Eh, w nosie mam Slow Moe
Oh, nieGrażyna pisze:Eh, w nosie mam Slow Moe

Grażyna pisze:
Mnie intrygują zwierzaki. Czemu są takie duże? Kobra Cleo, pingwin Robecci i skarabeusz Nefery są większe mniej więcej trzy razy od zwykłych zwierzątek.
Wiem, że to może być tylko ozdoba, ale z drugiej strony wykonanie formy, zrobienie odlewu itd kosztuje. Mattel zaś jeśli coś robi, to po to, żeby zarabiać, nie generuje sobie niepotrzebnych kosztów.
Jakieś propozycje? Nowa linia interaktywnych zwierzaków czy czy linia monsterek supersize 16 cali?![]()
![]()
z forumAll I know is that she is a secret creeper. Her pet will be able to hide your secrets!
He must have some kind of a recording device on him...probably why he looks bigger than the other pets.

O rany, zaskórniki
Dzięki Reiha, zawsze fascynował mnie kot z Cheshirereiha pisze:Lukrecja, śliczny avatar![]()
Ta pierwsza to Honey Swampreiha pisze:Słabe zdjęcie Wampa
już poprawiam.Lukrecja pisze:Ta pierwsza to Honey SwampChyba ją chcę
z mhinsider.tumblr.comThey unveiled Honey Swamp and Clawdia Wolf in the panel and announced that the other 2 new characters from Frights, Cameras, Action will be unveiled at NYCC.
Szanse na Niewidzialnego rosnąFrom the Monster High panel: "We are working on more boy dolls, and there are boys to be revealed soon." #SDCC #MonsterHigh
Source: http://blueeyeslikethesea.tumblr.com/

W końcu jest starszą siostrą, więc nie zdziwiłabym się gdyby miała ciało neferkowe.reiha pisze:Trochę lepszej jakości Clawdia
Wygląda trochę jakby miała kolana neferkowe.

Honey Swamp - bardziej jakimś bagnistym potworem, utopcem czy jakimś innym demonem wodnymGrażyna pisze:Honey nie może być pszczołą! Co to za zielona pszczoła?! Już prędzej jakiś żuczek ;-)

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość