[EAH] Seria basic

Wszystko o Everkach
Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Re: [EAH] Seria basic

Post autor: Szklanooka »

LuLu pisze:Czemu inne uszy? Nie jestem zbytnio w temacie EAH. Wiem, że były plotki, że niby ma być pół wilkiem, ale chyba nie o to chodzi?
Dlatego:
Obrazek

Na 100% ma nowy mold, nos jest zupełnie inny - mniejszy i węższy. Zdjęcia trochę nędzne, brzydko ułożona grzywka, na razie ciężko ją ocenić. Niech pokażą czy ma moldowane uszka!
Mangalarga pisze: czy dobrze widzę, że ona ma nieco dłuższe paznokcie?
Tak, ma wyraźne pazurki, moje Everki mają inne dłonie.

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

Mangalarga pisze:Tak właśnie przyglądam się zdjęciu koszyczka-torebki - czy dobrze widzę, że ona ma nieco dłuższe paznokcie?
Tak! Nie zwróciłam na to uwagi, ale faktycznie są dłuższe :D
Jeżeli jest pół wilkołakiem to już mi się podoba... Kocham wilkołaki, ale za monsterkową wilczą familią nie przepadam. Mam nadzieję, że jej ostateczna wersja będzie się różnić od tej na promo...

Tak w ogóle to czy ktoś jeszcze ma wrażenie, że ona ma za długą szyję? Dlatego wydaje mi się taka dziwna.
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Post autor: Lukrecja »

Ach, ona ma cudowne usteczka i takie fajne spojrzenie. Nos wydaje mi się bardziej wilczy/psowaty niż ludzki, szyja faktycznie jakby dłuższa.
Zgadzam się ze Szklanooką to musi być inny mold...czyżby Mattel wziął sobie do serca opinie fanów i po wypuszczeniu 4 lalek z tym samym moldem, postanowił jednak produkować Everki z bardziej różnorodnymi buźkami O.o Ciekawa jestem także, czy Ash ma naprawdę inne usta, czy tylko tak to wygląda na zdjęciach.
IMO Cerise jest świetna! Powiem więcej, ja tam jestem pozytywnie zaskoczona :]

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Lukrecja pisze:Ciekawa jestem także, czy Ash ma naprawdę inne usta, czy tylko tak to wygląda na zdjęciach.
Chyba faktycznie ma nieco pełniejsze usta, przypatrzyłam się na wielu zdjęciach i to raczej nie jest tylko kwestia malowania :) Ale poza tym detalem nie różni się od reszty. Cerise jest już wyraźnie inna. Zobaczymy jak "Kapturka" będzie prezentować się na ownerskich fotkach. Może po repaincie jej buźka zyska, jak inne Everki.
No i chciałabym zobaczyć wreszcie jej uszy! Bo jeśli będą tylko spiczaste, to może dałoby się zrobić z niej elficzkę? :hyhy:

Ja chce już Everki w Polsce ;<
Obrazek

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Mangalarga pisze: No i chciałabym zobaczyć wreszcie jej uszy! Bo jeśli będą tylko spiczaste, to może dałoby się zrobić z niej elficzkę? :hyhy:
Albo Gelflinga - z tym za długim nosem, za wysoko osadzonymi oczami i ogólnie dziwną twarzą od razu skojarzyła mi się z Gelflingami z Dark Crystal.

EDIT:
Obrazek
Nawet ma pelerynę jak Cerise! :3
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Nie znam stworków, ale faktycznie podobne.

Chciałam dodać, że na FLTE pierwsza czwórka jest po niecałe 90 zł! :D
Obrazek

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

KiciaKocia pisze:Albo Gelflinga - z tym za długim nosem, za wysoko osadzonymi oczami i ogólnie dziwną twarzą od razu skojarzyła mi się z Gelflingami z Dark Crystal.
Nawet ma pelerynę jak Cerise! :3
Jacie, oświeciłaś mnie! Wiedziałam, że gdzieś widziałam już tę mordkę! I serio podobieństwo jest :D

Szczerze powiedziawszy to na tych promo nie wygląda tak jakby miała wmoldowane odstające uszy. Może to tylko kwestia ułożenia materiału, ale nawet jeżeli ma te usz y niżej niż wilkołaki z MH to i tak powinno to być widać. Ale mimo wszystko mam nadzieję, że jednak je ma! Byłoby cudownie! Także czekam na inne zdjęcia :lol:

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Post autor: Lukrecja »

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Śliczna :serducho: W takiej fryzurze nie widać, że Everki mają zniekształcenia głowy w okolicach skroni. ^^

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Zdjęcie z Eco Punka - ktoś już chyba dorwał Cerise:

http://marsmcflytrap.tumblr.com/post/63 ... ise-cerise

Eee... nie? :|
Serio, coś mi w niej bardzo nie gra.
Obrazek

Awatar użytkownika
ms.goch
Kontakt:

Post autor: ms.goch »

Przyznam, że choć na początku nie byłam do nich w ogóle przekonana (ich buźki wydawały mi się zbyt pyzate) to coraz bardziej mięknie mi do nich serce. Zwłaszcza przez te cudowne ciałka! Jak się opamiętają trochę z cenami na polskim rynku to może dorwę sobie jedną na mały repaint.
Szalonooka, próbowałaś może już reroot na nich? Ciekawa jestem jak będzie wyglądać to w ich wypadku.

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Mangalarga pisze:Zdjęcie z Eco Punka - ktoś już chyba dorwał Cerise:

http://marsmcflytrap.tumblr.com/post/63 ... ise-cerise

Eee... nie? :|
Serio, coś mi w niej bardzo nie gra.
Właśnie też to widziałam. I gdzie te uszy?! ;( Chociaż ta nierówność na włosach. Może jest nadzieja, ale jednak to nie to co być powinno...

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

ms.goch pisze:Szalonooka, próbowałaś może już reroot na nich? Ciekawa jestem jak będzie wyglądać to w ich wypadku.
Jeszcze nie, ale mają takie samo mocowanie głów jak Monsterki, są też z tego samego tworzywa, więc wszystko po staremu.
A ciałka mają faktycznie świetne. ^^

Zdjęcie Cerise jest fatalnej jakości, więc jeszcze nie mam zdania, ale wygląda jakby miała tylko za wysoko namalowane oczy.

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Zgadzam się. Ciałka Everek są bardziej realistyczne.

Jeszcze odnośnie uszu - Wydaje mi się, że będzie miała uszy zrobione tak jak Jina, a nie typowo odstające jak Clawdeen...

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Nadchodzi Blondie! Obrazek

Obrazek
z rayedelsol.tumblr.com

ODPOWIEDZ