Ja tam w pućkowatym chomiku chorym na świnkę nie widzę żadnego potencjału. Ale dzięki niej zaczęłam doceniać oryginalny mold - nie była aż tak zły jak mold Cerise.
Zdjęcie z everkowego fanpejdżu na FB.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
Dzisiaj przyszedł zestaw Ash & Hunter ( dla mojej córci na Gwiazdkę- jak nic padnie z wrażenia : ). Ash jest w realu naprawdę śliczna - przynajmniej tak myślę bo była widziana jedynie przez szybkę. Dokładnie obejrzę dopiero 24 grudnia. Co do córki Kapturka to moim zdaniem Mattel dał plamę. Cerise na filmie jest śliczna a jako lalka- no łapki opadają. Wygląda jak jakaś podróbka. Ten nos jakiś dziwny. Zupełnie do siebie niepodobna Jedynie ubranka mi się podobają - szczególnie buty. Szkoda. Za to córka Złotowłosej jest cacy. Przynajmniej na promo. Tak naprawdę to na zdjęciach promo Apple White też wyglądała cudnie a w realu to tak niekoniecznie .Ma inna twarz i za wąskie usta.
Dla mnie to one wszystkie mają za wąskie usta (z wyjątkiem Ash) w porównaniu z ich kreskówkowymi odpowiednikami widać to tym bardziej.
Mam dokładnie tak samo, ale chyba nikomu za specjalnie nie podoba się pyzaty mold Everek, a już szczególnie te wąskie usteczka.
Tym niemniej ja bardzo lubię swoje Everki bo ogólnie jednak są ładne, mają ładne włosy i ubranka no i jeszcze fajne ciałka.......pudełka też mają fajne.
Przyznaję, że na tym zdjęciu powyżej Cerise wygląda wyjątkowo tragicznie! W moim łaskawym spojrzeniu nawet na promo nie było tak źle... Mam jednak nadzieję, że jeszcze coś w niej zmienią, a przede wszystkim dodadzą te nieszczęsne uszka Dodatkowo ona ma mniejszą głowę niż standardowy mold?
LuLu pisze: Dodatkowo ona ma mniejszą głowę niż standardowy mold?
No właśnie, na tym zdjęciu faktycznie wygląda jakby miała mniejszą głowę od reszty, natomiast jest mało prawdopodobne aby tak było w realu.
Cały czas zastanawiam się co z nią jest nie tak i czy to aby na pewno docelowa Cerise. Może to jest prototyp albo jeszcze coś innego...
ms.goch pisze:Przede wszystkim ma za wysoko oczy przez co wygląda, delikatnie mówiąc, nieco kosmicznie
Tak. Główną winą są właśnie te oczy. Przez to ma za duże policzki. Ciekawe czy Mattel nie widzi tego jak kosmicznie wygląda. Chociaż pewnie i tak ich to nie obchodzi.
Lukrecja pisze:Cały czas zastanawiam się co z nią jest nie tak:
Przede wszystkim ma za wysoko oczy przez co wygląda, delikatnie mówiąc, nieco kosmicznie
Nie, nie, nie o to mi chodziło, jak ona wygląda to ja widzę Zastanawiałam się bardziej ogólnie tzn. czy lalka dokładnie taka jak na zdjęciu powyżej będzie w sprzedaży.
Lukrecja pisze:
Nie, nie, nie o to mi chodziło, jak ona wygląda to ja widzę Zastanawiałam się bardziej ogólnie tzn. czy lalka dokładnie taka jak na zdjęciu powyżej będzie w sprzedaży.
Myślę, że będą sie róznić. Jak je krzywo pomalują to skojarzysz te postac z filmowym odpowiednikiem tylko po ubraniu.