LITTLEST PET SHOP Blythe.

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Re: LITTLEST PET SHOP Blythe.

Post autor: reiha »

Medithanera pisze:
Jejku, jak one pięknie razem wyglądają. Jak fajnie byłoby móc mieć choć jedną...
Ale jak tak czytam ten temat, to chyba taniej wyjdzie duża. Bo jedna będzie samotna, dwie będą wyglądały głupio, potem zapragnę zebrać wszystkie rude, spodoba mi się jakaś blondynka, a potem zrobię specjalnie dla nich półkę i oprócz palenia będę musiała rzucić też jedzenie, żeby zaspokoić lalkowe żądze...
Prawda :D Ale z drugiej strony jak widziałaś gdzieś tanią to kupuj :serducho: Lada moment znikną ze sklepu, bo przestali je produkować :( Może okazać się, że nie są jednak w Twoim stylu/będzie grzeczna i nie zacznie wołać koleżanek :>

Jak szukałam zdjęć z poprzedniego posta, to wyskoczyła mi murzynka, ale miała wyskubane włosy, więc na pewno była ooakowa. Teraz jak na złość nigdzie jej nie widzę :D Są tylko moherowe:
Obrazek
Meet the Mohair Girls by mmeowm--Wendy, on Flickr
Ta z lodem jest śliczna :serducho: :serducho:

Trochę offtopując, ta jest piękna :serducho:
Obrazek
My first LPS Blythe reroot by caromaya, on Flickr

Pewnie i lodowa i ta były blondynką na skuterze.

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Post autor: privace »

Medithanera pisze:Ale jak tak czytam ten temat, to chyba taniej wyjdzie duża. Bo jedna będzie samotna, dwie będą wyglądały głupio, potem zapragnę zebrać wszystkie rude, spodoba mi się jakaś blondynka, a potem zrobię specjalnie dla nich półkę i oprócz palenia będę musiała rzucić też jedzenie, żeby zaspokoić lalkowe żądze...
Haha, dokładnie xD Ale generalnie niemal wszystkie lalki tak mają, więc duża też poczuje się samotna :P

Awatar użytkownika
Medithanera
Kontakt:

Post autor: Medithanera »

Taniej to raczej nie znajdę. Podoba mi się ta:
http://allegro.pl/zestaw-lps-blythe-lit ... 60671.html
Powiedziałam sobie twarde i stanowcze "jeśli nie ma murzynki, to raczej dam sobie spokój z kupowaniem jakiejkolwiek". No przecież potrafię, potrafię, z monsterkami mi się udało. Wystarczyła mi jedna, lubię ją, ale więcej jednak nie będzie. I już mnie nawet (prawie) nie kusi (no... może... tylko trochę... na drugą... do pary...)
A one... co je zobaczę, to batalia zaczyna się od nowa ;/

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Ale przecież ona jest ruda, jak można powiedzieć "nie" rudej lalce..! ;(

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

reiha pisze:Ale przecież ona jest ruda, jak można powiedzieć "nie" rudej lalce..! ;(
Też wzdychałam dokładnie do tej samej, ale mimo mojego zamiłowania do rudych lalek powiedziałam stanowcze "nie" - bo wiem, że na jednej by się nie skończyło! xD
Obrazek

Awatar użytkownika
Medithanera
Kontakt:

Nie powiem "nie" jednej rudej, to nie będę w stanie powiedzieć "nie" pozostałym rudym bo:
- ta kosztuje tyle co dwie-trzy inne,
- w pokoju pełnym lalek (gdzie niektóre są naprawdę wielkie) takie samotne maleństwo wyglądałoby głupio...
A potem ta śliczna blondyneczka z loczkami, zimowa, a potem... Obrazek

Nie chcę jej, nie chcę, nie chcę, nie chcę, nie chcę...

Btw. czemu praktycznie nikt nie sprzedaje używanych? Tak łatwo się niszczą, czy kwestia tego, że jak ktoś już sobie kupi to potem nie jest w stanie się z nimi rozstać?

Nawiasem mówiąc całkiem sympatyczny artykuł:
http://www.blythe-doll-fashions.com/201 ... feejbee42/

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Te ze zdjęć co wstawiłaś, to nie są LPS Blythe, widzę tak sznureczki do mrugania ;)

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Nikt nie sprzedaje używanych, bo nikt nie kupuje nowych :hyhy: Pszecież wiadomo rze Blythe morduom LPS i tszymajom je na łańócah !!!!!!11111111111111 Wklej protestacyjny banerek na swuj blogasek rzeby Hasbro przestauo je produkować!!111111111111 ;(

SERIO.

Pierwszy lepszy blog:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

:facepalm:

Awatar użytkownika
Medithanera
Kontakt:

privace pisze:Te ze zdjęć co wstawiłaś, to nie są LPS Blythe, widzę tak sznureczki do mrugania ;)
Dzizas, nie przypatrzyłam się. Byłam pewna, że tylko dolne stado składa się z dużych...
reiha pisze:(...)
To wykracza daleko, zbyt daleko poza moją percepcję.

Awatar użytkownika
Medithanera
Kontakt:

Przegrałam. Dziś wróciłam z rudymi bliźniętami.
Miałam kupić sobie ładną blond, bo myślałam, że są tylko takie. Potem zobaczyłam rudą na innej półce. No a za nią stała druga... Jakże bym mogła ją zostawić samą? (w gasnącej nadziei na to, że dwie nie poczują się samotne).

Poza tym zabawna rzecz. Już te 2-3 miesiące temu skapitulowałam i poszłam do pepco z zamiarem kupienia JEDNEJ. Zrezygnowałam, bo wydała mi się tak maleńko maleńka, że aż bezsensowna. Tym razem wzięłam do ręki i pomyślałam "o, one jednak są całkiem duże".

Ciekawe czy ma z tym jakiś związek to, że wtedy szyłam koszule dla trójki moich największych, a teraz szyję samym barbie.
No i niestety uznałam, że mam wszystko gdzieś. Chcę jeszcze trzy (oczywiście te trzy najdroższe) i chyba skupię się na zbieraniu na nie, bo jak ma się okazać, że "silna wola" pozwoli mi wybić je sobie z głowy na kolejne miesiące a potem chcica powróci z jeszcze większą siłą tylko znalezienie ich będzie trudniejsze albo niemożliwe.

Kurde no...

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Medithanera pisze:Przegrałam. Dziś wróciłam z rudymi bliźniętami.
:serducho:

Te dwie lalki rude są naprawdę bliźniaczkami, czy bliźniaczą ze sobą w rudości? :D

Awatar użytkownika
Medithanera
Kontakt:

reiha pisze:Te dwie lalki rude są naprawdę bliźniaczkami, czy bliźniaczą ze sobą w rudości? :D
http://1.bp.blogspot.com/-ZfoMFr_hCW8/U ... C_1580.JPG

Boże ześlij promocję chociaż na te popularniejsze, bo mam siedem pozycji na liście i większość drroga ;/

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Jakie mają ładne sukienki :serducho:

Myszka27
Kontakt:

Blythe

Post autor: Myszka27 »

A czy taką Blythe z Little Pet Shop można byłoby przesadzić na obitsu, czy to źle wygląda? A jeśli tak, to na jakie?

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Da się- wystarczy poszperać, np Imago swoją paskudkę przesadziła
Obrazek
Betty Bitsu by Imago de Images, on Flickr
Inny przykład
Obrazek
I can move my arm! by RetroDollyNerd, on Flickr
Zdaje się, że jedyną słuszną opcją jest 11 cm obitsu