My Scene- my love ;)

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Re: My Scene- my love ;)

Post autor: Mono »

mobe, przecież zawsze można je "uruchomić" ;) Moja Westley już od dawna cieszy się artykulacją w spadku po faszionistkowej Artsy :hyhy:
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

Mono pisze:mobe, przecież zawsze można je "uruchomić" ;) Moja Westley już od dawna cieszy się artykulacją w spadku po faszionistkowej Artsy :hyhy:
i kolor się zgadza? Wiesz Mono, chętnie bym sobie uruchomiła jakąś lalę, ale wręcz panicznie się boję, że główkę rozerwę

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Ja mam od kuzynki Nolee, chciałam ją przemalować, ale mogę odsprzedać, bo widzę, że tutaj sporo osób jest fanami. :D Tylko jej włosy strasznie wyłażą.

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

mobe pisze:
Mono pisze:mobe, przecież zawsze można je "uruchomić" ;) Moja Westley już od dawna cieszy się artykulacją w spadku po faszionistkowej Artsy :hyhy:
i kolor się zgadza? Wiesz Mono, chętnie bym sobie uruchomiła jakąś lalę, ale wręcz panicznie się boję, że główkę rozerwę
Oceń sama:
Obrazek
Tutaj więcej zdjęć http://mono-doll.blogspot.com/2012/06/wyrzucona.html
I tu też trochę http://mono-doll.blogspot.com/2012/07/c ... lejny.html

Mam zamiar jeszcze uruchomić Kennedy i Delancey. Chelsea ma pecha, bo jej ciałko ma kolor jasny, musiałabym chyba jakąś Raquelle dorwać :mysli:
W świecie Barbie

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Post autor: Lukrecja »

mobe pisze:i kolor się zgadza? Wiesz Mono, chętnie bym sobie uruchomiła jakąś lalę, ale wręcz panicznie się boję, że główkę rozerwę
Eeee niema się czego bać... właśnie zdjęłam głowę jednej Scence bez żadnych uszkodzeń i nawet bez podgrzewania, (trochę się przy tym nakręciłam główką i ją pościskałam ale nic się nie stało) a był to mój pierwszy raz :D

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

Annorelka pisze:Ja mam od kuzynki Nolee, chciałam ją przemalować, ale mogę odsprzedać, bo widzę, że tutaj sporo osób jest fanami. :D Tylko jej włosy strasznie wyłażą.
Z chęcią, ale niestety aktualnie jestem spłukana co do grosza ;( Zasoby portfela opróżniłam dzisiaj na Dala.
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Jako, że mi się dzisiaj trochę nudziło, a z majsinek mam obecnie najwięcej blondynek, postanowiłam im zrobić zdjęcie grupowe i się nimi pochwalić :P
Oto moje wszystkie blondynki:
Obrazek
Niby wszystkie takie same, a jednak każda inna. Niedługo zrobię fotę brunetkom i rudzielcom, żeby nie były zazdrosne ;)

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

Jaka fajna kolekcja! Ta siedząca to zapasowa Roller Girl?
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

One miały takie ładne ubranka... Szkoda, że nie są już produkowane :(

A te zapudełkowane nigdy nie będą rozpakowane? Widzę, że masz Kennedy z Egipskich Piękności, śliczna jest, nieprawdaż? :zakochany:
W świecie Barbie

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

MajorMistakes pisze:Jaka fajna kolekcja! Ta siedząca to zapasowa Roller Girl?
Dzięki :serducho: Tak, to zdublowana wrotkarka.
Mono pisze:A te zapudełkowane nigdy nie będą rozpakowane? Widzę, że masz Kennedy z Egipskich Piękności, śliczna jest, nieprawdaż? :zakochany:
Tak, te w pudełkach zostaną tam na zawsze....trzy na wolności w zupełności mi wystarczą ;) . Egipskie Piękności i Wrotkarki to moje ulubione serie :zakochany:
Niestety z Egipskich Piękności mam tylko tą trójkę i to cudem znalezioną, a Kennedy ma łysinę na czubku głowy...chociaż prawdę mówiąc (dwie z nich) i tak, jak na "trupki", to są w świetnym stanie:
Obrazek
Też strasznie mi żal, że już nie będzie nowych Scenek....one były takie ładne :(

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Post autor: privace »

Dlatego warto je łapać, póki są ;) Zwłaszcza te rzadsze- w Polsce królują na aukcjach Kennedy i Westleyki- rzadziej pojawia się Chelsea i Delancey- a Nia, Nolee i Kenzie to rarytasy coraz trudniejsze od spotkania. A Jai to już w ogóle unikat niemal nie do zdobycia w ludzkiej cenie.

Awatar użytkownika
dollbby
Kontakt:

Post autor: dollbby »

Piekna kolekcja! Mi się udało dorwac śmiejąca się chelsea i ma w sobie coś co nie pozwoli mi jej sprzedać. dlatego zostaje ze mną :)

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

dollbby pisze:Piekna kolekcja! Mi się udało dorwac śmiejąca się chelsea i ma w sobie coś co nie pozwoli mi jej sprzedać. dlatego zostaje ze mną :)
Dzięki :serducho: Dollbby pokaż swoją Chelsea :slinka: Wydaje mi się, że dorwałam śmiejącą się Nolee i jestem ciekawa, czy to ta sama seria.
(Wydaje mi się bo kupiłam po numerze serii, nie widząc zdjęcia i dopiero do mnie jedzie ;) )
privace pisze:Dlatego warto je łapać, póki są ;) Zwłaszcza te rzadsze- w Polsce królują na aukcjach Kennedy i Westleyki- rzadziej pojawia się Chelsea i Delancey- a Nia, Nolee i Kenzie to rarytasy coraz trudniejsze od spotkania. A Jai to już w ogóle unikat niemal nie do zdobycia w ludzkiej cenie.
Toż ja je wyłapuję, ale na All obecnie z nówek króluje Chelsea, z "trupków" faktycznie prawie same Kennedy i Westley. Nowych Nolee i Kenzie, to w Polsce praktycznie nie ma, a Jai nie widziałam NIGDZIE nawet w nieludzkiej cenie :|

A właśnie, mam takie pytanie; w jakich (mniej więcej) cenach były sprzedawane nowe Scenki, kiedy jeszcze były w produkcji? Pytam, bo majsinkami interesuję się od niedawna i nie wiem, czy obecne ceny (w Polsce) są wyprzedażowe, czy to taka ściema tylko.

Awatar użytkownika
nina85
Kontakt:

Post autor: nina85 »

Lukrecjo masz śliczne lalki, choć ja bym pewnie nie wytrzymała i powyciągała je z pudełek! ;)

Sama póki co mam 3 ale oczywiście będzie ich więcej ;)

Obrazek

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Post autor: privace »

Muszę się zebrać i zaktualizować fotki moim scenkom- już się pogubiłam ile ich u mnie siedzi xD

ODPOWIEDZ