Hot toys

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Re: Hot toys

Post autor: Mangalarga »

verrin pisze:Jakkolwiek trochę mi głupio bo nie interesuję się mangą i nie znam tej postaci, trzeba to nadrobić ;)
Ja się trochę interesuję, ale też nie znam. Poczytałam trochę "na szybko" i już wiem, że jest bohaterem tytułu dość leciwego, bo aż z lat 70-tych. Ale znalazłam też wzmiankę o tym, że we wrześniu (czyli bardzo niedawno) miał premierę film cyfrowy Space Pirate Captain Harlock - nieco odświeżona wersja. I przypuszczam, że to z tej okazji HT robi jego podobiznę.
Obrazek

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Post autor: Szklanooka »

Oooch! Nie sądziłam, że tak szybko go pokażą, bo światowa premiera była zaledwie wczoraj. Panie i panowie oto Thor:
Obrazek
Wykapany Chris!
Obrazek
Obrazek
Więcej zdjęć na hottoys.com.hk

Jest niesamowicie podobny, postarali się dużo bardziej niż przy dwóch poprzednich - szkoda tylko, że ma taki mało uniwersalny wyraz twarzy, ale pewnie się czepiam.

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Szklanooka pisze:Oooch! Nie sądziłam, że tak szybko go pokażą, bo światowa premiera była zaledwie wczoraj. Panie i panowie oto Thor:

Jest niesamowicie podobny, postarali się dużo bardziej niż przy dwóch poprzednich - szkoda tylko, że ma taki mało uniwersalny wyraz twarzy, ale pewnie się czepiam.
O rety - przepiękny!. Jesli Loki będzie tak udany to padnę ze szczęścia! Z gorszych wiadomości - chyba Thora też bym chciała :(
Obrazek

Awatar użytkownika
verrin
Kontakt:

Post autor: verrin »

Dopiero teraz przyjrzałam się dokladnie jego ciału i zauważyłam że ma ukryte jointy rąk przez to wyglada jeszcze bardziej naturalnie. Thor mnie jakoś nie rusza choć to niby mój typ męskiej urody, ale chętnie bym obejrzała tą figurke z bliska :slinka:

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Ciekawa jestem czy Jane wypuszczą? Natalie Portman w postaci plastikowej damy - oj, za dużo bym chciała :) Ale znowóż na eBayu już sprzedają recasty, więc chyba będzie i Jane!
Obrazek

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Stary_Zgred pisze:Jesli Loki będzie tak udany to padnę ze szczęścia!
Mam nadzieję, że nie zrobili mu jakiegoś psychodeliczno-karykaturalnego wyrazu twarzy jak np. link lub link... Chociaż i tak pewnie będę go chciała. Niech już go pokażą Obrazek

Jane nie było w zapowiedziach. Tylko Thor i Loki oraz jeszcze z Avengers - Bruce Banner.

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Szklanooka pisze:Mam nadzieję, że nie zrobili mu jakiegoś psychodeliczno-karykaturalnego wyrazu twarzy (...)
W trailerze była taka fajna scena, kiedy się oblizuje górną wargę swoim dłuuuugasnym językiem. Takiego bym chciała (och, ten wewnętrzny zbok!)
Szklanooka pisze:Jane nie było w zapowiedziach. Tylko Thor i Loki oraz jeszcze z Avengers - Bruce Banner.
Bruce Banner - słodziak nad słodziaki i taaaaaaaki przystojny. Jego też pożądam!
Obrazek

Awatar użytkownika
akrimeks
Kontakt:

Post autor: akrimeks »

ja bym chciała obojętnie jakiego - większość jest niezwykle realistycznie zrobiona :)
Jestem tutaj :D i moje lalki też tam są :D

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Stary_Zgred pisze:Bruce Banner - słodziak nad słodziaki i taaaaaaaki przystojny. Jego też pożądam!
Prawda? Mark Ruffalo jest taki przystojny, jestem ciekawa jak go "sfigurkują". A tak przy okazji Jane - to chyba wolałabym żeby zrobili Lady Sif, ona jest taka piękna i charakterna, do tego świetnie się prezentuje w zbroi link, link.
Zaobserwowałam ciekawą rzecz - na eBay'u Thor w zbroi kosztuje mniej niż ten bez - wiedziałam, że wszyscy będą lecieć na jego nagie mięśnie. :lol:

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Szklanooka pisze:
Stary_Zgred pisze:Bruce Banner - słodziak nad słodziaki i taaaaaaaki przystojny. Jego też pożądam!
Prawda? Mark Ruffalo jest taki przystojny, jestem ciekawa jak go "sfigurkują". A tak przy okazji Jane - to chyba wolałabym żeby zrobili Lady Sif, ona jest taka piękna i charakterna, do tego świetnie się prezentuje w zbroi link, link.
Zaobserwowałam ciekawą rzecz - na eBay'u Thor w zbroi kosztuje mniej niż ten bez - wiedziałam, że wszyscy będą lecieć na jego nagie mięśnie. :lol:
Niestety cała główna obsada Avengersów i Thora to panowie (i panie), z których każdy atrakcyjny dla oka. Aż trudno wybrać tych naj-naj-naj, bo gdzie człowiek nie spojrzy, tam ciacho! Czy to blondyn czy brunet :)

Na eBayu pojawiły się już pirackie "główki" Bannera. Są naprawdę niezłe, a opracowano je na 100% z firmowych odrzutów. Aż się boję myśleć jak będzie wyglądał oryginał :)
A tu - przykład pirata: http://www.ebay.com/itm/1-6-Painted-Bru ... 3f2b3ad3d4
Obrazek

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Zgredko, a główki Jane/Natalie Portman gdzie widziałaś?

Hot Toys zamierza zrobić Maleficent, graną przez Angelinę Jolie. Nie dość, że uwielbiam tą postać, to jeszcze w połączeniu z urodą Angeliny, och! LINK

Znalazłam też plakat z ich wystawy, którzy być może (mam nadzieję) sugeruje na jakim wizerunku Lokiego mogli się opierać przy tworzeniu jego plastikowej podobizny LINK

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Na eBayu na razie jest dostępna dość brzydka wersja, ta ładniejsza mignęła i znikła mi z pola widzenia, więc coś jest na rzeczy. Recasterzy zazwyczaj pracują na odpadach z legalnej fabryki, więc jestem pewna, że Hot Toys albo Sideshow za jakiś czas wypuści Jane :)

Brzydka wersja wygląda tak: http://www.ebay.com/itm/Hot-1-6-THOR-Na ... 51abf4310e

WOW - Angelina w Maleficent? Fani będą się o nią zabijać :D
Obrazek

Awatar użytkownika
akrimeks
Kontakt:

Post autor: akrimeks »

Natalie Portman? wogóle niepodobna :D
Jestem tutaj :D i moje lalki też tam są :D

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Zgredko droga, może orientujesz się czy dobrze rozumiem datę wypuszczenia Thora, bo sprzedawcy na eBay'u podają sprzeczne informacje dotyczące zamówienia pre-order (jedni 30 dni, inni 50) a na oficjalnej stronie jest informacja:
Release date: Q2-Q3, 2014 - czyli, że najwcześniej możemy się go spodziewać dopiero w kwietniu, najpóźniej pod koniec września, dobrze rozumiem? Czy to znaczy, że sprzedawcy na eBay'u robią ludzi w bambuko? Obrazek

Przy okazji Thora, muszę się podzielić tym pięknym klipem. Premiera filmu w piątek!
Obrazek

ODPOWIEDZ