[EAH] Seria basic

Wszystko o Everkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Re: [EAH] Seria basic

Post autor: LuLu »

Lukrecja pisze:Zdecydowanie nie chodzi tu o wyczerpanie pomysłów tylko prawdopodobnie o obniżenie kosztów produkcji. Mattel chciałby sprzedawać Everki w cenie Monsterek ale z niższymi kosztami = większym zyskiem. I tak jest postęp, bo jednak Ash i Cerise różnią się od Apple, Raven, Briar
i Maddie, a było realne prawdopodobieństwo, że wszystkie Everki będą miały identyczny mold ever, co zostało skrytykowane na wielu forach lalkowych jeszcze przed pojawieniem się pierwszej czwórki w sprzedaży.
Przyznaję, że nie pomyślałam o obniżeniu kosztów. Nie dziwię się, że identyczne moldy zostały skrytykowane, bo zbyt ładne to one dla mnie nie są (zbyt pyzate). Pewnie przez owe koszty nie dorobili uszu Cerise.
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Post autor: Lukrecja »

LuLu pisze: Pewnie przez owe koszty nie dorobili uszu Cerise.
:rotfl: Dobre! Jeszcze ciągle mam nadzieję, że te uszy jednak będą xD

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

Też mam ciągle taką nadzieję... Ciągle mnie ciekawi też co by wymyślili zamiast odstających uszu. Może takie jak u Smoczycy monsterkowej?
Przyznaję, że ostatnio obejrzałam wszystkie dotychczasowe odcinki i polubiłam ją. Dlatego jak trafią kiedyś (pewnie w odległej przyszłości) do Polski to ją kupię.
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Awatar użytkownika
ms.goch
Kontakt:

Post autor: ms.goch »

Lukrecja pisze:Nie dziwię się, że identyczne moldy zostały skrytykowane, bo zbyt ładne to one dla mnie nie są (zbyt pyzate). Pewnie przez owe koszty nie dorobili uszu Cerise.
Mam dokładnie to samo odczucie, że te buźki zbyt okrągłe im wyszły. Gdyby miały bardziej zaznaczoną linię żuchwy, trochę kształtu i charakteru byłoby idealnie. Ciałka wyszły im takie fajne, szkoda, że nad twarzami się tak nie napracowali.

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Ja mam podejrzenie, że Mattel chciał aby Everki miały dobrotliwy wyraz twarzy jako, że linia miała być z tych "grzecznych" (w odróżnieniu od Monsterek) i im przez to takie pyzy wyszły :hyhy:

Awatar użytkownika
ms.goch
Kontakt:

Post autor: ms.goch »

Tak czy siak wiem, że nie będę potrafiła się oprzeć by nie upolować jednej lub dwóch(mimo szeregu wątpliwości co do ich wyglądu). Dobrze, że w tym tygodniu czeka mnie rozmowa o pracę bo fundusze się przydadzą ;p

Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

Post autor: Pariflora306 »

Ja od początku mam do tych lalek jakieś ale, jednak ostatnio trafiłam na to zdjęcie
Obrazek

i Ashlynn wygląda na nim tak bosko, że pragnę jej z całego serca :serducho:
Nie ma zbyt wysokiego czoła, nie jest fochnięta jak reszta, chcę ją! :slinka:

Sorki za brak źródła, ale manię chomikowania zdjęć na kompie i przez ostatnie pół godziny próbowałam znów odnaleźć je w necie, ale nie umiem :bezradny:
wrzuciłam je więc na imegeshack żeby tu wstawić.
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań ;)

Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog

http://pariflora.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Ash chyba podoba mi się najbardziej ze wszystkich Everek :serducho: A to zdjęcie już jest (na 4 stronie tego wątku :P ). Ale niech tam, piękna jest!
Tym niemniej muszę zauważyć, że autor tego zdjęcia, robi genialne fotki lalkom i na wszystkich wyglądają fantastycznie, widziałam już jego/jej zdjęcia Monsterek ;)
Ja to zdjęcie znalazłam tutaj: https://www.facebook.com/EverAfterHighDolls

Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

Prawdę mówiąc myślałam, że osoba podpisująca się Picklepud to jakiś grafik Mattelowski czy coś...
Ma wszystkie lalki, prezentuje je zawsze w oryginalnych strojach i zdjęcia są bezbłędne.
Mówisz, że to zwykły pasjonat/pasjonatka ?
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań ;)

Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia kim jest Picklepud :] Podejrzewam, że to bardziej jakiś artysta fotograf/grafik pasjonujący się lalkami, chyba nie związany z Mattelem. A, że ma wszystkie Monsterki i Everki, to raczej nie problem, szczególnie w Stanach gdzie te lalki są sporo tańsze niż w Pl za to zarobki są wyższe ;) Widziałam na youtube filmy kolekcjonerów, w tym głównie dzieci mających wszystkie wydania jakie kiedykolwiek zostały wyprodukowane i całe pokoje zastawione lalkami po sufit.

Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

Pewnie masz rację, skojarzyłam go/ją z Mattelem bo oprócz prostowania włosów i zamieniania ubrań nic nie zmienia w lalkach, tak jakby produkt na zdjęciach był reklamowany.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Ja go podglądam przez flickr :D http://www.flickr.com/photos/27292654@N04/

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

O! Reiha, dzięki za ten link :* Jak oglądam jego zdjęcia to zaraz mam ochotę kupić te wszystkie Monsterki i Everki :facepalm:
Hunter też mu fajnie wyszedł. W ogóle zdjęcia robi o wiele lepsze niż promo, Mattel powinien człowieka zatrudnić, albo mu chociaż coś odpalać za promocję ;)

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Była już?
Obrazek
tumblr

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

Oj, jaka paskudna :/ :|

-- 8 lis 2013, o 16:28 --

Chociaż skrzydełka ma fajne. Jak widzę, to ten sam patent co przy monsterowej Cupid.
Obrazek

ODPOWIEDZ