Skarby z Second Handu

Luźne rozmowy o lalkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
astridnat
Kontakt:

Re: Skarby z Second Hand'u

Post autor: astridnat »

Annorelka pisze:A wie ktoś może jak z dostępnością używanych lalek w toruńskich ciucholandach? Planuję pojechać w przyszłym tygodniu na Mickiewicza i poszukać, ale nie wiem czy warto w ogóle...
Szczerze powiedziawszy mnie się jeszcze żadnej nie udało trafić. Ale ja bywam raczej w kiepskich godzinach. Możliwe, że zaraz pod dostawie uda się coś znaleźć.
Obrazek

Awatar użytkownika
Daga
Kontakt:

Post autor: Daga »

Dobra, marudziłam na swój brak szczęścia do lumpowych znalezisk chyba na tyle mocno, że mnie lalkowi bogowie wysłuchali. A bardziej to moja mama. Zaciągnęła mnie do pierwszego lepszego second-handu po drodze na zakupy (w którym normalnie NIE ma żadnych zabawek) i...
Tadąąą.
Dawny mechanizm rozklekotany, włosy po pierwszym spa nadal w fatalnym stanie, ale poza tym piękna jak poranek :)

Awatar użytkownika
mangusta
Kontakt:

Post autor: mangusta »

Daga pisze:Dobra, marudziłam na swój brak szczęścia do lumpowych znalezisk chyba na tyle mocno, że mnie lalkowi bogowie wysłuchali. A bardziej to moja mama. Zaciągnęła mnie do pierwszego lepszego second-handu po drodze na zakupy (w którym normalnie NIE ma żadnych zabawek) i...
Tadąąą.
Dawny mechanizm rozklekotany, włosy po pierwszym spa nadal w fatalnym stanie, ale poza tym piękna jak poranek :)
WOW! Gratki!

Awatar użytkownika
misia27
Kontakt:

Post autor: misia27 »

Zdobycze z pierwszego moje łażenia po ciucholandach.
Obrazek (tu już odziane chociaż klonik miał super kieckę z włoczki - przytłaczała swoim wyglądem, ale ładne były kolor więc spruję ją i może kiedyś wykorzystam)

Awatar użytkownika
MIKI lalkabarbie
Kontakt:

Post autor: MIKI lalkabarbie »

Daga pisze:Dobra, marudziłam na swój brak szczęścia do lumpowych znalezisk chyba na tyle mocno, że mnie lalkowi bogowie wysłuchali. A bardziej to moja mama. Zaciągnęła mnie do pierwszego lepszego second-handu po drodze na zakupy (w którym normalnie NIE ma żadnych zabawek) i...
Tadąąą.
Od dawna marzyła mi się ta balerina :-) Zazdroszczę i gratuluję :klaszcze:
Pozdrawiam
MIKI

Awatar użytkownika
Magalita
Kontakt:

Post autor: Magalita »

mój ulubiony lalkowy lumpek wzywał mnie już od tygodnia - czułam, że muszę tam iść - no i warto było. Trzeba słuchać wewnętrznego głosu. To tak jak Dollby ze swoimi snami ;)
A to moje dzisiejsze zdobycze :rotfl:
Obrazek
Zapraszam - blog pod nowym adresem! ----> http://summerdollstories.blogspot.com/
Obrazek

Awatar użytkownika
Urshula
Kontakt:

Post autor: Urshula »

jejciu,jakie śliczne!!!jeszcze dobij mnie informacja ile za nie dałaś "na wagę".... :(

Awatar użytkownika
Magalita
Kontakt:

Urshula pisze:jejciu,jakie śliczne!!!jeszcze dobij mnie informacja ile za nie dałaś "na wagę".... :(
Jak za takie lalki to naprawdę niedużo. Ale nie zagrzeją u mnie miejsca... za jakiś czas wystawię je na allu - zależy mi na kasie :(
Zapraszam - blog pod nowym adresem! ----> http://summerdollstories.blogspot.com/
Obrazek

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Post autor: Mono »

dollbby, może odzież i zabawki w tym lumpie przyjechaly z USA :D

Maga, czy ta po prawej to Hello Kitty?! WOW! Gratuluję takiego fuksa!
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Post autor: Lacrima »

Tej HelloKitty to zazdroszczę jak niczego... Ona jest piekna ;( Jeszcze powiedz ze fashionistkowe ciałka im pasują.
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

A ta z otwartymi ustami to laleczka z Grease. Baaaardzo ciekawa i nietypowa z twarzy. Barbiów z tym typem urody jest niewiele. Ludzie na Allegro będą się o nią bić!
Obrazek

Awatar użytkownika
Magalita
Kontakt:

Lacrima pisze:Tej HelloKitty to zazdroszczę jak niczego... Ona jest piekna ;( Jeszcze powiedz ze fashionistkowe ciałka im pasują.
Przykładałam ciałko Raquelle do HelloKitty i niestety nie pasuje - za różowe. Ale do Cha Chy z Grease standardowe Fashionistas powinno grać :)

-- 20 sie 2013, o 20:40 --
Stary_Zgred pisze:A ta z otwartymi ustami to laleczka z Grease. Baaaardzo ciekawa i nietypowa z twarzy. Barbiów z tym typem urody jest bardzo niewiele. Ludzie na allegro będą się o nią bić!
Oby się Twe słowa spełniły! ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
mangusta
Kontakt:

Post autor: mangusta »

Stary_Zgred pisze:A ta z otwartymi ustami to laleczka z Grease. Baaaardzo ciekawa i nietypowa z twarzy. Barbiów z tym typem urody jest bardzo niewiele. Ludzie na allegro będą się o nią bić!
No właśnie tak patrzę, że ciekawa twarz :D Nie wiem, czy lale są już po spa? Jak nie, to w rewelacyjnym stanie są jak na lumpa.

Awatar użytkownika
Magalita
Kontakt:

Na zdjęciu są przed spa - fakt stan prawie idealny. A teraz już są po spa i po małej naprawie HelloKitty są prawie jak nowe :)
Obrazek

ODPOWIEDZ