[EAH] Everkowe nowości

Wszystko o Everkach
Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Re: [EAH] Everkowe nowości

Post autor: Lukrecja »

Szklanooka pisze:Jak będzie miała usta Ashlynn to będę nią zachwycona.
Ja też :prosi:
Szklanooka pisze:Przy okazji moldów, czy to nie dziwne, że najpierw wypuścili kilka postaci z takimi samymi a potem zaczęli robić różne?
Dziwne, dziwne, tak jakby zreflektowali się później, że jednak ten sam mold to nie najlepszy pomysł i zaczęli to naprawiać :mysli:

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Nie podobają mi się oryginalne moldy, ale może niech za bardzo nie kombinują, bo znowu wyjdzie potworek w rodzaju Cerise.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Oj tam, oj tam, pewnie Cerise będzie na żywo całkiem fajna. Ja tam widzę w niej potencjał. Monsterkową Catty też ludzie hejtowali na początku...

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Ja tam w pućkowatym chomiku chorym na świnkę nie widzę żadnego potencjału. Ale dzięki niej zaczęłam doceniać oryginalny mold - nie była aż tak zły jak mold Cerise.

Obrazek
Zdjęcie z everkowego fanpejdżu na FB.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Wszystkie na tym zdjęciu wyglądają tragicznie, nawet moja ulubiona Ash, chociaż muszę przyznać, że Cerise najgorzej :hihi:

Awatar użytkownika
Amelia
Kontakt:

Post autor: Amelia »

Dzisiaj przyszedł zestaw Ash & Hunter ( dla mojej córci na Gwiazdkę- jak nic padnie z wrażenia : ). Ash jest w realu naprawdę śliczna - przynajmniej tak myślę bo była widziana jedynie przez szybkę. Dokładnie obejrzę dopiero 24 grudnia. Co do córki Kapturka to moim zdaniem Mattel dał plamę. Cerise na filmie jest śliczna a jako lalka- no łapki opadają. Wygląda jak jakaś podróbka. Ten nos jakiś dziwny. Zupełnie do siebie niepodobna Jedynie ubranka mi się podobają - szczególnie buty. Szkoda. Za to córka Złotowłosej jest cacy. Przynajmniej na promo. Tak naprawdę to na zdjęciach promo Apple White też wyglądała cudnie a w realu to tak niekoniecznie .Ma inna twarz i za wąskie usta.

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Post autor: Szklanooka »

Amelia pisze:Ma inna twarz i za wąskie usta.
Dla mnie to one wszystkie mają za wąskie usta (z wyjątkiem Ash) w porównaniu z ich kreskówkowymi odpowiednikami widać to tym bardziej.

Awatar użytkownika
Amelia
Kontakt:

Post autor: Amelia »

Rzeczywiście masz rację. Może właśnie przez te wąskie usta nie są podobne do swoich postaci kreskówkowych a Ash jak najbardziej.

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Szklanooka pisze:
Amelia pisze:Ma inna twarz i za wąskie usta.
Dla mnie to one wszystkie mają za wąskie usta (z wyjątkiem Ash) w porównaniu z ich kreskówkowymi odpowiednikami widać to tym bardziej.
Mam dokładnie tak samo, ale chyba nikomu za specjalnie nie podoba się pyzaty mold Everek, a już szczególnie te wąskie usteczka.
Tym niemniej ja bardzo lubię swoje Everki bo ogólnie jednak są ładne, mają ładne włosy i ubranka no i jeszcze fajne ciałka.......pudełka też mają fajne.

Szukajmy pozytywów ;)

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

Przyznaję, że na tym zdjęciu powyżej Cerise wygląda wyjątkowo tragicznie! W moim łaskawym spojrzeniu nawet na promo nie było tak źle... Mam jednak nadzieję, że jeszcze coś w niej zmienią, a przede wszystkim dodadzą te nieszczęsne uszka ;( Dodatkowo ona ma mniejszą głowę niż standardowy mold? O.o
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

LuLu pisze: Dodatkowo ona ma mniejszą głowę niż standardowy mold? O.o
No właśnie, na tym zdjęciu faktycznie wygląda jakby miała mniejszą głowę od reszty, natomiast jest mało prawdopodobne aby tak było w realu.
Cały czas zastanawiam się co z nią jest nie tak i czy to aby na pewno docelowa Cerise. Może to jest prototyp albo jeszcze coś innego... :mysli:

Awatar użytkownika
ms.goch
Kontakt:

Post autor: ms.goch »

Lukrecja pisze:Cały czas zastanawiam się co z nią jest nie tak:
Przede wszystkim ma za wysoko oczy przez co wygląda, delikatnie mówiąc, nieco kosmicznie ;)

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

ms.goch pisze:Przede wszystkim ma za wysoko oczy przez co wygląda, delikatnie mówiąc, nieco kosmicznie ;)
Tak. Główną winą są właśnie te oczy. Przez to ma za duże policzki. Ciekawe czy Mattel nie widzi tego jak kosmicznie wygląda. Chociaż pewnie i tak ich to nie obchodzi.
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

ms.goch pisze:
Lukrecja pisze:Cały czas zastanawiam się co z nią jest nie tak:
Przede wszystkim ma za wysoko oczy przez co wygląda, delikatnie mówiąc, nieco kosmicznie ;)
Nie, nie, nie o to mi chodziło, jak ona wygląda to ja widzę ;) Zastanawiałam się bardziej ogólnie tzn. czy lalka dokładnie taka jak na zdjęciu powyżej będzie w sprzedaży.

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Post autor: Lacrima »

Lukrecja pisze: Nie, nie, nie o to mi chodziło, jak ona wygląda to ja widzę ;) Zastanawiałam się bardziej ogólnie tzn. czy lalka dokładnie taka jak na zdjęciu powyżej będzie w sprzedaży.
Myślę, że będą sie róznić. Jak je krzywo pomalują to skojarzysz te postac z filmowym odpowiednikiem tylko po ubraniu.
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

ODPOWIEDZ