Muszę przyznać, że podobają mi się ich mordki, ubranka i nawet nietypowe kształty ciała (grubiutkie, krzywe nóżki i obłe korpusiki). Pocieszne paskudy

Dziwna budowa ciała, która można latwo zatuszować ubrankiem:

Fakt, ciałka mają nieco pokraczne, no i nieruchawemobe pisze:A ja odkryłam je wczoraj, też na ebayu. Trafiły mi się w pokrewnych hasłach, czy co to tam jest. Buzie mają słodkie, ale właśnie coś mi nie pasowało w ich ciałkach, jak widać, moje obawy były słuszne.
Czy ja wiem? Sprawdzam teraz pobieżnie i najtańsze na eBay, i to nieliczne, zaczynają się od $60, a większość kosztuje ponad 100. Oczywiście Blythe się za te pieniądze nie kupi, ale Dal jak najbardziej, a ona ma przynajmniej artykułowane ciało.Stary_Zgred pisze:W porównaniu z popularniejszymi dynigłówkami Toffee są stosunkowo niedrogie, przez co - łatwo dostępne.
Gdyby można byłoby dokonać takiego przeszczepu to na pewno zdecydowałabym się na jedynkę bo kojarzy mi się z Byul Lilith, na którą choruję ze względu na te jej intrygujące oczyskanmin pisze: Toffee są na pewno interesująceAle nie wydałabym tyle pieniędzy bez pewności, czy można ją przełożyć na inne ciałko, a na Flickr nie ma żadnego zdjęcia po przeszczepie...
Zdjęcie0122 by Major Mistakes, on FlickrUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości