Tak, tak, i dlatego wygląda tak niesamowicie! Cała Midge jest nieco z innej bajki niż reszta w BLITD. Wstyd się przyznać, ale odkąd pojawiła się tam Midge to zaczęłam oglądać tą "bajkę".Lacrima pisze: No i te oczy są takie wielkie, i mają takie mangowate błyski!![]()
Barbie Life in the Dreamhouse.
- Only NM
- Kontakt:
Re: Barbie Life in the Dreamhouse.
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame
Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ
- Dzwonnik z Notre Dame
- BarbieDream
- Kontakt:
Dla mnie jest prawie idealna...! Tylko ma taką dużą głowę... Muszę ją zobaczyć na żywo 
-
Skipper
- Kontakt:
Dlaczego wstyd?Only NM pisze: Estyd się przyznać, ale odkąd pojawiła się tam Midge to zaczęłam oglądać tą "bajkę".
- Annorelka
- Kontakt:
Miniserialu obejrzałam kilkanaście odcinków i podoba mi się jaką autoparodią jest. 
A co do lalek, to bardzo mi się bardzo podobają praktycznie wszystkie oprócz Barbie (choć lubię różowy brokat). Wiem, ze wiele osób się ze mną nie zgodzi, ale cóż...

Beznadziejny ze mnie przypadek, wiem.
A co do lalek, to bardzo mi się bardzo podobają praktycznie wszystkie oprócz Barbie (choć lubię różowy brokat). Wiem, ze wiele osób się ze mną nie zgodzi, ale cóż...

Beznadziejny ze mnie przypadek, wiem.
- mobe
- Kontakt:
- Lacrima
- Kontakt:
Zawsze mogło byc gorzej
W porównaniu z filmikami Fashionistas albo Bratzillaz to BLITD jest arcydziełem 0.o
Swoja drogą czy nie może juz być lalek bez serialu, filmu 3D i rewii na lodzie?! Nie mozna juz czegoś pozostawic wyobraźni?
Swoja drogą czy nie może juz być lalek bez serialu, filmu 3D i rewii na lodzie?! Nie mozna juz czegoś pozostawic wyobraźni?
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/
- mobe
- Kontakt:
Kasa.Lacrima pisze:Zawsze mogło byc gorzejW porównaniu z filmikami Fashionistas albo Bratzillaz to BLITD jest arcydziełem 0.o
- Nailini
- Kontakt:
Zeszłam dzisiaj dwa smyki i dwa inne sklepy i były Barbie, Summer, Raquelle, ale Midge ani widu ani słychu...
http://poupeeterie.blogspot.com - moja kolekcja :)
- Only NM
- Kontakt:
Myślę że w przeciągu ostatnich kilku lat zapanowała taka moda, i wydaje mi się że za wzorzec posłużyły disneyowskie gwiazdki. Skoro można wypromować gwiazdkę "muzyki" na serialu. to dlaczego z lalkami miałoby się nie udać?Lacrima pisze:Zawsze mogło byc gorzejW porównaniu z filmikami Fashionistas albo Bratzillaz to BLITD jest arcydziełem 0.o
Przed taką Hanną Montaną nie było lalek promowanych na serialach, ale ludzie z branży zauważyli, że taki wzorzec działa więc powstały "lalkowe seriale" i nagle BINGO! Wszyscy je kupują
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame
- Dzwonnik z Notre Dame
- Mieszek81
- Kontakt:
Swoją kupiłem na Allegro, z jakiejś hurtowni/sklepu z zabawkami, za całkiem przystępną (myślę, że nawet niższą, niż w Smyku/Toy R Us) cenęNailini pisze:Zeszłam dzisiaj dwa smyki i dwa inne sklepy i były Barbie, Summer, Raquelle, ale Midge ani widu ani słychu...
- Nailini
- Kontakt:
Na All też nic nie znalazłam.
Smuteczki ;_;
Jeden sklep online ma produkt chwilowo niedostępny, a niemiecki Amazon pisze, ze dostepna od 7 wrzesnia.
Moze po prostu trzeba poczekac.
Smuteczki ;_;
Jeden sklep online ma produkt chwilowo niedostępny, a niemiecki Amazon pisze, ze dostepna od 7 wrzesnia.
Moze po prostu trzeba poczekac.
http://poupeeterie.blogspot.com - moja kolekcja :)
- Lacrima
- Kontakt:
Były My Scene i chyba księżniczki Disneya (tylko tu raczej na odwrót)? Fajnie jeszcze jak mają na to jakiś pomysł, dla osoby preferującej dostatecznie niski poziom rozrywki jak ja to wspaniały zapychacz wolnego czasu, ale niektóre są takie, że nie wiem czy śmiać się czy płakać...Only NM pisze: Przed taką Hanną Montaną nie było lalek promowanych na serialach, ale ludzie z branży zauważyli, że taki wzorzec działa więc powstały "lalkowe seriale" i nagle BINGO! Wszyscy je kupują
Wiecie w jakich cenach będzie Midge?
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
- Pat
- Kontakt:
W zabawkowym widziałem Midge za 95 zł.
Dolls... Dolls everywhere...
- Annorelka
- Kontakt:
Moda jak moda - minie. 
Innych miniseriali tego typu nie oglądałam, ale wydaje mi się, że Dreamhouse się wyróżnia na ich tle grafiką (bohaterowie to lalki), nawiązaniami do historii Barbie i autoparodią (Barbie wszystko ma różowe, 135 karier...). I najpierw był serial - później kolekcja lalek. I właśnie tylko jedna kolekcja, a nie wszystkie Barbie są z nim powiązane.
(Mam nadzieję na artykułowaną Stacie w linii DreamHouse)

Innych miniseriali tego typu nie oglądałam, ale wydaje mi się, że Dreamhouse się wyróżnia na ich tle grafiką (bohaterowie to lalki), nawiązaniami do historii Barbie i autoparodią (Barbie wszystko ma różowe, 135 karier...). I najpierw był serial - później kolekcja lalek. I właśnie tylko jedna kolekcja, a nie wszystkie Barbie są z nim powiązane.
(Mam nadzieję na artykułowaną Stacie w linii DreamHouse)
Wiem, ale się trochę nieswojo czuję mając inne niż reszta.mobe pisze:Nikt Ci tutaj zdania nie narzuca
- VMarcin
- Kontakt:
A ja ten serial uwielbiam
jest zabawny, odcinki są krótkie więc się nie nudzą a jak ktoś szuka wybitnego dzieła, to może niech do jakiegoś kina studyjnego pójdzie na taki właśnie "wybitnie nudny i dołujący dramat"... Nie wiem czego ludzie spodziewają się po bajce dla dzieci z lalką w roli głównej... mnie tam śmieszy a chyba o to chodzi