyghouls.tumblr.com
Zobaczcie komentarz do lalek
- Szklanooka
- Kontakt:
Webarella wyjęta z pudełka na video! LINK
- Pariflora306
- Kontakt:
Jaki Rochelle ma uroczy strój kąpielowy
muszę go mieć!
Lalka już mniej mnie interesuje...
muszę go mieć!
Lalka już mniej mnie interesuje...
- Grażyna
- Kontakt:
Jaka śliczna Roszela! teraz mam ochotę ciachnąć włosy mojej...
Za to Franka mi się nie podoba - uważam, że różowa szminka absolutnie nie pasuje do zielonej cery ;-)
Za to Franka mi się nie podoba - uważam, że różowa szminka absolutnie nie pasuje do zielonej cery ;-)

- Mangalarga
- Kontakt:
Z nieco innej beczki 
Czy ktoś się orientuje, czy w Polsce można dostać zestaw CAM wapmir/potwór morski z dwoma korpusami? Mam mega chrapkę na potworzycę morską, ale nie chciałabym, żeby paradowała z różowym korpusem
Patrzyłam na allegro, ale są zdjęcia obu wersji zestawu (z dwoma korpusami i jednym), więc ciężko mi jednoznacznie stwierdzić.
Chyba wrócę częściowo do Monsterek, ale na razie skupię się na zestawach CAM.
Czy ktoś się orientuje, czy w Polsce można dostać zestaw CAM wapmir/potwór morski z dwoma korpusami? Mam mega chrapkę na potworzycę morską, ale nie chciałabym, żeby paradowała z różowym korpusem
Chyba wrócę częściowo do Monsterek, ale na razie skupię się na zestawach CAM.
- Grażyna
- Kontakt:
Tak, pamiętam, że miałam coś takiego w rękach. W Realu albo Tesko, nie jestem pewna. nawet się zastanawiałam, czy nie kupić, ale uznałam, że to byłaby głupota - mój potwór siedzi na różowym ciele, trudno.Mangalarga pisze: Czy ktoś się orientuje, czy w Polsce można dostać zestaw CAM wapmir/potwór morski z dwoma korpusami? Mam mega chrapkę na potworzycę morską, ale nie chciałabym, żeby paradowała z różowym korpusemPatrzyłam na allegro, ale są zdjęcia obu wersji zestawu (z dwoma korpusami i jednym), więc ciężko mi jednoznacznie stwierdzić.
Co do zakupów na Allu, najlepiej po prostu zapytać sprzedawcę, którą wersję oferuje.