Ja się trochę interesuję, ale też nie znam. Poczytałam trochę "na szybko" i już wiem, że jest bohaterem tytułu dość leciwego, bo aż z lat 70-tych. Ale znalazłam też wzmiankę o tym, że we wrześniu (czyli bardzo niedawno) miał premierę film cyfrowy Space Pirate Captain Harlock - nieco odświeżona wersja. I przypuszczam, że to z tej okazji HT robi jego podobiznę.verrin pisze:Jakkolwiek trochę mi głupio bo nie interesuję się mangą i nie znam tej postaci, trzeba to nadrobić
Hot toys
- Mangalarga
- Kontakt:
Re: Hot toys
- Szklanooka
- Kontakt:
Oooch! Nie sądziłam, że tak szybko go pokażą, bo światowa premiera była zaledwie wczoraj. Panie i panowie oto Thor:

Wykapany Chris!

Więcej zdjęć na hottoys.com.hk
Jest niesamowicie podobny, postarali się dużo bardziej niż przy dwóch poprzednich - szkoda tylko, że ma taki mało uniwersalny wyraz twarzy, ale pewnie się czepiam.

Wykapany Chris!

Więcej zdjęć na hottoys.com.hk
Jest niesamowicie podobny, postarali się dużo bardziej niż przy dwóch poprzednich - szkoda tylko, że ma taki mało uniwersalny wyraz twarzy, ale pewnie się czepiam.
- verrin
- Kontakt:
- Stary_Zgred
- Kontakt:
O rety - przepiękny!. Jesli Loki będzie tak udany to padnę ze szczęścia! Z gorszych wiadomości - chyba Thora też bym chciałaSzklanooka pisze:Oooch! Nie sądziłam, że tak szybko go pokażą, bo światowa premiera była zaledwie wczoraj. Panie i panowie oto Thor:

- verrin
- Kontakt:
Dopiero teraz przyjrzałam się dokladnie jego ciału i zauważyłam że ma ukryte jointy rąk przez to wyglada jeszcze bardziej naturalnie. Thor mnie jakoś nie rusza choć to niby mój typ męskiej urody, ale chętnie bym obejrzała tą figurke z bliska 
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Ciekawa jestem czy Jane wypuszczą? Natalie Portman w postaci plastikowej damy - oj, za dużo bym chciała
Ale znowóż na eBayu już sprzedają recasty, więc chyba będzie i Jane!

- Szklanooka
- Kontakt:
Mam nadzieję, że nie zrobili mu jakiegoś psychodeliczno-karykaturalnego wyrazu twarzy jak np. link lub link... Chociaż i tak pewnie będę go chciała. Niech już go pokażąStary_Zgred pisze:Jesli Loki będzie tak udany to padnę ze szczęścia!

Jane nie było w zapowiedziach. Tylko Thor i Loki oraz jeszcze z Avengers - Bruce Banner.
- Stary_Zgred
- Kontakt:
W trailerze była taka fajna scena, kiedy się oblizuje górną wargę swoim dłuuuugasnym językiem. Takiego bym chciała (och, ten wewnętrzny zbok!)Szklanooka pisze:Mam nadzieję, że nie zrobili mu jakiegoś psychodeliczno-karykaturalnego wyrazu twarzy (...)
Bruce Banner - słodziak nad słodziaki i taaaaaaaki przystojny. Jego też pożądam!Szklanooka pisze:Jane nie było w zapowiedziach. Tylko Thor i Loki oraz jeszcze z Avengers - Bruce Banner.

- akrimeks
- Kontakt:
ja bym chciała obojętnie jakiego - większość jest niezwykle realistycznie zrobiona 
- Szklanooka
- Kontakt:
Prawda? Mark Ruffalo jest taki przystojny, jestem ciekawa jak go "sfigurkują". A tak przy okazji Jane - to chyba wolałabym żeby zrobili Lady Sif, ona jest taka piękna i charakterna, do tego świetnie się prezentuje w zbroi link, link.Stary_Zgred pisze:Bruce Banner - słodziak nad słodziaki i taaaaaaaki przystojny. Jego też pożądam!
Zaobserwowałam ciekawą rzecz - na eBay'u Thor w zbroi kosztuje mniej niż ten bez - wiedziałam, że wszyscy będą lecieć na jego nagie mięśnie.
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Niestety cała główna obsada Avengersów i Thora to panowie (i panie), z których każdy atrakcyjny dla oka. Aż trudno wybrać tych naj-naj-naj, bo gdzie człowiek nie spojrzy, tam ciacho! Czy to blondyn czy brunetSzklanooka pisze:Prawda? Mark Ruffalo jest taki przystojny, jestem ciekawa jak go "sfigurkują". A tak przy okazji Jane - to chyba wolałabym żeby zrobili Lady Sif, ona jest taka piękna i charakterna, do tego świetnie się prezentuje w zbroi link, link.Stary_Zgred pisze:Bruce Banner - słodziak nad słodziaki i taaaaaaaki przystojny. Jego też pożądam!
Zaobserwowałam ciekawą rzecz - na eBay'u Thor w zbroi kosztuje mniej niż ten bez - wiedziałam, że wszyscy będą lecieć na jego nagie mięśnie.
Na eBayu pojawiły się już pirackie "główki" Bannera. Są naprawdę niezłe, a opracowano je na 100% z firmowych odrzutów. Aż się boję myśleć jak będzie wyglądał oryginał
A tu - przykład pirata: http://www.ebay.com/itm/1-6-Painted-Bru ... 3f2b3ad3d4

- Szklanooka
- Kontakt:
Zgredko, a główki Jane/Natalie Portman gdzie widziałaś?
Hot Toys zamierza zrobić Maleficent, graną przez Angelinę Jolie. Nie dość, że uwielbiam tą postać, to jeszcze w połączeniu z urodą Angeliny, och! LINK
Znalazłam też plakat z ich wystawy, którzy być może (mam nadzieję) sugeruje na jakim wizerunku Lokiego mogli się opierać przy tworzeniu jego plastikowej podobizny LINK
Hot Toys zamierza zrobić Maleficent, graną przez Angelinę Jolie. Nie dość, że uwielbiam tą postać, to jeszcze w połączeniu z urodą Angeliny, och! LINK
Znalazłam też plakat z ich wystawy, którzy być może (mam nadzieję) sugeruje na jakim wizerunku Lokiego mogli się opierać przy tworzeniu jego plastikowej podobizny LINK
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Na eBayu na razie jest dostępna dość brzydka wersja, ta ładniejsza mignęła i znikła mi z pola widzenia, więc coś jest na rzeczy. Recasterzy zazwyczaj pracują na odpadach z legalnej fabryki, więc jestem pewna, że Hot Toys albo Sideshow za jakiś czas wypuści Jane 
Brzydka wersja wygląda tak: http://www.ebay.com/itm/Hot-1-6-THOR-Na ... 51abf4310e
WOW - Angelina w Maleficent? Fani będą się o nią zabijać
Brzydka wersja wygląda tak: http://www.ebay.com/itm/Hot-1-6-THOR-Na ... 51abf4310e
WOW - Angelina w Maleficent? Fani będą się o nią zabijać

- akrimeks
- Kontakt:
- Szklanooka
- Kontakt:
Zgredko droga, może orientujesz się czy dobrze rozumiem datę wypuszczenia Thora, bo sprzedawcy na eBay'u podają sprzeczne informacje dotyczące zamówienia pre-order (jedni 30 dni, inni 50) a na oficjalnej stronie jest informacja:
Release date: Q2-Q3, 2014 - czyli, że najwcześniej możemy się go spodziewać dopiero w kwietniu, najpóźniej pod koniec września, dobrze rozumiem? Czy to znaczy, że sprzedawcy na eBay'u robią ludzi w bambuko?
Przy okazji Thora, muszę się podzielić tym pięknym klipem. Premiera filmu w piątek!

Release date: Q2-Q3, 2014 - czyli, że najwcześniej możemy się go spodziewać dopiero w kwietniu, najpóźniej pod koniec września, dobrze rozumiem? Czy to znaczy, że sprzedawcy na eBay'u robią ludzi w bambuko?
Przy okazji Thora, muszę się podzielić tym pięknym klipem. Premiera filmu w piątek!