Uuuu, chyba pierwszy od wieków męski kandydat do kupna

Też obstawiałam Kupidynkę na SDCC. Jeszcze zanim zobaczyłam jej zdjęcia z odcinkaSzklanooka pisze:
Jutro zaczyna się SDCC jestem ciekawa czy sprawdzi się najpopularniejsza teoria o pojawieniu się ekskluzywnej Kupidynki. Chyba potwierdza to ostatni odcinek (link na poprzedniej stronie), który "wyciekł", bo niechcący wrzucili go na stronę zamiast tego odcinka o Maddie. Szybko go skasowali, ale ktoś zdążył nagrać, oj wpadka!
Jestem raczej mile zaskoczona, chociaż Hunter jednak okrągły jak księżyc w pełni.Grażyna pisze: Uuuu, chyba pierwszy od wieków męski kandydat do kupna(włosy będzie trzeba ogarnąć, ale z paszczy to całkiem wyględny ;-))
Oj, szykuje się seria pidżamkowa, a raczej szlafroczkowa, w końcu to arystokracja i w samych gatkach nie biegareiha pisze:Dla osób niezainteresowanych grą Everkową, przy wyborze strony, po której się stanie, dostaje się Raven albo Apple w szlafroku i kapciach.
Ptasie pióra? Nie ma mowy, żeby zrobili coś takiego, chyba, że jakieś syntetyczne, ale za ciężko byłoby takie zrobić w masowej produkcji - chociaż ja chciałabym mojej Raven zrobić taki kruczy pierzasty kołnierz z prawdziwego zdarzenia.Lukrecja pisze: A jeśli tak, to czy ze skrzydłami z prawdziwych piór![]()
A fuuuuuj z takim plastikiem (wymiotuje na boku)Szklanooka pisze: Kupidynka będzie pewnie miała takie skrzydła jak monsterkowa harpia
Justice w końcu wysłał wczoraj moje Everki! Nie wiem czemu to tyle trwało, kupiłam je 10tego, 2 dni później dostałam wiadomość, że wysłali, ale to byla lekka ściema, bo fedexowy numer nie działał i dopiero dzisiaj na stronie do śledzenia widać, że "in transit" jest od wczoraj. Rety, nie mogę się doczekać.
LINK - Tu masz śledzenie po polsku.Opóźnienie odprawy celnej - Import -> Dostarczony opis jest niewystarczający, aby sklasyfikować towar.

Może Royals też są pakowane 2xApple, 1xBriar ? Tylko, że Briar słabiej się sprzedaje? W sumie to nie wiem skąd ktoś miałby takie informacje skoro lalki są dostępne tylko w Justice i nie ma jeszcze zdjęć pudełek od hurtowników.Lukrecja pisze:jestem zaskoczona tak małą ilością/ dostępnością Maddie. Spodziewałam się bardziej, że będzie szał na Raven i Apple.
Dlaczego Maddie Mattel wyprodukował w mniejszej ilości? Czyżby spodziewano się, że będzie się gorzej sprzedawała?
Zakładając, że Cerise i Blondie wyjdą jesienią, będziemy mieć 8, czyli taka sama sytuacja jak w przypadku MH.Grażyna pisze:Sześć przed SDCC. Na ComicConie pokazano prototyp Ghoulii i Holta. Te dwie lalki wyszły na jesieniSzklanooka pisze: Ile Monsterek wyszło za pierwszym razem? 7? Czy kogoś pominęłam?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość