Szczerze powiedziawszy mnie się jeszcze żadnej nie udało trafić. Ale ja bywam raczej w kiepskich godzinach. Możliwe, że zaraz pod dostawie uda się coś znaleźć.Annorelka pisze:A wie ktoś może jak z dostępnością używanych lalek w toruńskich ciucholandach? Planuję pojechać w przyszłym tygodniu na Mickiewicza i poszukać, ale nie wiem czy warto w ogóle...
Skarby z Second Handu
- astridnat
- Kontakt:
Re: Skarby z Second Hand'u
- Daga
- Kontakt:
Dobra, marudziłam na swój brak szczęścia do lumpowych znalezisk chyba na tyle mocno, że mnie lalkowi bogowie wysłuchali. A bardziej to moja mama. Zaciągnęła mnie do pierwszego lepszego second-handu po drodze na zakupy (w którym normalnie NIE ma żadnych zabawek) i...
Tadąąą.
Dawny mechanizm rozklekotany, włosy po pierwszym spa nadal w fatalnym stanie, ale poza tym piękna jak poranek
Tadąąą.
Dawny mechanizm rozklekotany, włosy po pierwszym spa nadal w fatalnym stanie, ale poza tym piękna jak poranek
- mangusta
- Kontakt:
WOW! Gratki!Daga pisze:Dobra, marudziłam na swój brak szczęścia do lumpowych znalezisk chyba na tyle mocno, że mnie lalkowi bogowie wysłuchali. A bardziej to moja mama. Zaciągnęła mnie do pierwszego lepszego second-handu po drodze na zakupy (w którym normalnie NIE ma żadnych zabawek) i...
Tadąąą.
- misia27
- Kontakt:
Zdobycze z pierwszego moje łażenia po ciucholandach.
(tu już odziane chociaż klonik miał super kieckę z włoczki - przytłaczała swoim wyglądem, ale ładne były kolor więc spruję ją i może kiedyś wykorzystam)
- MIKI lalkabarbie
- Kontakt:
Od dawna marzyła mi się ta balerina :-) Zazdroszczę i gratulujęDaga pisze:Dobra, marudziłam na swój brak szczęścia do lumpowych znalezisk chyba na tyle mocno, że mnie lalkowi bogowie wysłuchali. A bardziej to moja mama. Zaciągnęła mnie do pierwszego lepszego second-handu po drodze na zakupy (w którym normalnie NIE ma żadnych zabawek) i...
Tadąąą.
Pozdrawiam
MIKI
MIKI
- Magalita
- Kontakt:
mój ulubiony lalkowy lumpek wzywał mnie już od tygodnia - czułam, że muszę tam iść - no i warto było. Trzeba słuchać wewnętrznego głosu. To tak jak Dollby ze swoimi snami 
A to moje dzisiejsze zdobycze

A to moje dzisiejsze zdobycze

- Urshula
- Kontakt:
jejciu,jakie śliczne!!!jeszcze dobij mnie informacja ile za nie dałaś "na wagę".... 
- Magalita
- Kontakt:
Jak za takie lalki to naprawdę niedużo. Ale nie zagrzeją u mnie miejsca... za jakiś czas wystawię je na allu - zależy mi na kasieUrshula pisze:jejciu,jakie śliczne!!!jeszcze dobij mnie informacja ile za nie dałaś "na wagę"....
- dollbby
- Kontakt:
ale ze w lumpie takie lalki ?? Zaczyna się z nas robić Ameryka!
- Mono
- Kontakt:
dollbby, może odzież i zabawki w tym lumpie przyjechaly z USA 
Maga, czy ta po prawej to Hello Kitty?! WOW! Gratuluję takiego fuksa!
Maga, czy ta po prawej to Hello Kitty?! WOW! Gratuluję takiego fuksa!
- Lacrima
- Kontakt:
Tej HelloKitty to zazdroszczę jak niczego... Ona jest piekna
Jeszcze powiedz ze fashionistkowe ciałka im pasują.
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/
- Stary_Zgred
- Kontakt:
A ta z otwartymi ustami to laleczka z Grease. Baaaardzo ciekawa i nietypowa z twarzy. Barbiów z tym typem urody jest niewiele. Ludzie na Allegro będą się o nią bić!

- Magalita
- Kontakt:
Przykładałam ciałko Raquelle do HelloKitty i niestety nie pasuje - za różowe. Ale do Cha Chy z Grease standardowe Fashionistas powinno graćLacrima pisze:Tej HelloKitty to zazdroszczę jak niczego... Ona jest pieknaJeszcze powiedz ze fashionistkowe ciałka im pasują.
-- 20 sie 2013, o 20:40 --
Oby się Twe słowa spełniły!Stary_Zgred pisze:A ta z otwartymi ustami to laleczka z Grease. Baaaardzo ciekawa i nietypowa z twarzy. Barbiów z tym typem urody jest bardzo niewiele. Ludzie na allegro będą się o nią bić!
- mangusta
- Kontakt:
No właśnie tak patrzę, że ciekawa twarzStary_Zgred pisze:A ta z otwartymi ustami to laleczka z Grease. Baaaardzo ciekawa i nietypowa z twarzy. Barbiów z tym typem urody jest bardzo niewiele. Ludzie na allegro będą się o nią bić!
- Magalita
- Kontakt:
Na zdjęciu są przed spa - fakt stan prawie idealny. A teraz już są po spa i po małej naprawie HelloKitty są prawie jak nowe