Witajcie w nowym dziale!
+ Dla ułatwienia, przy nazywaniu wątków będziemy posługiwali się następującymi oznaczeniami:
[MH] dla wątków przeznaczonych dla lalek Monster High, oraz
[EAH] dla wątków przeznaczonych dla lalek Ever After High.
+ Rzeczywistym powodem rozbicia tematów była chęć uniknięcia powtarzających się postów i pytań, oraz ułatwienie wyszukiwania informacji osobom, które nie są na bieżąco w temacie MH i EAH.
+ Dział jest w fazie testów, jeśli zajdzie taka potrzeba, rozdzielimy Everki od Monsterek.
+ W tej chwili własne tematy dostały serie monsterkowe, które można dostać w sklepach + przyszłe serie, o których wiemy ciut więcej, niż tylko nazwę.
+ Mimo, że pierwsze posty brzmią trochę sztywno i nieskładnie, mam nadzieję że forum nie przestanie tworzyć fantastycznych i szalonych postów
+ Rozdzielenie tematów na serie nie oznacza, że musimy się tego sztywno trzymać. Zakładanie tematów, żeby omówić kształt nosa konkretnej lalki są mile widziane
Ostrzegam przed tą lalką
Śmieszne zdjęcia naszych lalek
Nasza galeria
Klony lalek Monster High
Ogłoszenia różne
Promocje w marketach
itd.
+ Szczegółowe zdjęcia lalek z danej serii są również mile widziane w forumowej galerii do identyfikacji.
+ Część zdjęć i linków została przeklejona z poprzednich wątków, dlatego w niektórych momentach mogą brzmieć znajomo.
+ Wszystkie uwagi i sugestie mile widziane.
+ Pewnie miałam coś jeszcze napisać, ale tradycyjnie zapomniałam
+ Miłego korzystania z nowego forum!