Jestem szczęśliwą posiadaczką laleczki Byul Dumbo . Chociaż od paru minut nie jestem już tak szczęśliwa ponieważ ślicznotce ułamałam rączkę (proszę mnie nie obwiniać, po prostu delikatnie ruszyłam ręką aby ustawić lalkę do zdjęcia i ręka odpadła) . Złamanie znajduje się powyżej łokcia . W miejscu gdzie rączką można delikatnie kręcić . Jestem załamana, od początku były z tym miejscem problemy (nie dało się poruszyć ręką w tym miejscu podczas gdy druga ręka działała bez zarzutu) . I teraz następuje pytanie co zrobić ? Otóż nie da się przykleić łapki ponieważ w oderwanej rączce został fragment ''połączenia'' obu części . Jeśli przykleiłabym kropelką czy innym super klejem laleczka już nigdy nie poruszyłaby łapką w tym miejscu .

Proszę was bardzo wszyscy bardziej doświadczeni niż ja kolekcjonerzy pomóżcie mi z tym problemem .
Dodam jeszcze, że chciałabym załatwić sprawę bez kupowania obitsu, gdyż na samą lalkę długo zbierałam ciężko zarobione pieniądze i mój portfel nie wytrzymałby zakupu tak drogiej ''części'' . Może da się gdzieś zakupić samą rękę ? Wydaje mi się, że uszkodzona jest tylko oderwana część tzn między ramieniem a łokciem wszystko jest w porządku .
Z góry dziękuję za wszystkie rady . Pozdrawiam .