ScoonimDolls [tylko dla pelnoletnich!]

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Awatar użytkownika
miumiu
Kontakt:

ScoonimDolls [tylko dla pelnoletnich!]

Post autor: miumiu »

Rozerotyzowane pannice, cycaste i pupiaste ale przesympatyczne,buźki mało ślicznie -lalkowo za to charakterne .
Poruszają powiekami i potrafią wysunąć język.

Adres strony firmy był tutaj ,ale z powodu "zboków i dzieci" autocenzurowałam się - podam na priv po tym jak osoba udowodni mi ze jest pełnoletnia

A tutaj zabawna opowieść
http://www.youtube.com/watch?v=IasNEzy8W4s
i tej nie wykasuję bo akurat nie widzę tutaj nic złego ,
laki SA KOLEKJONERSKIE ,kosztują około 70 tys zł i są wykonywane na indywidualne zamówienie.

hepi?

Awatar użytkownika
miumiu
Kontakt:

Re: ScoonimDolls

Post autor: miumiu »

"Piękno w oku patrzącego",czyli to ładne co się komu podoba:).Mnie się bardzo podobają. Kwestia ubranek.I już będzie mniejszy nacisk na erotykę.Inny makijaż,nie taki"tani" też mniej "erotycznie".Kupiłam bym taką jak by mnie było stać.Genialna do zdjęć.A sam pomysł techniczny, dłonie i stopy, oczy ,ten jęzorek -mistrzostwo. Co tam może za parę lat naskładam sobie na taką:)))).
Bardzo , ale to bardzo jestem za.Może dlatego ze mam po 40 i erotyka już mnie bardziej bawi niż oburza:))..Czy "spaskudza".

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Ja tam nie uważam, żeby były jakoś szczególnie brzydkie z twarzy. Nie są może klasycznie piękne, ale mają "charakterne" buźki i to im się liczy na plus. Osobiście średnio mi się widzą te cyce jak donice i wolałabym, żeby można było wybrać rozmiar stanika, ale poza tym reszta jest jak najbardziej okej.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

Ciałka sympatyczne, pyszczki też- gdybym miała jak rok temu tylko jedną Imogene, to bym zbierała na takie właśnie charakterystyczne lalki. Ponieważ towarzystwo mi się zrobiło barbiowe, niestety nie pasują...ale ciałka świetne, takie fajne, mocne uda :)
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Ha - takim kocicom można śmiało robić sesje w stylu Playboy'a ;) Są strasznie "babowe" i mają fajne, bujne ciała. Podobają mi się takie kobity "w realu".
Obrazek

Awatar użytkownika
marshalka
Kontakt:

Post autor: marshalka »

Okropne, coś mi w nich nie pasi... Może pozować potrafią świetnie, ale coś z nimi jest nie tak dla mnie... O.o
http://marshalkasdolls.blogspot.com/ => Moje lalki, te duże i małe. :)

Zapraszam! ;)

Awatar użytkownika
dextella
Kontakt:

Post autor: dextella »

Rany ich mimika jest genialna!!!! ile bym dała żeby mój Reinhard miał takie możliwości modelowania twarzy
Teraz będzie mi się to śniło i męczyło mnie :D
są świetne, mimo, że ero ;) (a może przede wszystkim dlatego) fajne panie

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

dextella pisze:Rany ich mimika jest genialna!!!! ile bym dała żeby mój Reinhard miał takie możliwości modelowania twarzy
Teraz będzie mi się to śniło i męczyło mnie :D
są świetne, mimo, że ero ;) (a może przede wszystkim dlatego) fajne panie
Dobrze powiedziane - fajne PANIE. Bo to przecież są dorosłe kobity, nie żadne tam podfruwajki.
(Offtop - co ja bym dała żeby Reinharda porządnie zmacać!)
Obrazek

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Post autor: privace »

Fajne, bujne, bardzo mi się podobają! Z twarzy mniej niestety...

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

Ja z chcęcią zamknęłabym ten temat. Kiedy weszłam na stronę byłam niemal pewna że to sex dolls. Tu wchodzą dzieci Miumiu!
Dla mnie to nie są lalki przeznaczone dla kolekcjonerów, same pozy i strona jest skomponowana tak by zachęcić jakichś zboczków, mi się nie podobają.
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
dextella
Kontakt:

Re: ScoonimDolls [tylko dla pelnoletnich!]

Post autor: dextella »

Nie tam, że się wtrącam i flejmuje, ale jest na tym forum mnóstwo lalek umarlaków, o wiele gorszych niż panie o bujnych kształtach i w ogóle dziwi mnie w naszej kulturze to, że dzieciaki mogą oglądać sobie szeregowca Ryana a mamusia zasłania im oczy na scenie pocałunku. No co baby jak baby, mają cycki i cipki, nie ma tu nic zboczonego, tylko oddane szczegółowo ciało. Za to jakieś zombiaki z pognitymi częściami ciała, jak ostatnie wymysły disnejowskich postaci, które są upiorne i wyglądaja na typowo zdechle przechodzą. Tak samo przeszły tu moje lalki nazistów, którzy wymordowali kilkanaście milionów ludzi siedemdziesiąt lat temu.
Z tej perspektywy scoonim są bardzo niewinne. ;)

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

I ja tu dodam jak wrzucono temat z lalkami-facetami, którzy mieli wielkie i na wierzchu to nikt się czepiał i zamykać nie chciał. Naprawdę sporo czasu poświęciłam na przejrzenie scoonimowej strony i nic strasznego ponad duży cyc tam nie nam. I jest ostrzeżenie, więc nie panikujmy.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
rudalia
Kontakt:

Post autor: rudalia »

Only NM pisze:Ja z chcęcią zamknęłabym ten temat. Kiedy weszłam na stronę byłam niemal pewna że to sex dolls. Tu wchodzą dzieci Miumiu!
Dla mnie to nie są lalki przeznaczone dla kolekcjonerów, same pozy i strona jest skomponowana tak by zachęcić jakichś zboczków, mi się nie podobają.
Sądzisz, że dzieci nie mają szczegółów anatomicznych? I kiedy dorosną przeżyją szok kiedy takowe im się wykształcą? Z jakiej jesteś planety w takim razie, bo na pewno nie z Ziemi, tu wszyscy mają rzeczone szczegóły od urodzenia, dochodzi tylko owłosienie, chociaż w obecnych czasach i tak jest często usuwano.

Dla mnie te lalki są JAK NAJBARDZIEJ przeznaczone dla kolekcjonerów, ich możliwości, wykonanie i cena aż nadto za tym przemawiają. Byle "zboczek" nie może jej sobie tak po prostu kupić, zresztą który zboczek chciałby płacić tak ogromne sumy za to, żeby pozabawiać się z lalką. Przypuszczam, że pozy w jakich można zobaczyć lalki na stronie mają jednoznacznie pokazać, że po pierwsze, lalki w żadnym wypadku nie nadają się dla dzieci - i słusznie, po takiej antyreklamie żadna mamuśka nie popędzi kupić taką lalke swojemu dzieciakowi by po chwili zacząc głośno protestować przeciwko demoralizowaniu niewiniątek - lalka ma intymne szczegóły anatomiczne!!! Jezusie i wszyscy święci, co to będzie?? Zakazać, usunąć, z jakiej racji coś takiego mają oglądać niewinne oczy jej maleństwa, poczętego chyba po ciemku, przez dziurkę wyciętą w koszuli nocnej. Zresztą pomijając zdjęcia w bieliźnie, można tę lalkę zobaczyć też w ubraniu. Informacje na temat możliwości penetracji waginy i odbytu są dla tych, którzy lubią robić swoim lalkom sesje erotyczne, i czemu nie? Wszak erotyka jest częścią życia, nie koniecznie tylko dla zboczków.

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

Tak czy siak, swojego zdania nie zmienię. Nie podobają mi się tego typu "lalki" (choć to bardziej figurki) i tyle, i w dzisiejszych czasach wszystko ocieka seksem więc to już mi się przejadło, gdyby te panny były chociaż piękne...dla mnie nie są.
Rudalia jak dla mnie zbyt histerycznie podeszłaś do mojej wypowiedzi, ktoś jest z innej planety bo nie zgadza się z resztą. Opamiętaj się.
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

ODPOWIEDZ