Już się nie mogę doczekać, kiedy go pokażą w całości! Ma ładny nos i wąskie usta, więc chyba będzie "do zakochania się"

Zgredziu, przestań się nade mną pastwić! Przy Tobie nawet zaspawanie skarbonki nic nie da...Stary_Zgred pisze:Firma Granado wypuściła teaser kolejnej lalki. Sądząc z dostępnego fragmentu to będzie wyjątkowo eteryczny lalkowy mężczyzna:
Już się nie mogę doczekać, kiedy go pokażą w całości! Ma ładny nos i wąskie usta, więc chyba będzie "do zakochania się"

Oj tam oj tam, pewnie będzie brzydkiMad-Telepath pisze:Zgredziu, przestań się nade mną pastwić! Przy Tobie nawet zaspawanie skarbonki nic nie da...

U ich chłopaków strasznie mi się podoba ten łobuzerski wyraz buźkiStary_Zgred pisze: Poprzedni też był brzydki:
http://doll-granado.com/image/data/2013 ... _large.jpg
No dobrze, przyznaję, prześliczny był. Chciałabym takiego, choć na mój zestarzały gust mógłby wydać się zbyt młodziutki
O to, to! własciwie jedyną rzeczą, która mi się u cześci lalek BJD nie podoba jest to, że są czasami bez wyrazu, ale na szczęście makijaż wszystko jest w stanie zamaskować i dodać charakteru.Mad-Telepath pisze:U ich chłopaków strasznie mi się podoba ten łobuzerski wyraz buźki
Madzik, pomocy! Granado ujawniło prototyp kolejnej męskiej główki. Zapłaczę się chybaMad-Telepath pisze:Zgredziu, przestań się nade mną pastwić! Przy Tobie nawet zaspawanie skarbonki nic nie da...

Dla mnie to w dzbanku to był FacehuggerSzklanooka pisze:Nie mam pojęcia dlaczego tak mnie śmieszy, że on trzyma rękę bjd w dzbanku.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość