Miss stycznia 2012

Wszystkie niefirmowe lalki zasługujące na uwagę
Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Miss stycznia 2012

Post autor: Stary_Zgred »

Ponieważ w wątku nie ma żadnych notek, a klonów ci u nas dostatek, proponuję zabawę forumową "wybory miss stycznia". Zasady są proste - każda chętna osoba wkleja na forum fotografię ulubionego klonika + króciutki opis.

Na kandydatki do tytułu miss można głosować do końca stycznia systemem: lalka która podoba się najbardziej - 3 punkty, oraz kolejno: 2 punkty i jeden punkt. Oczywiście osoba, która klonika zgłosiła na własną lalę nie głosuje.

Kandydatkę numer 1 jak nietrudno zgadnąć, zgłaszam ja :)

Oto i ona:
Obrazek

Delikatna, jasnowłosa blondynka, nie uciekająca przed pracami w domu, polu i oborze. Żadnej pracy się nie boi: kury nakarmi, krowy wydoi!
W przerwach od obowiązków zawraca głowę przedstawicielom świata Kenów. Zainteresowania: plastik, błyszczące ciuchy, kolekcjonowanie warzyw i owoców o kształtach fallicznych.
Obrazek

Awatar użytkownika
świstak-7
Kontakt:

Re: Miss stycznia 2012

Post autor: świstak-7 »

Obrazek

A oto i moja kandydatka do tytułu miss , wybrałem ją z pośród moich laleczek ze względu na swoją oryginalność ,
ma czerwone usta i wyjątkowe oczy z tworzyła sztucznego , tworzą efekt szklanych oczu :)

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Post autor: privace »

Żeby nie zrobić zamieszania- proponuję zgłaszanie kandydatek w tym wątku do 4 stycznia włącznie, a potem zrobi się głosowanie z ankietą w osobnym.
Moja kandydatka klonik my scene
Obrazek
Przyjechała z dalekiej Afryki, by zostać gwiazdą - obecnie zastanawia się nad przyjęciem oferty Paranienormalnych, którzy chcą nią zastąpić słynną Mariolkę- no helou, z taką prezencją i umiejętnością gry na tam-tamie mieliby jej nie zatrudnić?

Awatar użytkownika
dollbby
Kontakt:

Post autor: dollbby »

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us To moja kandydatka! A każdej waszej pannie daje po trójeczce! :hyhy:

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Poczekam na więcej kandydatek i rozdam wtedy swoje punkty. Zresztą - głosowanie trwa do czwartego stycznia :)
Musze się przyznać, że chciałabym wszystkie te kloniki mieć i poluję na jednego z nich szczególnie ostro!
Obrazek

Awatar użytkownika
Bomba
Kontakt:

Post autor: Bomba »

Lalka zgłoszona przez Stary_Zgred- 2 punkty
Lalka zgłoszona przez Świstaka- 3 punkty i szkoda, że nie można dać więcej :)
Lalka zgłoszona przez Privace- 3 punkty
Lalka zgłoszona przez Dollbby- 2 punkty (dzieki temu zdjęciu przypomniałam sobie, że mam podobną do tej)

A ja nie zgłaszam żadnej, bo mam jedną klonicę, ale łysą :(
We're all full of lies

http://szalenstwakamy.blogspot.com/ <--- blog lalkowy
http://fotomaniabomba.blogspot.com/ <--- blog nielalkowy, fotograficzny

Awatar użytkownika
Shi4
Kontakt:

Post autor: Shi4 »

A ja zgłaszam do konkursu moje oczko w głowie

Obrazek

I mam nadzieję, że do dziś włącznie można zgłaszać kandydatki?

A i głosuję:
3 na pannę Świstaka,
2 na Susy
1 na lale Dollbiego :D

Awatar użytkownika
dollbby
Kontakt:

Post autor: dollbby »

ja każdej pannie daje po 3 ;D a swojej to też bym dał 1 ;p nieudana;p choc mogła by wygrać w konkurencji brzydkie kaczątko ;D

Awatar użytkownika
rozella
Kontakt:

Post autor: rozella »

Dodaję mojego pierwszego klona. Kupiłam go w graciarni. Był brudny i nagi. To była pierwsza lalka której zrobiłam włosy /dokleiłam/ i uszyłam ubranko. Mam do niej sentyment :serducho:

Obrazek

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Post autor: Mono »

Jak zawsze, na ostatnią chwilę...
Obrazek
Oto Miyuki! Przykładna, grzeczna dziewczynka, wolne chwile spędza w bibliotece, na co dzień zajmuje się pisaniem książki o wpływie gąsienic zielonych na ocieplenie klimatu w Boliwii.

Uwaga! Miyuki ma 16 lat, więc jeśli z racji niepełnoletności zostanie zdyskwalifikowana, zrozumie i z podniesioną głową wróci do śledzenia ramówki kanału National Geographic.

Zgredku, czy przystajesz, jako organizatorka konkursu, na propozycję privace o stworzenie ankiety do głosowania? Jeśli tak, to nie ma sensu podawanie teraz punktacji, ankieta i tak pokaże co innego.
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

No ba, ja wręcz proszę o ankietę!
Obrazek

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Post autor: Mono »

Ustalmy, do kiedy zgłaszać można kandydatki. Moim zdaniem do dziś to za krótko, mam nadzieję, że reszta się zmobilizuje i jeszcze coś wrzuci. Proponuję wydłużyć termin, do 10 na przykład? Albo 15. a potem ankieta ważna do końca miesiąca. Zgredku?
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

A ja na to jak na lato. 15 stycznia byłby najodpowiedniejszym terminem. Ankieta - do końca miesiąca - także. Tak więc - postanowione. Kandydatki zgłaszamy do 15 stycznia, a od 16-go do 31 stycznia trwa głosowanie, które zamknie się o północy.
To jeszcze ankieta i mamy konkurs!

///Głos w ankiecie będzie można oddać tylko jeden, tak więc z jej dodaniem czekamy do 16. stycznia, a potem już tylko patrzeć, która zostanie MISS! :hyhy:
Mono
Obrazek

Zablokowany