[MH] Nowości, plotki, zapowiedzi

Wszystko o Monsterkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Re: [MH] Nowości, plotki, zapowiedzi

Post autor: Grażyna »

LuLu pisze: Jestem w sumie w stanie znieść ten róż, bo w całości nawet mi się podoba :D Różowe węże - też mam brzydkie skojarzenia xD
Jej węże wyglądają na moje oko na tym ostatnim zdjęciu nieco jakby zwisały jej z tego, którego ma na głowie. Chociaż jestem bliżej stwierdzenia, że są zrobione jak u Rochelle. Wątpię żeby były na stałe, bo wtedy trudno byłoby z taką lalką cokolwiek zrobić - chociaż znając Mattel, to kto wie...
Mnie też się Żmijka podoba!
Faktycznie, mogliby trochę ograniczyć róż w dodatkach, np. jakoś cieniując naszyjnik i buty. Dawniej nalowali byty na kilka kolorów, teraz to tylko odlany kawał plastiku...Wiem, że im się nie chce, bo i tak ludzie kupią NOALE.
Jak tak patrzę na ten naszyjnik, to pomimo świetnego kształtu, taki jednokolorowy wydaje się by tandetny. Buty też, mogliby chociaż pomalować sznurówki!

LuLu, masz rację! Te węże zwisają z głowy! (matko, jak to zdanie głupio brzmi)
Obrazek

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Post autor: Lukrecja »

Wydaje mi się, że węże są doczepione do opaski na głowie Viperine (skręcone z nią) i nie zwisają bezpośrednio z głowy, tylko ją oplatają. Fajne ma włosy takie bardziej białe z różowym z przodu. W ogóle całkiem niezła z niej laska i słodka i straszna...podoba mi się :]

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Zboczuchy! xD
Istnieją też odmiany leucystyczne ciemno ubarwionych węży, czyli z bardzo małą ilością pigmentu w skórze - przykładem mogą być choćby boa i pytony "albinosy" ;)
Obrazek
http://snakesnmoresnakes.blogspot.com/2 ... -ball.html

Mogą też być różowawe. Podejrzewam, że właśnie takimi wężami zainspirowana jest Viperina. A im dłużej na nią patrzę, tym bardziej ją chcę!
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Żmijka na pewno będzie miała w rzeczywistości śliczny kolor ;) (nie wydaje mi się, żebym mogła to samo powiedzieć o Spectrze :>)

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Post autor: Szklanooka »

Róż dla mnie u niej jest ok, trochę pastel goth jak Rochela, tylko bardziej w stronę pastel. ^^ Kolor skóry też ma ciekawy, takiego chyba jeszcze nie było (?), trochę wygląda jakby była zrobiona z białej czekolady.
Tylko z twarzy mi się totalnie nie podoba, wiem, że miała być taka wężowa, ale wygląda jakoś nieatrakcyjnie.

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

A kto to jest tu w środku? Bosz, jakie ona ma włosy :wrr:
Obrazek

i jeszcze kociak :serducho:
Obrazek
źródło: https://www.facebook.com/EverAfterHighDolls

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Lukrecja pisze:A kto to jest tu w środku? Bosz, jakie ona ma włosy :wrr:
http://zapisz.net/images/167_a_ktoto.jpg
To Jane Boolittle, pierwszy raz pokazali ją na tegorocznym SDCC :)

Kotarzyna będzie bez rękawiczek! :serducho:

I w sumie coraz bardziej przekonuję się do Elissabat, ale chciałabym zobaczyć jak prezentuje się na lepszych zdjęciach, no i po repaincie - dopiero wtedy jestem w stanie ocenić, czy lalka ma potencjał ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Mangalarga pisze: To Jane Boolittle, pierwszy raz pokazali ją na tegorocznym SDCC :)
No tak też myślałam :P Ale można ją tu poznać jedynie po ciuszkach i lasce "marszałkowskiej", bo fryzurę ma zdecydowanie gorszą niż na SDCC, coś jakby piorun w miotłę strzelił ;)

Zbliżenie na nową Skelitę
Obrazek
źródło: https://www.facebook.com/EverAfterHighDolls

Chyba jednak Scarisowa mi się bardziej podoba.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

To są zdjęcia z flickra, ale łatwiej mi jest podlinkować je zbiorowo tumblerem - link

Fioletowe pasemko! Nie zauważyłam go wcześniej. Nie lubię go :P
Obrazek
Ma palnik (na mniejszym zdjęciu wyglądało jak garnuszek), może jednak nie jest w dwupaku, tylko z jakimiś akcesoriami metalowymi? Bo co ma palnik do garncarstwa :P

Obrazek

Obrazek

Ładna!
Obrazek

Ta też :D Kotarzynę chcę!
Obrazek

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Właśnie chciałam wrzucić tą Toralei :P Ona też nie ma rękawiczek! Znaczy się tak jak nowa Kotarzyna. Czyli jednak muszę mieć je obie :zakochany:

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Znowu uprzedziłam Cię ze spamowaniem XD

Rosiczka i Spectra (jednak fioletowa, ale z czarnymi pasemkami) - link

Jajowa Franka - link

I Abbey, też z Coffin Bean link

Podobne zdjęcie już było, ale tutaj dobrze widać zajęcie Robecci - link. Czyli jednak Skelita i Robecca będą osobno, hurra! :tanczy:

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Rety, Draculaurze to żółte pasmo na głowie pasuje jak pięść do nosa. Obrazek

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

Szklanooka pisze:Rety, Draculaurze to żółte pasmo na głowie pasuje jak pięść do nosa.
To robota Szpiega z Krainy Deszczowców. Dorabia sobie u Mattela :D
A tak poważnie, węszę spisek ;-) Na monsterkowym forum co jakiś czas pojawiają się posty, w których ludzie narzekają na brak żółtego w MH, postulują więcej linii z żółtymi akcentami itd. I nagle pojawia się żółtowłosa Clawdia, a teraz Draka i Franka z zółtymi pasemkami...Szpieg działa, mówię wam! :rotfl:
Draka wygląda dziwacznie, ale Franka dopiero jest biedna. Z tymi biało-żółtymi włosami wygląda jak jajecznica.
Lukrecja pisze:
Mangalarga pisze: To Jane Boolittle, pierwszy raz pokazali ją na tegorocznym SDCC :)
No tak też myślałam :P Ale można ją tu poznać jedynie po ciuszkach i lasce "marszałkowskiej", bo fryzurę ma zdecydowanie gorszą niż na SDCC, coś jakby piorun w miotłę strzelił ;)
Ja mam wrażenie, że po prostu po skończonym SDCC wrzucili wszystkie lalki do worka i wyciągnęli je dopiero na NYCC. Fryzury Clawdii i Honey też są w gorszym stanie niż były w lipcu.

Ale Boolittle nadal mi się podoba. Ta twarz! :serducho: Pożądam!
Obrazek

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

i nie zapominajmy o żółtko-smerfetko-pikaczu-jajecznico-Lagoonie xD Ale faktycznie mogliby zrobić lalkę z żółtym jako motyw przewodni, coś jak Camowa pszczółka, tylko może z blond włosami zamiast żółtej skóry.

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

Rozbawiła mnie piła motorowa Abbey xD
Viperine chyba wskoczyła na moją listę wydatków =.= Będzie chyba drugą lalką, której róż jestem w stanie znieść.
Franka faktycznie jak jajecznica wygląda... O.o
Ale co do żółtego to naprawdę go mało. Chociaż jest raczej barwą nieco niepasującą do potworów :mysli:
Broken Doll in the Middle of Chaos...

ODPOWIEDZ