Tylko co może znaczyć mała Boo
Może jakiś mit/ legenda aztecka?
eit: wygląda na to, że jest Indianką, a leniwiec to jej zwierzątko.
Lol, Boolittle - Dolittle. Od tego doktora z powieści Loftinga co rozmawiał ze zwierzętami. Nie wiem jakim cudem ludziom na facebooku doktorek przypomina mieszkającego w dżungli szamana, ale ok...Lukrecja pisze:Tylko co może znaczyć mała Boo![]()
Może jakiś mit/ legenda aztecka?
Kojarzę człowiekaSzklanooka pisze:Lol, Boolittle - Dolittle. Od tego doktora z powieści Loftinga co rozmawiał ze zwierzętami. Nie wiem jakim cudem ludziom na facebooku doktorek przypomina mieszkającego w dżungli szamana, ale ok...

o Jane:Viperine was my favorite!! She has flowing pink hair and pink glasses. She had pink, knee high boots.
It almost seemed as though there was some pink tentacle-like stuff coming from her back. I only saw her from so I only saw the edges coming out around her on either side almost like Wydowna.
Elissabat looked shorter than the rest ( as i saw them all lined up). White skin, black dress, black knee high boots.
All I know is that she is a secret creeper. Her pet will be able to hide your secrets!
He must have some kind of a recording device on him...probably why he looks bigger than the other pets.
A jest gdzieś powiedziane, czy to będą tylko nowe postacie? W tamtym roku mattel "odsłonił" bohaterską Spectrę i Clawdeen. Może i w tym roku szykuje taki numer? Mattel to stary troll, wie, jak grać na nosie fanomreiha pisze:Możemy się spodziewać w sumie sześciu nowych lalek/postaci źródło z obrazkiem.
We mnie też budzi się dusza spamera ;-)reiha pisze:Dzisiaj wkleję cały tumblr!

Też się zastanawiam.Lukrecja pisze:Żarty sobie robią, czy co![]()

Skąd pewność, że to wampir?Lukrecja pisze:Może to jest nowy wampir, Viperene (czy jakoś tak)?
Człowiek Hurtownik pisze, że rok 2014 zapowiada się dla monsterek rokiem rodzinnym, mają pojawić się Viperine Gorgon i Elissabat, za to w książce ma pojawić się siostra Robecci, Hexicah Steam, którą też spodziewa się zobaczyć w lalkowej wersji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość