[MH] Frights, Camera, Action!

Wszystko o Monsterkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

[MH] Frights, Camera, Action!

Post autor: reiha »

Na tegorocznym Comic Conie w San Diego zaprezentowano pierwsze postaci, które wejdą w skład serii Frights, camera, action! Lalki pojawią się także w filmie o tym samym tytule.

Seria najprawdopodobniej będzie dzielić się na New Stars, w której wystąpią Honey Swamp, Viperine Gorgon, Elisasabat i Clawdia Wolf, oraz Black Carpet, z Draculaurą, Lagooną, Clawdeen i Cleo.

W San Diego zaprezentowano lalki Honey i Clawdii, podobno na imprezie w Nowym Jorku zobaczymy pozsotałe.
Obrazek
z http://riggles323.tumblr.com/

Clawdia Wolf:
Obrazek
źródło Eco Punk
Obrazek
Obrazek
Obrazek
źródło

Clawdia jest starszą siostrą Clawdeen, Howleen i Clawda. Po raz pierwszy została wspomniana w pamiętniku Twyli 13 wishes, gdzie dowiadujemy się, że Clawdia mieszka i studiuje Londoomie.

Honey Swamp:
Obrazek
Obrazek
źródło

Obrazek
źródło

Jej imię nawiązuje do Honey Island Swamp, miejsca w Louisianie. Honey Island Swamp słynie z tego, że wiele osób skarży się, że widziało tam potwora :> Według opowieści, potwór ma mieć ponad 2 metry wzrostu, szare włosy, żółte oczy i roztaczać okropny smród :> Ślady zostawione przez potworę mogą świadczyć o tym, że posiada on 4 stopy. Więcej o Honey Island Swamp można poczytać na Wikipedii link.

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Re: [MH] Frights, Camera, Action!

Post autor: Grażyna »

Czy ktoś może potwierdzić plotkę, że Honey ma płetwiaste łapki? Oglądałam wczoraj dziesiątki zdjęć Honej, ale tego nie zauważyłam :-(
Większość zdjęć skupia się albo na jej afro, albo na jej genialnych aligatorowych butach.
Jeśli miałaby mieć błony między palcami, byłabym bardzo ucieszona.
Obrazek

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Przecież, choćby na zdjęciach w tym temacie, widać, że ma normalne, niepłetwiaste dłonie. Na pociechę powiem, że chyba ma moldowane detale na dłoniach, przynajmniej tak to wygląda na moje oko.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

KiciaKocia pisze:Przecież, choćby na zdjęciach w tym temacie, widać, że ma normalne, niepłetwiaste dłonie.
No właśnie wiem! Ale ludzie piszą, że ma płetwiaste, więc zaczęłam się zastanawiać, czy jestem już tak poważnie ślepa :zawstydzony: tym bardziej, że ostatnio nie noszę po domu soczewek.
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Płetwiaste Lagoona, Gil i Potwór morski mają jeszcze płetwy na przedramionach i łydkach. Nie wiem czy Hani w ogóle są płetwy potrzebne, ona w końcu nie jest wodnym potworem, tylko potworem mieszkającym na bagnistej wyspie. No i nie wyobrażam sobie, jak miałaby pływać z tym afro :P

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Post autor: Lukrecja »

reiha pisze:No i nie wyobrażam sobie, jak miałaby pływać z tym afro :P
Ależ ona pływa, z afro unoszącym się nad wodą, jak aligator. Ręce też ma jak aligator łapy :P
Obrazek
I oczy i zęby ma podobne. Honey to aligator amerykański jest, tudzież krokodyl :D

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

I te wszystkie brudy i małe rybki wczepiają się w jej włosy i już tam zostają, bleeee :P

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Post autor: Lukrecja »

reiha pisze:I te wszystkie brudy i małe rybki wczepiają się w jej włosy i już tam zostają, bleeee :P
Nieeee, potem je wyjmuje i zjada xD

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Wyobraziłam sobie, że ma malutkie usta rozsiane po całej głowie :|

-- 13 sie 2013, o 16:03 --

Buty Honey:
Obrazek

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Jaka ładna Kleosia :serducho:
Za to zupełnie nie wiem, co myśleć o Viperynie...
Obrazek
(http://www.flickr.com/photos/werewolfsisters72/)
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Jeszcze trochę zdjęć:
Obrazek
źródło

Obrazek
źródło
Niebieskie włosy są cool, ale przy nich blond wyglądają trochę jak siwe :< Ona mogłaby być świetna po repaincie, jak dla mnie ten makijaż jest fatalny.

Awatar użytkownika
ms.goch
Kontakt:

Post autor: ms.goch »

Mają śliczne buty! Czuję, że "pod nóż" u mnie na pewno trafi Lagoona i Draculaura:)
Szkoda, że Clawdeen znów z kolczykami (czy tam jednym kolczykiem). Namiętnie poszukuję takiej, której nie zrobili dziur w uszach (jednak nie z tych sypialnianych serii bo nie cierpię butów jakie do nich dodają)

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Chcę Cleo! :serducho:
ms.goch pisze:Mają śliczne buty! Czuję, że "pod nóż" u mnie na pewno trafi Lagoona i Draculaura:)
Szkoda, że Clawdeen znów z kolczykami (czy tam jednym kolczykiem). Namiętnie poszukuję takiej, której nie zrobili dziur w uszach (jednak nie z tych sypialnianych serii bo nie cierpię butów jakie do nich dodają)
Jest taka, z serii Killer Style (u nas "Upiorna moda"):

Obrazek
http://www.flickr.com/photos/prettypullips/8004352412/

Mimo braku kolczyków ma "dziurki" tam, gdzie powinny być - wygląda tak, jakby je wyjęła. Oglądałam ją niedawno w Realu.
Obrazek

Awatar użytkownika
ms.goch
Kontakt:

Post autor: ms.goch »

Dziękuję za zdjęcie i info. Przyznam, że nie zauważyłam dziurek jak ją oglądałam na allegro. Ale bym się zdenerwowała gdybym kupiła, przekonana, że ich nie ma. Chyba pozostanie mi skusić się na jakąś w piżamce. Tak czy siak dziękuję:)

ODPOWIEDZ