[MH] Frights, Camera, Action!
- Grażyna
- Kontakt:
- reiha
- Kontakt:
- ms.goch
- Kontakt:
Re: [MH] Frights, Camera, Action!
Dziurki są ale nie na wylot więc chyba właśnie na nią padnie
Ok, nie chcę już więcej offtopować, dziękuję dziewczyny za pomoc.
- reiha
- Kontakt:
- Lukrecja
- Kontakt:
OMG!!! Jak to
Ja ich tak bardzo pragnę
Ale, ale, tak sobie myślę, że to może być ten pierwszy rzut Mattelowski do sklepów po sztuk parę i to pewnie tylko w USA, coby na ebayu sobie spekulanci zarobili. Ale generalnie to dobre wieści, bo jest szansa, że do stycznia dotrą do Polski
Ale, ale, tak sobie myślę, że to może być ten pierwszy rzut Mattelowski do sklepów po sztuk parę i to pewnie tylko w USA, coby na ebayu sobie spekulanci zarobili. Ale generalnie to dobre wieści, bo jest szansa, że do stycznia dotrą do Polski
- Grażyna
- Kontakt:
Czy ktoś może to wyostrzyć? Wydaje mi się, że napisy na pudełku są międzynarodowe, a cena to 25 euro, ale nie mam pewności.

- reiha
- Kontakt:
W którymś komciu pojawiło się słowo "Włochy".
- Lukrecja
- Kontakt:
Tak, tak! Tam faktycznie widać E i 24 z kawałkiemGrażyna pisze: a cena to 25 euro, ale nie mam pewności.
- reiha
- Kontakt:
Na 100% Włochy, na włoskim fanpejdżu ma niedługo pojawić się recenzja, bo ktoś kupił Elizkę.
(zdjęcie w pudełku)
(zdjęcie w pudełku)
- Mangalarga
- Kontakt:
Czekam z niecierpliwością!reiha pisze:Na 100% Włochy, na włoskim fanpejdżu ma niedługo pojawić się recenzja, bo ktoś kupił Elizkę.
- Lukrecja
- Kontakt:
Ja też! Nie wiem teraz czy to, że wyszły już we Włoszech to dobrze? Czy źle? Moja spiskowo-marudna natura szepcze mi do ucha, że lalki wyjdąMangalarga pisze:Czekam z niecierpliwością!
w Europie (odjąć od tego Pl), później w Stanach, Kanadzie, Australii, itp. Zatoczą koło przez cały świat, a w Polsce pojawią się za jakiś rok
Ech ma nadzieję, że tak nie będzie....chciałabym dostać je na najbliższą gwiazdkę i nie musieć kupować na ebayu, czy na FLTE
Eeee zaraz, zaraz one nie miały być na wiosnę 2014?
- reiha
- Kontakt:
Wszystkie miały być na wiosnę
Trzynastki były najpierw w Niemczech, do nas doszły dopiero teraz. W lipcu martwiłam się, że przepłaciłam za Pikachu, ale jak pomyślę, że mogłabym ją kupić dopiero teraz...
I jak długo dochodziły do nas GNO! Nie liczyłabym na dostanie tej serii na Gwiazdkę, co najwyżej na pinkorblue, chyba, że źle mi się wydaje, że biorą rzeczy z Niemiec.
Włoszka napisała, że doda recenzję dopiero jutro, bo coś tam jej nie działa z wgrywaniem filmów. (tak rzecz google translate
)
Włoszka napisała, że doda recenzję dopiero jutro, bo coś tam jej nie działa z wgrywaniem filmów. (tak rzecz google translate
- Lukrecja
- Kontakt:
Też liczę ewentualnie na pinkorblue. Tak, oni wysyłają z Niemiec, ale ostatnio coś słabo u nich z nowościami
Kompletnie nie rozumiem dlaczego cały świat ma lalki o co najmniej pół roku wcześniej niż my, tym bardziej, że czasami one są już tak blisko, np. w Niemczech.
To bardzo frustrujące jest
Kompletnie nie rozumiem dlaczego cały świat ma lalki o co najmniej pół roku wcześniej niż my, tym bardziej, że czasami one są już tak blisko, np. w Niemczech.
To bardzo frustrujące jest
- reiha
- Kontakt:
Jest
Chociaż Upiorne Focie 2 weszły do nas błyskawicznie.
- Nailini
- Kontakt:
Mam małża na stałe w Berlinie, więc jak ktoś, coś, to mogę sprowadzić i powysyłać z polski 
http://poupeeterie.blogspot.com - moja kolekcja :)