Komunistyczne podróbki butów dla Fleur

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Awatar użytkownika
Leela
Kontakt:

Re: Komunistyczne podróbki butów dla Fleur

Post autor: Leela »

Proszę :]

Obrazek

Wychodzi na to, że brakuje mi 2 par - żółtych kozaczków (pewnie młodsza siostra zgubiła) i jeszcze takich, jak te czarne, ale nic takiego nie pamiętam.
Takich jak twoje różowe i żółte na pierwszym planie na pewno nie miałam. Były pakowane po 4 sztuki w woreczki, bez żadnego kartonika czy czegoś.

Ale moje są za małe na Fleur :(

Awatar użytkownika
Fleur
Kontakt:

Post autor: Fleur »

O kurka ale SUPER! Och ach! :D jakie wspomnienia!

To że nie pasują na lalki to tylko może być wina niechlujnego producenta. Moje pasują. Te niebieskie w środku (u Ciebie czarne) są trochę uparte, ale też wchodzą.

Dzięki za pokazanie, jestem w siódmym niebie! :jupi:

Awatar użytkownika
mangusta
Kontakt:

Post autor: mangusta »

To nie jest ten zestaw, o którym mówiłam. W tym jest przynajmniej jakaś różnorodność. Buty, o których wspominałam, miały wyłącznie jeden fason, różniły się tylko kolorami i były wykonane bardzo kiepsko. Te przynajmniej mają równe krawędzie :)

Awatar użytkownika
Fleur
Kontakt:

Post autor: Fleur »

A to szkoda! A czy chociaż był to jeden z tych fasonów? Może ktoś inny ma jeszcze jakieś buty? :mysli:

Awatar użytkownika
mangusta
Kontakt:

Post autor: mangusta »

To był fason zbliżony do czółenka. A kolory paskudne miały: musztardowa żółć, zgniła zieleń itp.

luci_fair
Kontakt:

Post autor: luci_fair »

Te buty z pierwszego zdjęcia, które zapostowała Fleur, tego: http://farm6.staticflickr.com/5331/8997 ... d0cc_z.jpg pochodzą z dwóch różnych zestawów.
Pierwszy zestaw to buty rozmaite, te których zdjęcie potem zapostowała Leela - można je było kupić w papiernikach. Zestawy były w różnych kolorów. Część to odlewy butów Fleur. Natomiast te buty no... te jakby czółenka, pochodzą z innego zestawu. Produkowała ta sama firma, która produkowała Agatkę. Jak się kupiło Agatkę, to była właśnie w takich butach. Można było dokupić sobie do niej zestaw czółenek (wszystkie buty w jednym fasonie ale w różnych kolorach). Te buty to był taki trochę zawód, bo pasowały tylko na Agatkę. Moja siostra ma do dziś ten zestaw. Ja mam sporo tych z pierwszego zestawu. Postaram się zrobić zdjęcie i dorzucić. :)

ODPOWIEDZ